wartownik 04.05.2007 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2007 Ta mądrość ludowa .. Bajka o jabłonce Miałam ci ja błonkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 04.05.2007 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2007 Wraca maz do domu bardzo nad ranem po przebalowanej nocy sylwestrowej. Jest totalnie pijany,wiec od razu kladzie sie spac. Rano wstaje, przygotowany na wielka klotnie Wchodzi do kuchni, widzi ze jest snadanie dla nego zrobione i wszystko jest posprzatane. Pyta sie swojego tescia: -co tu jest grane? czemu moja zona nie jest zla? na to tesc mowi: - jak wrociles wczoraj i polozyles sie do lozka, ona chciala ci sciagnac buty ,ale ty wtedy powiedziales: - spadaj ty zdziro! ja jestem zonaty! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 04.05.2007 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2007 Ta mądrość ludowa .. Bajka o jabłonce Miałam ci ja błonkę Mamusiu, mogę ciasteczko? - Dobrze, ale umyj rączki. - Ale ja nie mam rączek! - Nie ma rączek, nie ma ciasteczek!!! Laboratorium z chemii. Studentka do koleżanki: - Co robisz? - Ekstrahuje... - Naprawdę? Zrób mi dwa.. Lekarz do pacenta: - Muszę Pana zmartwić, Pan umiera. Jest rak z przerzutami. - Tego się obawiałem, A czy nie mógłby Pan Doktor powiedzieć po mojej śmierci, że umarłem na AIDS? Na pytanie lekarza - Dlaczego?!?! Pacjent odpowiada: - Wie Pan, Panie Doktorze, po pierwsze będę we wsi pierwszy, co umarł na AIDS. Po drugie nikt już nie ruszy mojej baby. A po trzecie wszyscy, co ją już mieli się powieszą. musze leciec do pracy do zas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 04.05.2007 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2007 hej dziewczyny co z tym gresem......brać? poradźcie coś dziś mieliśmy już kupić , wszystko było wypisane i przy kasie okazało się, że nie ma wystarczającej sumy na koncie....znak jaki czy co? Umówiliśmy się na jutro .....plisss Ewka napisz coś więcej ...całą prawdę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 04.05.2007 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2007 Trochę poezji.....frywolnej Rzekła lilia do motyla: "Nikt nie patrzy. Niech pan zapyla". (Jan Sztaudynger) Wzdycham Wzdycham do własnej żony, Taki już jestem zboczony. (Jan Sztaudynger) Plażowe referencje Najlepiej to widać na plaży, Że kobieta nie ma twarzy. (Jan Sztaudynger) Kto śpi Kto śpi, nie grzeszy, więc, miła osobo, Nie będzie grzechu, gdy się prześpię z tobą. (Jan Sztaudynger) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 04.05.2007 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2007 Cześć miko Niestety z gresem Ci nie doradzę bo sama mam tzw. szkliwiony czyli taki mniej błyszczący ale nie matowy . Zupełnie matowy , a dodatku jednobarwny , zielonooliwkowy miałam w mieszkaniu i to była totalna porażka . Teraz mam taki co to na nim brudu nie widać , no w każdym razie długo wygląda na w miarę czysty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 04.05.2007 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2007 Witam. Ale fajnie dzisiaj na RW. Ubawiłem się dzięki tym dowcipom od Froschki i Maxi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 04.05.2007 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2007 Cześć miko Niestety z gresem Ci nie doradzę bo sama mam tzw. szkliwiony czyli taki mniej błyszczący ale nie matowy . Zupełnie matowy , a dodatku jednobarwny , zielonooliwkowy miałam w mieszkaniu i to była totalna porażka . Teraz mam taki co to na nim brudu nie widać , no w każdym razie długo wygląda na w miarę czysty Maxi a ten szkliwiony to nie śliski? pokaż jak on wygląda...będę nudzić teraz A ten w mieszkaniu był polerowany...śliski...kurcze no nie wiem co zrobić..podoba mi się i teraz nie mogę przez to cholerstwo spać...a Ewka...ma w kuchni , pasowałby mi do nowoczesnych mebli ale Ewki nie ma teraz.. RATUNKU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 04.05.2007 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2007 Cześć marjuszka W pracy siedzisz ? Mój boss dał mi dziś wolne Ale wybywam w okolice mayland i wrócę w poniedziałek . Lece się szykować Pewnie będe tu jeszcze zaglądać . Więcej kawałów tutaj http://www.dowcipy.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 04.05.2007 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2007 Cześć marjuszka W pracy siedzisz ? Mój boss dał mi dziś wolne Ale wybywam w okolice mayland i wrócę w poniedziałek . Lece się szykować Pewnie będe tu jeszcze zaglądać . Więcej kawałów tutaj http://www.dowcipy.pl/ A marjuszka ma od jutra wolne. Do pracy wracam w środę i przez te wolne dni nie mam zaplanowane niczego, co musiałbym zrobić. Dawno tak nie miałem, żebym leniuchował przez cztery dni pod rząd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 04.05.2007 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2007 ...wesołego weekendu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 04.05.2007 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2007 i pojechała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 04.05.2007 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2007 ...wesołego weekendu.... A dziękuje i wzajemnie hxgvbzxgbb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 04.05.2007 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2007 i pojechała... A to Maxi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 04.05.2007 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2007 ...wesołego weekendu.... A dziękuje i wzajemnie hxgvbzxgbb rgsergssdgsr asegsereta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 04.05.2007 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2007 Zaczynamy wyścig? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 04.05.2007 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 04.05.2007 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2007 hdhfhgh hj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 04.05.2007 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 04.05.2007 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2007 ghxdhx mkc vcgj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts