frosch 03.05.2007 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2007 a ja dzisiaj byłam w Pszczynie na Zamku .....blizniaczym do Książa nie mam zdjęc ,bo trwa remont to laci nie musialas nosic? bylam tam 100 lat temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 03.05.2007 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2007 czesc wsiem ....wróciłam cieszycie sie ? a może nie ale miałam rozjazdowy tydzień jasne , ze sie cieszymy fest rozjechana bylas ? no .... w Niemczech byłam..... i nad zaporą w Goczałkowicach i .....w Pszczynie ty zarazo !!!! i nie odwiedzilas nas ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 03.05.2007 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2007 ty zarazo !!!! i nie odwiedzilas nas ? w Hanowerze byłam u brata - musiałam mu pośnupać w ogródku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 03.05.2007 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2007 ty zarazo !!!! i nie odwiedzilas nas ? w Hanowerze byłam u brata - musiałam mu pośnupać w ogródku kurde , mialas tylko 250km do nas pozwolilibysmy wam w barku posznupac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 03.05.2007 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2007 ....a po powrocie odwiedziliśmy znajomych w Czechowicach .....zrobili remont domu .....BOSKI !!!!!! jestem pod ogromnym wrażeniem !!!! moja koleżanka nie bywa na forum ....ale odpierdziuliła cudnie swoje kąty .....nie moge sie jeszcze otrząsnąć z wrażenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 03.05.2007 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2007 ty zarazo !!!! i nie odwiedzilas nas ? w Hanowerze byłam u brata - musiałam mu pośnupać w ogródku kurde , mialas tylko 250km do nas pozwolilibysmy wam w barku posznupac u Krzyśka tyż sznupaliśmy w barku ale było dobre po raz pierwszy piłam piwo z owocami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 03.05.2007 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2007 ....a po powrocie odwiedziliśmy znajomych w Czechowicach .....zrobili remont domu .....BOSKI !!!!!! jestem pod ogromnym wrażeniem !!!! moja koleżanka nie bywa na forum ....ale odpierdziuliła cudnie swoje kąty .....nie moge sie jeszcze otrząsnąć z wrażenia nie zmieniaj tematu powiedz kolezance , zeby zapodala jakies inspiracje w galerii domow moze sie zalogowac jako kolezanka ew-ki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 03.05.2007 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2007 ty zarazo !!!! i nie odwiedzilas nas ? w Hanowerze byłam u brata - musiałam mu pośnupać w ogródku kurde , mialas tylko 250km do nas pozwolilibysmy wam w barku posznupac u Krzyśka tyż sznupaliśmy w barku ale było dobre po raz pierwszy piłam piwo z owocami co ty pilas? jestes pewna , ze to piwo ? ja tez pije ...cytrynowe , ale cytryn tam nie widac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 03.05.2007 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2007 ....a po powrocie odwiedziliśmy znajomych w Czechowicach .....zrobili remont domu .....BOSKI !!!!!! jestem pod ogromnym wrażeniem !!!! moja koleżanka nie bywa na forum ....ale odpierdziuliła cudnie swoje kąty .....nie moge sie jeszcze otrząsnąć z wrażenia nie zmieniaj tematu powiedz kolezance , zeby zapodala jakies inspiracje w galerii domow moze sie zalogowac jako kolezanka ew-ki mowilam ....ale jakoś nie zalapala tematu ale cyknęłam kilka fotek a rozwiązania .....ma bardzo ...hmmm....nowatorskie ...np....kabine prysznicową w ...sypialni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 03.05.2007 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2007 ja tez pije ...cytrynowe , ale cytryn tam nie widac Przepis .... owoce pokroic w kostkę ( brzoskwnie .ananasy, truskawki i inne) zalać na ok...godzinę wódką ...napełnić owocami szklankę do połowy ...zalać ciemnym piwem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 03.05.2007 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2007 ....a po powrocie odwiedziliśmy znajomych w Czechowicach .....zrobili remont domu .....BOSKI !!!!!! jestem pod ogromnym wrażeniem !!!! moja koleżanka nie bywa na forum ....ale odpierdziuliła cudnie swoje kąty .....nie moge sie jeszcze otrząsnąć z wrażenia nie zmieniaj tematu powiedz kolezance , zeby zapodala jakies inspiracje w galerii domow moze sie zalogowac jako kolezanka ew-ki mowilam ....ale jakoś nie zalapala tematu ale cyknęłam kilka fotek a rozwiązania .....ma bardzo ...hmmm....nowatorskie ...np....kabine prysznicową w ...sypialni wklej nam te fotki szukam nowych inspiracji bo wszystkie stare poszly w cholere mam nadzieje , ze w tym starym kompie nie poszedl twardziel i da sie wszystko odtworzyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 03.05.2007 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2007 ja tez pije ...cytrynowe , ale cytryn tam nie widac Przepis .... owoce pokroic w kostkę ( brzoskwnie .ananasy, truskawki i inne) zalać na ok...godzinę wódką ...napełnić owocami szklankę do połowy ...zalać ciemnym piwem ....o ja cie ....niezlego kopa mozna miec po takim piffku pamietam , jak pare lat temu uczylam sie pic piwo ....rozcienczalam je sokiem grejfruitowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 03.05.2007 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2007 bry wieczór, to sem ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 03.05.2007 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2007 witajcie dziewczyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 03.05.2007 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2007 i ...chłopaki czajniki czajniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 03.05.2007 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2007 se witam was dziewczynki .....ide zmyc grzechy dzisiejszego dnia i ...moze do was wroce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 03.05.2007 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2007 mam pytanko..... macie gres polerowany u siebie? bo ja mam zamiar kupić 50/50 ecri polerowany ...ale się trochę boję...ma być w wiatrołapie, hollu,kuchni i elemnty w salonie...można się na tym wy..........walić? jak jest z tym na codzień..powiedzcie plisssssssssssssssss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 03.05.2007 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2007 se witam was dziewczynki .....ide zmyc grzechy dzisiejszego dnia i ...moze do was wroce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 03.05.2007 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2007 gres polerowany ma Ew-ka i wiem, że wychwala pod niebiosa ale w wiatrołapie to może nie koniecznie dobry pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 03.05.2007 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2007 mam pytanko..... macie gres polerowany u siebie? bo ja mam zamiar kupić 50/50 ecri polerowany ...ale się trochę boję...ma być w wiatrołapie, hollu,kuchni i elemnty w salonie...można się na tym wy..........walić? jak jest z tym na codzień..powiedzcie plisssssssssssssssss ja mam jeszcze żyję ale ...co to za życie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts