jea 01.05.2007 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2007 Olka dzięki za kawkę ale nie pij tyle, bo wysięgniki Ci latają i wszystko rozlewasz oj to pewnie Twoja obecność tak na mnie działa to se ide Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 01.05.2007 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2007 Przyszłam się przywitać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 01.05.2007 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2007 Przyszłam się przywitać cześć beti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 01.05.2007 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2007 Cześć miko i... spółka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 01.05.2007 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2007 Cześć miko i... spółka spółka się chyba rozeszła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 01.05.2007 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2007 Cześć miko i... spółka spółka się chyba rozeszła Chyba tak... Ja tez znikam. Idę kregosłup rozruszać Narka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 01.05.2007 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2007 hejka chciałam napisać niedzielna, ale coski mi się kalendarz popierniczył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 01.05.2007 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2007 Cześć ludziom pracy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 01.05.2007 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2007 Cześć ludziom pracy!!! Witam budowniczych w dniu ich Swięta ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 01.05.2007 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2007 Olka dzięki za kawkę ale nie pij tyle, bo wysięgniki Ci latają i wszystko rozlewasz oj to pewnie Twoja obecność tak na mnie działa to se ide jea z mojej strony to podryw był a Ty sobie poszedłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 01.05.2007 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2007 Kaśka Twój aniołek się dusi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 01.05.2007 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2007 Kaśka Twój aniołek się dusi? podobno nieeee tak rączki krzyżuje na piersiach do modlitwy popłakałam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 01.05.2007 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2007 Kaśka Twój aniołek się dusi? podobno nieeee tak rączki krzyżuje na piersiach do modlitwy To czemu tak mu oczki lataja jakby z orbit chciały wypaść ? Dzieńdoberek Mnie od wczoraj zmogło , w gardle drapie , z nosa leci , w nogi zimno Muszę do czwartku wyzdrowieć bo będę miała forumowych gości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 01.05.2007 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2007 Kaśka Twój aniołek się dusi? podobno nieeee tak rączki krzyżuje na piersiach do modlitwy To czemu tak mu oczki lataja jakby z orbit chciały wypaść ? i te skrzydła mu sie tak telepią i tupie lewą nóżką zdrowiej Maxi bidulko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 01.05.2007 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2007 Kaśka Twój aniołek się dusi? podobno nieeee tak rączki krzyżuje na piersiach do modlitwy To czemu tak mu oczki lataja jakby z orbit chciały wypaść ? i te skrzydła mu sie tak telepią i tupie lewą nóżką zdrowiej Maxi bidulko Z tego wszystkiego to aureolka mu sprężynuje Lekami się faszeruję a herbatki rozgrzewające już mi uszami wyłażą ale nie dam się Olka jak tam , nawychowywałaś się dziś do woli ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 01.05.2007 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2007 Fajny koncert na na HBO leci Właśnie Radiohead śpiewa "Crip" - jedna z najepszych swoich kompozycji :DLudzier szaleją Chciałabym tam być i pośpiewac z nimi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 01.05.2007 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2007 Ja o oglądaniu koncertów to tylko mogę pomarzyć choć ma w doku prawdziwe kino (wiecie - takie z projektorem i ekranem) u nas ciągle tylko miś uszcatek albo krecik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 01.05.2007 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2007 Ale tu dziś puchy Wszystkich gdzieś wywiało albo paluszki pomarzli i kllikać nie mogą ? Dzis w TVP1 jakis pilotowy odcinek Dylematów 5 czyli kontynuacja Alternatywy 4 . Ciekawe co z tego wyszło , recenzje nie są zbyt dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 01.05.2007 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2007 Ja o oglądaniu koncertów to tylko mogę pomarzyć choć ma w doku prawdziwe kino (wiecie - takie z projektorem i ekranem) u nas ciągle tylko miś uszcatek albo krecik hahahaahahhahahahahahahahh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 01.05.2007 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2007 No i witam was wieczorkowo- zimowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts