tola 03.05.2007 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2007 minęło 12 minut nowego dnia, zanim świt przypomni, że to jednak dzień, a nie noc, dobrze by było pośnić odrobinę ja już zmykam, dobrej nocy i pięknego piątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 03.05.2007 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2007 Wzajemnie Tolu, pogodnego weekendu Dzisiaj ja gaszę światło pstryk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 04.05.2007 04:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2007 Morgen...... słoneczko już świeci...wstajemy ....wstajemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CAEN 04.05.2007 05:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2007 Doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 04.05.2007 05:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2007 Morgen...... słoneczko już świeci...wstajemy ....wstajemy morgen , morgen kawe robilam http://www.eberlein.at/images/kaffeetasse.JPG tola gacie , nie wiem jakie lubisz ...... ....niestety http://www.designersfactory.com/img/dessous-rot_0.jpg http://ub.uni-graz.at/images/ausstellungen/2000/mode/DESSOUS_.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 04.05.2007 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2007 Morgen...... słoneczko już świeci...wstajemy ....wstajemy morgen , morgen kawe robilam http://www.eberlein.at/images/kaffeetasse.JPG Witam panienki Widzę że pierwsza jestem do kawusi to z miłą chęcią ją wykorzystam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 04.05.2007 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2007 Morgen...... słoneczko już świeci...wstajemy ....wstajemy morgen , morgen kawe robilam morgen , chetnie sie napije Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 04.05.2007 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2007 donosze wobec tego ...... http://www.eberlein.at/images/kaffeetasse.JPG http://www.eberlein.at/images/kaffeetasse.JPG http://www.eberlein.at/images/kaffeetasse.JPG schmeckt gut ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 04.05.2007 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2007 donosze wobec tego ...... Troszku rozlałaś ale juz wytarłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 04.05.2007 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2007 donosze wobec tego ...... http://www.eberlein.at/images/kaffeetasse.JPG schmeckt gut ? Alles super gut Ale ta byla najlepsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 04.05.2007 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2007 donosze wobec tego ...... Troszku rozlałaś ale juz wytarłam Verzeihen Sie Mir Bitte nie jestem zbyt dobra w donosicielstwie opowiym wom wic do kawy Na lekcji chemii nauczyciel pyto Jasia : - W czym rozpuszczają sie tłuszcze ?? - W rondlu ... dobra , jeszcze jeden Kiedy chłop znosi jajka? - ??? - Wtedy, kiedy schodzi z drabiny. i jeszcze jeden ...... Idzie trzech króli do żłóbka. Na progu stajenki jeden z nich sie potknął i krzyknął : O, Jezu ! Słysząc to Maryja trąciła Józefa łokciem i pedziała: No i widzisz - to jest imię - "Jezus" , a nie jakiś tam Stefan... ..i jeszcze raz .... -Panie dochtorze, z moim meżem cos nie w porzadku. Po wipiciu kawy zjada cało szolka. -Doprowdy cało? -Nie, zostawio uszko. -To rychtig dziwne, przecę uszko jest najsmaczniejsze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 04.05.2007 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2007 hejka piątkowa i nobel dla tego kto wymyslił wolne piątki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 04.05.2007 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 04.05.2007 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2007 Pyta synek tatusia : tatusiu , jak się robi małe dziewczynki ? Tak jak małe deseczki - odpowiada tatuś Rżnie sie duże ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 04.05.2007 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2007 Pyta synek tatusia : tatusiu , jak się robi małe dziewczynki ? Tak jak małe deseczki - odpowiada tatuś Rżnie sie duże ... Dystyngowana, młoda kobieta, w samolocie ze Szwajcarii spytała księdza, siedzącego obok niej: -„Czy mogłabym poprosić księdza o małą przysługę?” -„Oczywiście. Co mogę dla pani zrobić?” -„Kupiłam drogi, elektroniczny depilator, który znacznie przekracza kwotę zwolnioną od cła i boję się, że mi go skonfiskują. Mógłby ksiądz przenieść go przez odprawę celną? Chociażby pod sutanną?” -„Chętnie pani pomogę, ale ostrzegam: nie będę kłamał.” -„Ma ksiądz taką uczciwą twarz. Na pewno nie będą o nic pytać.” Przed odprawą celną, kobieta została z tyłu za księdzem. Urzędnik zapytał:- „Czy ma ksiądz coś do oclenia?” -„Od głowy do pasa nie mam nic do oclenia.” Odpowiedź wydała się celnikowi dziwna, więc zapytał: -„A co ksiądz ma do oclenia od pasa do podłogi?” -„Mam wspaniały przyrząd przeznaczony do używania przez kobietę, który jest jeszcze nieużywany.” Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 04.05.2007 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2007 Bajka gwarowa o Napoleonie Bonaparte Napol Leon, bo na parterze zimno. Jak z obrazka Panna jak z obrazka. Tak piękna? Nie. Płaska! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 04.05.2007 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2007 Noc. Mąż śpi z żona w łóżku, gdy nagle budzi ich głośne łup łup łup w drzwi. Przewraca się na bok i patrzy na zegarek - trzecia w nocy. "Kurde, nie będę się o tej porze z wyra zrywał", myśli przewraca się z powrotem. Słychać głośniejsze łup łup łup. - Idź otwórz, zobacz kto to, - mówi żona. No więc zwleka się półprzytomny i schodzi na dół (mieszkają w domku). Otwiera drzwi, a na progi stoi facet, od którego jedzie alkoholem: - Dobry wieszor, - bełkocze. - Szy mochby pan mnie popchnąć? - Nie, spadaj facet, jest trzecia w nocy. Wywlokłeś mnie pan z łóżka,- warczy maź i zatrzaskuje drzwi. Wraca do żony i mówi co zaszło. - No co ty, jak mogłeś? - mówi żona. - A pamiętasz, jak nam się wtedy zepsuł samochód, kiedy jechaliśmy odebrać dzieci z kolonii i sam musiałeś pukać do kogoś, żeby nam pomógł? Co by się wtedy stało, gdyby też ci powiedział, żebyś spadał?!?!?!? - Ale kochanie, on był pijany! - Nieważne, potrzebuje pomocy. No wiec mąż jeszcze raz zwleka się z łóżka, ubiera się i schodzi na dol. Otwiera drzwi, ale z powodu ciemności nic nie widzi, węec woła: - Hej, czy nadal trzeba pana popchnąć? Z ciemności dochodzi glos: - Taaaa... Ale ponieważ nadal nie potrafi zlokalizować faceta, krzyczy: - Gdzie pan jest? - W ogrodzie, na huśtawce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 04.05.2007 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2007 - Baco, co pijecie, wodke, wino? - No, i piwo! Wraca gostek zawiany z imprezki i spotyka pana Kazia - rejonowego listonosza. - Witam Panie Kaziu! - Witam, witam, widzę że była ciężka nocka. - Ano była Panie Kaziu. Mieliśmy małą imprezę z sąsiadami. Graliśmy w taką grę "Kto ja jestem". - Tak? A na czym ona polega? - Facet ubiera się w wielkie prześcieradło z dziurką, przez którą wystawia "małego", a kobiety po dotyku muszą odgadnąć kto jest pod prześcieradłem. - To szkoda, że i mnie tam nie było. - No, nie wiem, nie wiem, panie Kaziu... Parę razy padło Pana imię... Pan Bóg pyta Adama i Ewę:- Kto chce sikać na stojąco?- Ja, ja, ja! - wyrywa się Adam.- W porządku. W takim razie dla Ewy zostaje wielokrotny orgazm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 04.05.2007 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2007 swietne maxi Bajka gwarowa o drzewach Cis i klon. Bajka o Tymbarku Tym barku nie zaśmiecaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 04.05.2007 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2007 Ta mądrość ludowa .. Bajka o jabłonce Miałam ci ja błonkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts