Olkalybowa 28.04.2007 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2007 Cześć Żabka Cześc Olcia Dzisiaj chyba godzine rozkładałam hamak. W upale Zupełnie sobie nie radziłam, ale się zawzięłam i powiedziaąłm sobie , ze przecież jakimś głupolem nie jestem i przecież musi mi się udać. i co udało się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 28.04.2007 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2007 hmmm obrazek zniknął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 28.04.2007 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2007 Cześć Żabka Cześc Olcia Dzisiaj chyba godzine rozkładałam hamak. W upale Zupełnie sobie nie radziłam, ale się zawzięłam i powiedziaąłm sobie , ze przecież jakimś głupolem nie jestem i przecież musi mi się udać. i co udało się? wiedziałam że spytasz NIE!!!!!!!!!!!!!!!!!! :oops: okazało się że brakowało 2 częsci, a ja zlałąm sie potem, byłam wściekła i przeklinałam tak, ze aż sama się dziwiłam, ze tak potrafię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 28.04.2007 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2007 Cześć Żabka Cześc Olcia Dzisiaj chyba godzine rozkładałam hamak. W upale Zupełnie sobie nie radziłam, ale się zawzięłam i powiedziaąłm sobie , ze przecież jakimś głupolem nie jestem i przecież musi mi się udać. i co udało się? wiedziałam że spytasz NIE!!!!!!!!!!!!!!!!!! :oops: okazało się że brakowało 2 częsci, a ja zlałąm sie potem, byłam wściekła i przeklinałam tak, ze aż sama się dziwiłam, ze tak potrafię drzew? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 28.04.2007 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2007 zaba wierze sie sie udalo z tym hamakiem i.......wszystkiego najlepszego z okazji Miedzynarodowego Dnia Zaby !!!! trzeba to oblac http://img338.imageshack.us/img338/8436/froschbarcoloruu5.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 28.04.2007 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2007 Cześć Żabka Cześc Olcia Dzisiaj chyba godzine rozkładałam hamak. W upale Zupełnie sobie nie radziłam, ale się zawzięłam i powiedziaąłm sobie , ze przecież jakimś głupolem nie jestem i przecież musi mi się udać. i co udało się? wiedziałam że spytasz NIE!!!!!!!!!!!!!!!!!! :oops: okazało się że brakowało 2 częsci, a ja zlałąm sie potem, byłam wściekła i przeklinałam tak, ze aż sama się dziwiłam, ze tak potrafię drzew? właśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 28.04.2007 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2007 zaba wierze sie sie udalo z tym hamakiem i.......wszystkiego najlepszego z okazji Miedzynarodowego Dnia Zaby !!!! trzeba to oblac http://img338.imageshack.us/img338/8436/froschbarcoloruu5.jpg serio mówisz??? Ja juz jestem po 1 piwku, ale przeciez 2 jeszzce nikomu nie zaszkodziły nie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 28.04.2007 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2007 http://michelesworld.net/dmm2/frog/irish/ed9.jpg impreza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 28.04.2007 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2007 http://www.floridastuff.com/bud/frogs2.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 28.04.2007 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2007 no i jak ja mam w takim stanie odpowiadac na maila o dachówkach ( redaktorka z Muratora mnie poprosiła ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 28.04.2007 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2007 no i jak ja mam w takim stanie odpowiadac na maila o dachówkach ( redaktorka z Muratora mnie poprosiła ) mnie kiedys prosili abym opisała beton komórkowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 28.04.2007 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2007 mnie na szczescie o nic nie prosza , bo sie na niczym nie znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 28.04.2007 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2007 no i jak ja mam w takim stanie odpowiadac na maila o dachówkach ( redaktorka z Muratora mnie poprosiła ) mnie kiedys prosili abym opisała beton komórkowy i co odpisałaś, bo sie strasznie nie chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 28.04.2007 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2007 mnie na szczescie o nic nie prosza , bo sie na niczym nie znam ja też sie nie znam, musiałam zmolestować męża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 28.04.2007 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2007 mnie na szczescie o nic nie prosza , bo sie na niczym nie znam ja też sie nie znam, musiałam zmolestować męża oni wiedza chyba , ze nie mam meza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 28.04.2007 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2007 no i jak ja mam w takim stanie odpowiadac na maila o dachówkach ( redaktorka z Muratora mnie poprosiła ) mnie kiedys prosili abym opisała beton komórkowy i co odpisałaś, bo sie strasznie nie chce pytali o za i przeciw w zastosowaniu, czy ponownie bym sie zdecydowała. Napisałam dość długie wypracowanie. Niestety okazało sie że wysłałam pusty mail . Nie zapisałam sobie wypracowania i w sumie nic ode mnie nie wyciągneli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 28.04.2007 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2007 mnie na szczescie o nic nie prosza , bo sie na niczym nie znam ja też sie nie znam, musiałam zmolestować męża oni wiedza chyba , ze nie mam meza oni wszystko wiedzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 28.04.2007 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2007 uciekam...pa pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 28.04.2007 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2007 no i jak ja mam w takim stanie odpowiadac na maila o dachówkach ( redaktorka z Muratora mnie poprosiła ) mnie kiedys prosili abym opisała beton komórkowy i co odpisałaś, bo sie strasznie nie chce pytali o za i przeciw w zastosowaniu, czy ponownie bym sie zdecydowała. Napisałam dość długie wypracowanie. Niestety okazało sie że wysłałam pusty mail . Nie zapisałam sobie wypracowania i w sumie nic ode mnie nie wyciągneli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 28.04.2007 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2007 uciekam...pa pa papapa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts