mayland 30.04.2007 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2007 Miko a Ty juz wiesz jak będzie wyglądał Twój dom? Widzisz kolory, przedmioty i wszystko inne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 30.04.2007 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2007 Słuchajcie co myślicie o takiej zmianie aby w salonie zamiast tego okna dać drugie drzwi tarasowe? Myślę o tym od kilku dni... i nie mogę się zdecydować http://www.mgprojekt.com.pl/domki/przestronny/images/rzut1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 30.04.2007 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2007 Miko a Ty juz wiesz jak będzie wyglądał Twój dom? Widzisz kolory, przedmioty i wszystko inne? tak mniej więcej wiem na dole ma być gres...i tu mam zagwostkę bo nie wiem czy polerowany czy nie.... połączony z drewnem (salon i jadalnia)..dzięki kuleczce dzięki będę miała połączenie prosto..to ona mnie do tego zachęciła kolory...to chciałabym mieć jasne (biały i kropeczka innego wiesz o co mi chodzi?) ecri , jasny beż, jasna zieleń ale bardzo jasna , w sypialni chciałabym mieć ciemniejszy kolor u wezgłowia łózka i tam coś pokombinować. Nie mam tylko pomysłu na dużą łazienkę... i pokoje chłopaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 30.04.2007 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2007 a chcesz się przejść po "moim " domu . Był już tu w galeriach ten sam projekt jak mój..więc można coś podpatrzeć...oczywiście nie chcę tak samo i te podwieszane sufity są nie w moim stylu ale...chyba właściciel się nie pogniewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 30.04.2007 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2007 Słuchajcie co myślicie o takiej zmianie aby w salonie zamiast tego okna dać drugie drzwi tarasowe? Myślę o tym od kilku dni... i nie mogę się zdecydować http://www.mgprojekt.com.pl/domki/przestronny/images/rzut1.jpg ja bym tego nie zmieniała...a dlaczego chcesz tam drzwi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 30.04.2007 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2007 To okno jest od południa. Po zlokalizowaniu domu na działce okazało się, że mam jeszcze spory kawałek działki z tej strony i można sobie tam całkiem fajnie wypoczywać. Połączyłabym wtedy ten zadaszony taras z tymi drugimi drzwiami Moje obiekcje dotyczą jednak ogrzewania. Pod tym oknem wejdzie całkiem spory kaloryfer i nie będzie tam w niczym przeszkadzał Za to wchodząc prosto z korytarza wzrok padałby wprost na drzwi i to co za nimi jest. Taki tam ,efekt większej przestrzeni mi się marzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 30.04.2007 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2007 Miko całkiem fajny będzie ten Twój domek To ułatwienie gdy można zobaczyć projekt który się samemu wybrało już zrealizowany przez kogoś innego. Zawsze można zmienić coś co nam nie pasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 30.04.2007 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2007 Miko całkiem fajny będzie ten Twój domek To ułatwienie gdy można zobaczyć projekt który się samemu wybrało już zrealizowany przez kogoś innego. Zawsze można zmienić coś co nam nie pasuje. ja już po niejednym chodziłam w okolicy około 15km jest osiedle takich domków...i chodziliśmy sobie jak były w stanie surowym a potem jak wykończone, dzięki uprzejmości właścicieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 30.04.2007 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2007 To okno jest od południa. Po zlokalizowaniu domu na działce okazało się, że mam jeszcze spory kawałek działki z tej strony i można sobie tam całkiem fajnie wypoczywać. Połączyłabym wtedy ten zadaszony taras z tymi drugimi drzwiami Moje obiekcje dotyczą jednak ogrzewania. Pod tym oknem wejdzie całkiem spory kaloryfer i nie będzie tam w niczym przeszkadzał Za to wchodząc prosto z korytarza wzrok padałby wprost na drzwi i to co za nimi jest. Taki tam ,efekt większej przestrzeni mi się marzy no to jak ci się marzy to do roboty my znowu zamieniliśmy drzwi tarasowe z oknem , żeby wychodzić na płd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 30.04.2007 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2007 No to jutro wolne Ale ja i tak mam rozkład jazdy 1. wejscie murarzy do fundamentów 2. wyniesienie wszsytkiego z garażu 3. wykop na chudziak pod garażem blaszakiem 4. nawiezienie gruzu 5. przewiezienie cegły z działki obok na moją 6. przeniesienie resztek jakiegoś drewna z miejsca budowy na bardziej dogodne Nie ma to jak święto pracy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 30.04.2007 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2007 no to może w takim razie http://www.pronovias.webpark.pl/kawa.jpg na wzmocnienie przed pracą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 30.04.2007 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2007 witam was kobiety popołudniowo ja też miałam dziś sporo do zrobienia, ale niesetety jeszcze nie na budowie chociaż, pana od kredytu umówiłam na wizytę, to już jakiś postęp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 30.04.2007 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2007 kurcze ale od soboty stron natrzaskane witam rekordzistów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 30.04.2007 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2007 Słuchajcie co myślicie o takiej zmianie aby w salonie zamiast tego okna dać drugie drzwi tarasowe? Myślę o tym od kilku dni... i nie mogę się zdecydować http://www.mgprojekt.com.pl/domki/przestronny/images/rzut1.jpg ja bym tego nie zmieniała...a dlaczego chcesz tam drzwi? Ja w salonie mam same drzwi tarasowe - żadnych okien i jest super nie zamieniłabym ich nigdy na mniejsze w tym projeckie dzieki takiej zmianie będzie fajne wyjście do ogrodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 30.04.2007 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2007 Słuchajcie co myślicie o takiej zmianie aby w salonie zamiast tego okna dać drugie drzwi tarasowe? Myślę o tym od kilku dni... i nie mogę się zdecydować http://www.mgprojekt.com.pl/domki/przestronny/images/rzut1.jpg ja bym tego nie zmieniała...a dlaczego chcesz tam drzwi? Ja w salonie mam same drzwi tarasowe - żadnych okien i jest super nie zamieniłabym ich nigdy na mniejsze w tym projeckie dzieki takiej zmianie będzie fajne wyjście do ogrodu dalabym okna tarasowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 30.04.2007 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2007 hejka froschu kupę lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 30.04.2007 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2007 Witam wieczorkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 30.04.2007 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2007 witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 30.04.2007 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2007 hejka wieczorna przelotna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 30.04.2007 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2007 Cześć kobiety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts