Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Rekord wpisow....

Rysiu J

Recommended Posts

• Odpowiedzi 302,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12921

• Jajcek

11240

• andre59

10909

• stukpuk

10872

Najaktywniejsi w wątku

Miko a Ty juz wiesz jak będzie wyglądał Twój dom? Widzisz kolory, przedmioty i wszystko inne? :o :oops:

tak mniej więcej wiem 8)

na dole ma być gres...i tu mam zagwostkę bo nie wiem czy polerowany czy nie.... :roll: połączony z drewnem (salon i jadalnia)..dzięki kuleczce :lol: dzięki :lol: będę miała połączenie prosto..to ona mnie do tego zachęciła :lol:

kolory...to chciałabym mieć jasne (biały i kropeczka innego wiesz o co mi chodzi?) ecri , jasny beż, jasna zieleń ale bardzo jasna , w sypialni chciałabym mieć ciemniejszy kolor u wezgłowia łózka i tam coś pokombinować.

Nie mam tylko pomysłu na dużą łazienkę... i pokoje chłopaków :roll:

To okno jest od południa. Po zlokalizowaniu domu na działce okazało się, że mam jeszcze spory kawałek działki z tej strony i można sobie tam całkiem fajnie wypoczywać. Połączyłabym wtedy ten zadaszony taras z tymi drugimi drzwiami :-? Moje obiekcje dotyczą jednak ogrzewania. Pod tym oknem wejdzie całkiem spory kaloryfer i nie będzie tam w niczym przeszkadzał :-?

Za to wchodząc prosto z korytarza wzrok padałby wprost na drzwi i to co za nimi jest. Taki tam ,efekt większej przestrzeni mi się marzy :wink: :lol:

Miko całkiem fajny będzie ten Twój domek :lol: To ułatwienie gdy można zobaczyć projekt który się samemu wybrało już zrealizowany przez kogoś innego. Zawsze można zmienić coś co nam nie pasuje.

ja już po niejednym chodziłam :oops:

w okolicy około 15km jest osiedle takich domków...i chodziliśmy sobie jak były w stanie surowym a potem jak wykończone, dzięki uprzejmości właścicieli :lol:

To okno jest od południa. Po zlokalizowaniu domu na działce okazało się, że mam jeszcze spory kawałek działki z tej strony i można sobie tam całkiem fajnie wypoczywać. Połączyłabym wtedy ten zadaszony taras z tymi drugimi drzwiami :-? Moje obiekcje dotyczą jednak ogrzewania. Pod tym oknem wejdzie całkiem spory kaloryfer i nie będzie tam w niczym przeszkadzał :-?

Za to wchodząc prosto z korytarza wzrok padałby wprost na drzwi i to co za nimi jest. Taki tam ,efekt większej przestrzeni mi się marzy :wink: :lol:

no to jak ci się marzy to do roboty :D

my znowu zamieniliśmy drzwi tarasowe z oknem , żeby wychodzić na płd :D

No to jutro wolne :lol:

Ale ja i tak mam rozkład jazdy :wink:

1. wejscie murarzy do fundamentów

2. wyniesienie wszsytkiego z garażu

3. wykop na chudziak pod garażem blaszakiem

4. nawiezienie gruzu

5. przewiezienie cegły z działki obok na moją :wink:

6. przeniesienie resztek jakiegoś drewna z miejsca budowy na bardziej dogodne

:lol: :lol: :lol: Nie ma to jak święto pracy!!! :lol: :lol:

Słuchajcie co myślicie o takiej zmianie aby w salonie zamiast tego okna dać drugie drzwi tarasowe? Myślę o tym od kilku dni... i nie mogę się zdecydować :-?

http://www.mgprojekt.com.pl/domki/przestronny/images/rzut1.jpg

ja bym tego nie zmieniała...a dlaczego chcesz tam drzwi?

Ja w salonie mam same drzwi tarasowe - żadnych okien

i jest super

nie zamieniłabym ich nigdy na mniejsze

w tym projeckie dzieki takiej zmianie będzie fajne wyjście do ogrodu

Słuchajcie co myślicie o takiej zmianie aby w salonie zamiast tego okna dać drugie drzwi tarasowe? Myślę o tym od kilku dni... i nie mogę się zdecydować :-?

http://www.mgprojekt.com.pl/domki/przestronny/images/rzut1.jpg

ja bym tego nie zmieniała...a dlaczego chcesz tam drzwi?

Ja w salonie mam same drzwi tarasowe - żadnych okien

i jest super

nie zamieniłabym ich nigdy na mniejsze

w tym projeckie dzieki takiej zmianie będzie fajne wyjście do ogrodu

dalabym okna tarasowe