beti555 02.05.2007 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2007 A ja ,jak to zwykle bywa , latam po listach bestsellerów i już... wymiękam Idę spać. Dobrej nocy zyczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 03.05.2007 04:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2007 Dzieńdoberek rebiata. Miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 03.05.2007 05:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2007 dzien doberek milego dnia lece do pracki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 03.05.2007 05:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2007 dzien doberek milego dnia lece do pracki Trzymaj się ciepło. Ja też jestem w pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 03.05.2007 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2007 dzien doberek milego dnia lece do pracki Trzymaj się ciepło. Ja też jestem w pracy A ja w domku ale też wcześnie wstałam Dzieńdoberek i milego dzionka I milej pracki tym co muszą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 03.05.2007 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2007 dzien doberek milego dnia lece do pracki Trzymaj się ciepło. Ja też jestem w pracy A ja w domku ale też wcześnie wstałam Dzieńdoberek i milego dzionka I milej pracki tym co muszą Witam. Ale ja nie mówiłem nic o pracowaniu, tylko o tym, że jestem w pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 03.05.2007 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2007 dziendoberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 03.05.2007 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2007 dzien doberek milego dnia lece do pracki Trzymaj się ciepło. Ja też jestem w pracy A ja w domku ale też wcześnie wstałam ja też bo moje dziecię chodzi spać o 7 ale i wstaje ostatnio o 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 03.05.2007 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2007 dzien doberek milego dnia lece do pracki Trzymaj się ciepło. Ja też jestem w pracy A ja w domku ale też wcześnie wstałam Dzieńdoberek i milego dzionka I milej pracki tym co muszą Witam. Ale ja nie mówiłem nic o pracowaniu, tylko o tym, że jestem w pracy czatujesz znaczy się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 03.05.2007 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2007 dzien doberek milego dnia lece do pracki Trzymaj się ciepło. Ja też jestem w pracy A ja w domku ale też wcześnie wstałam Dzieńdoberek i milego dzionka I milej pracki tym co muszą Witam. Ale ja nie mówiłem nic o pracowaniu, tylko o tym, że jestem w pracy czatujesz znaczy się? Nie, no chyba jednak coś porobię, od soboty mnie nie będzie przez cztery dni i będę musiał później nadrabiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 03.05.2007 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2007 nie chce mi sie pracowac czy u was tez tak goraco? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 03.05.2007 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2007 nie chce mi sie pracowac czy u was tez tak goraco? dla ciebie frosiu wyszłam na balkon i średnio na jeża ..ale na słońcu termometr pokazuje 20 stopni byliście na tym wesołym miasteczku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 03.05.2007 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2007 bylismy bylo super superancko niestety szlag trafil starego lapa , mamy nowego , ale trzeba wszystkie programy powgrywac , a nie ma czasu jak juz bedzie luzniej pokaze ci fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 03.05.2007 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2007 bylismy bylo super superancko pokaze ci fotki super..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 03.05.2007 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2007 bylismy bylo super superancko niestety szlag trafil starego lapa , mamy nowego , ale trzeba wszystkie programy powgrywac , a nie ma czasu jak juz bedzie luzniej pokaze ci fotki Też chcę zobaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 03.05.2007 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2007 nie chce mi sie pracowac czy u was tez tak goraco? Nie sądzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 03.05.2007 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2007 bylismy bylo super superancko niestety szlag trafil starego lapa , mamy nowego , ale trzeba wszystkie programy powgrywac , a nie ma czasu jak juz bedzie luzniej pokaze ci fotki Też chcę zobaczyć tobie zawsze pokaze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 03.05.2007 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2007 bylismy bylo super superancko niestety szlag trafil starego lapa , mamy nowego , ale trzeba wszystkie programy powgrywac , a nie ma czasu jak juz bedzie luzniej pokaze ci fotki Też chcę zobaczyć tobie zawsze pokaze Nawet nie wiesz jak się cieszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 03.05.2007 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2007 bylismy bylo super superancko niestety szlag trafil starego lapa , mamy nowego , ale trzeba wszystkie programy powgrywac , a nie ma czasu jak juz bedzie luzniej pokaze ci fotki Też chcę zobaczyć tobie zawsze pokaze Nawet nie wiesz jak się cieszę ja tez sie ciesze , jak ty mi pokazujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 03.05.2007 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2007 bylismy bylo super superancko niestety szlag trafil starego lapa , mamy nowego , ale trzeba wszystkie programy powgrywac , a nie ma czasu jak juz bedzie luzniej pokaze ci fotki Też chcę zobaczyć tobie zawsze pokaze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts