andre59 03.05.2007 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2007 Cześć, verunia! Dzięki za pyszną kawkę i ciasteczko! Szkoda, że ode mnie do Janowca tak daleko... Andre miał daleko, ale przyjechał do mnie w odwiedziny i chyba nie żałował To prawda, daleko mam do Veruni, a mimo to przyjechałem, byłem, widziałem, do dziś mile wspominam ten wyjazd. Pięknie tam jest, a Verunia jest bardzo miłą i sympatyczną osobą. Mam nadzieję odwiedzić jeszcze te strony. Pozdrawiam Cię Veruniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 03.05.2007 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2007 Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.05.2007 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2007 Dzień dobry cześć andre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 03.05.2007 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2007 Witaj Kasia Muszę coś na priv napisać w sprawie tekstu piosenki, zajrzę za chwilę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 03.05.2007 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2007 Cześć W sprawie biedronki pozerającej kwiatka - proszę bardzo, jeszcze miesiąc, na skurcze się już nastawiłam , nawet te na drzewie Coś nieczęsto tu bywam i nie wiem o co chodzi, co tu się dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.05.2007 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2007 Cześć W sprawie biedronki pozerającej kwiatka - proszę bardzo, jeszcze miesiąc, na skurcze się już nastawiłam , nawet te na drzewie Coś nieczęsto tu bywam i nie wiem o co chodzi, co tu się dzieje No właśnie!! właśnie opuszczasz nas.... A poza tym, to jak zdrówko??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 03.05.2007 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2007 Cześć W sprawie biedronki pozerającej kwiatka - proszę bardzo, jeszcze miesiąc, na skurcze się już nastawiłam , nawet te na drzewie Coś nieczęsto tu bywam i nie wiem o co chodzi, co tu się dzieje No właśnie!! właśnie opuszczasz nas.... A poza tym, to jak zdrówko??? Nie opuszczam, tylko nie mam siły i ciagle chce mi się spać U mnie wszystko po staremu, juzek dokazuje coraz bardziej, mąż gipsuje ściany a ja leżę i leżę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.05.2007 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2007 Cześć W sprawie biedronki pozerającej kwiatka - proszę bardzo, jeszcze miesiąc, na skurcze się już nastawiłam , nawet te na drzewie Coś nieczęsto tu bywam i nie wiem o co chodzi, co tu się dzieje No właśnie!! właśnie opuszczasz nas.... A poza tym, to jak zdrówko??? Nie opuszczam, tylko nie mam siły i ciagle chce mi się spać U mnie wszystko po staremu, juzek dokazuje coraz bardziej, mąż gipsuje ściany a ja leżę i leżę no pewnie, odpoczywaj, tyle twojego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 03.05.2007 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2007 Wybieram się na wycieczkę rowerową, miłego dnia wszystkim życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 03.05.2007 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2007 Ja też ostatnio rzadziej bywam, a tu proszę : werunia ma śliczny awatarek i cosik kombinuje z domkiem premiumpremium jest już blisko andre po Polsce jeździ i wielu nowych rekordzistów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 03.05.2007 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2007 Hejka! Ależ tu pysznie ...kawusia, ciacho z lodami...aż ślinka leci ..a miałam się odchudzać ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 03.05.2007 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2007 Wybieram się na wycieczkę rowerową, miłego dnia wszystkim życzę Biorę przykład z Andre i zmykam na rowerek ..Może się spichniemy ... Andre w którą stronę jedziesz ??... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 03.05.2007 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2007 Wybieram się na wycieczkę rowerową, miłego dnia wszystkim życzę Tez lubie , mamy fajne trasy , np. Szlakiem Wygaslych Wulkanow . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 03.05.2007 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2007 co tu tak pusto?wolne macie , czy co? OGLOSZENIE MATRYMONIALNE : szukam starych znajomosci , najlepiej z GG nie exportowalam listy , a stary komp poszedl sie ...opalac zainteresowanych prosze o klikniecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 03.05.2007 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2007 na czacie tez pustki A ja się nuuudzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 03.05.2007 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2007 na czacie tez pustki A ja się nuuudzę juz lece do ciebie musze jave zainstalowac mam nadzieje , ze mi sie uda cos sie robi , wiec chyba sie uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 03.05.2007 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2007 Ja też się nudzę dziewczyny usypiałam Hanulę a przy okazji Misiek też mi zasnął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 03.05.2007 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2007 Ja też się nudzę dziewczyny usypiałam Hanulę a przy okazji Misiek też mi zasnął widzalam Hanie slodziutka jest mikopiko gatki (lepiej pozno niz wcale ...wybacz , ale dopiero z pracy wrocilam ) http://sportowa.stronawww.pl/images/RIVAGE_new/0032.jpg kurde , zainstalowalam i dalej nic verka musze wylaczyc pewnie kompa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 03.05.2007 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2007 Ja też się nudzę dziewczyny usypiałam Hanulę a przy okazji Misiek też mi zasnął widzalam Hanie slodziutka jest mikopiko gatki (lepiej pozno niz wcale ...wybacz , ale dopiero z pracy wrocilam ) http://sportowa.stronawww.pl/images/RIVAGE_new/0032.jpg na zdjęciach tak w realu to diabeł wcielony (ale mój więc ją kocham nad życie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 03.05.2007 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2007 chodźcie na czata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts