marjucha 04.05.2007 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2007 Maxi, bardzo ładna kuchnia. Cześć Jea. Ja się już ewakuuje powoli z powoli z pracy, więc życzę wszystkim udanego weekendu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 04.05.2007 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2007 Cześć Wam Miko gratki tylko Widzę Miko, że nie lubisz moich kolan lubię ...tylko chcę cię oszczędzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 04.05.2007 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2007 A ja od dzisiaj za stukniętą stronkę poproszę nie gacie ale ...Maxi? twój domek....jasteś moją inspiracją od dziś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 04.05.2007 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2007 A ja od dzisiaj za stukniętą stronkę poproszę nie gacie ale ...Maxi? twój domek....jasteś moją inspiracją od dziś To Ty się kochana rozgość i czuj jak u siebie Ja tymczasem się ewakuuję ,zaraz jadę na gościnne występy na trzepaku do Radomia Może mayland gdzieś mi po drodze mignie Milego słonecznego weekendu Wam życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 04.05.2007 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2007 czy ja dobrze wyczytałam, że jak ktoś kończy stronkę i następną zaczyna to mu się dwa pkt należą.... ...było to wtedy, kiedy Verunia rozpoczęła działalność na rw ..jakaś 500 stronka ... Ola popraw mnie jak źle zrobiłam.... Coś żle czytałas , nalezy ci sie 1 pkt a tylko streszczenie mozesz sobie odpuścić. Naprawdę doszłas do 500 strony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 04.05.2007 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2007 A ja od dzisiaj za stukniętą stronkę poproszę nie gacie ale ...Maxi? twój domek....jasteś moją inspiracją od dziś To Ty się kochana rozgość i czuj jak u siebie Ja tymczasem się ewakuuję ,zaraz jadę na gościnne występy na trzepaku do Radomia Może mayland gdzieś mi po drodze mignie Milego słonecznego weekendu Wam życzę Do Puław z Radomia masz blisko, ozesz do mnie wpaść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 04.05.2007 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2007 czy ja dobrze wyczytałam, że jak ktoś kończy stronkę i następną zaczyna to mu się dwa pkt należą.... ...było to wtedy, kiedy Verunia rozpoczęła działalność na rw ..jakaś 500 stronka ... Ola popraw mnie jak źle zrobiłam.... Coś żle czytałas , nalezy ci sie 1 pkt a tylko streszczenie mozesz sobie odpuścić. Naprawdę doszłas do 500 strony? Verunia hej ! dobrze czytałąm zaraz to znajdę ale teraz z dzicięciem gram w playa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 04.05.2007 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2007 czy ja dobrze wyczytałam, że jak ktoś kończy stronkę i następną zaczyna to mu się dwa pkt należą.... ...było to wtedy, kiedy Verunia rozpoczęła działalność na rw ..jakaś 500 stronka ... Ola popraw mnie jak źle zrobiłam.... Coś żle czytałas , nalezy ci sie 1 pkt a tylko streszczenie mozesz sobie odpuścić. Naprawdę doszłas do 500 strony? znalazłam Funia dostała 2 pkt bo zakończyła i rozpoczęła nową stronkę STRESZCZENIE stronkę zaczęła ewuś ale streszczonka brakło następnie było o edukacji seksualnej córki jane a kze dostał decyzję o odrolnieniu w związku z czym wymisułam na nim drinki i pożaliłam sie na zaliczkę na okna stronę zakończyłam również ja i rzutem na taśmę zdobyłam 2 punkt _________________ Funia http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?p=719692&highlight=#719692 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 04.05.2007 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2007 Hejka!!! Maxi, ale masz ładną kuchnię o kurcze biedronka dąży do środeczka już za chwileczkę tą biedroneczkę swoją uściskasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 04.05.2007 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2007 czy ja dobrze wyczytałam, że jak ktoś kończy stronkę i następną zaczyna to mu się dwa pkt należą.... ...było to wtedy, kiedy Verunia rozpoczęła działalność na rw ..jakaś 500 stronka ... Ola popraw mnie jak źle zrobiłam.... Coś żle czytałas , nalezy ci sie 1 pkt a tylko streszczenie mozesz sobie odpuścić. Naprawdę doszłas do 500 strony? znalazłam Funia dostała 2 pkt bo zakończyła i rozpoczęła nową stronkę STRESZCZENIE stronkę zaczęła ewuś ale streszczonka brakło następnie było o edukacji seksualnej córki jane a kze dostał decyzję o odrolnieniu w związku z czym wymisułam na nim drinki i pożaliłam sie na zaliczkę na okna stronę zakończyłam również ja i rzutem na taśmę zdobyłam 2 punkt _________________ Funia http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?p=719692&highlight=#719692 drugi punkt a nie dwa punkty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 04.05.2007 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2007 Znalazłam historyczne streszczenie Soniki po moim pierwszym pojawieniu sie na RW. Sonika to jakis prorok jest czy cuś STRESZCZENIE Funia zdobyła 2i punkcik rzutem na taśmę i będzie piła Majka ciągle wraca wróciła Badi, ale na innej stronie KZE spadł, ale pojawił się Jezier z matami a potem byłam ja i jeszcze raz ja i ja i dołączyła Verunia, która nigdy tutaj nie była, ale Jej się na pewno spodobało i teraz będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 04.05.2007 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2007 czy ja dobrze wyczytałam, że jak ktoś kończy stronkę i następną zaczyna to mu się dwa pkt należą.... ...było to wtedy, kiedy Verunia rozpoczęła działalność na rw ..jakaś 500 stronka ... Ola popraw mnie jak źle zrobiłam.... Coś żle czytałas , nalezy ci sie 1 pkt a tylko streszczenie mozesz sobie odpuścić. Naprawdę doszłas do 500 strony? znalazłam Funia dostała 2 pkt bo zakończyła i rozpoczęła nową stronkę STRESZCZENIE stronkę zaczęła ewuś ale streszczonka brakło następnie było o edukacji seksualnej córki jane a kze dostał decyzję o odrolnieniu w związku z czym wymisułam na nim drinki i pożaliłam sie na zaliczkę na okna stronę zakończyłam również ja i rzutem na taśmę zdobyłam 2 punkt _________________ Funia http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?p=719692&highlight=#719692 drugi punkt a nie dwa punkty ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ale tu dokładne ludzie... ..już zmieniam ps Jea lecę na twoje kolanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 04.05.2007 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2007 no ladnie , ladnie czlowiek ciezko pracuje a tu jakies szwindle i gomorie na kolanach cale szczescie , ze juz wrocilam i trwam na posterunku miko dla ciebie ....100% natury , zero lykry http://kurde.pl/gfx/weedbikini.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 04.05.2007 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2007 no ladnie , ladnie czlowiek ciezko pracuje a tu jakies szwindle i gomorie na kolanach cale szczescie , ze juz wrocilam i trwam na posterunku miko dla ciebie ....100% natury , zero lykry http://kurde.pl/gfx/weedbikini.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 04.05.2007 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2007 coś zapodam mój synek , starszy powiedział, że nie chce mieszkać w domu bo mu się w bloku podoba . Ostatnio jak był ze swoim tatą na wycieczce rowerowej na działce synek sąsiada wyprowadził z garażu rower....młody tylko się przyglądał a po powrocie do domu mówi do mnie: mama...czy ja też będę mógł wyprowadzać sam z garażu rower? ja na to: tak syn: eeeeeeeeeee to fajnie mieć dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 04.05.2007 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2007 coś zapodam mój synek , starszy powiedział, że nie chce mieszkać w domu bo mu się w bloku podoba . Ostatnio jak był ze swoim tatą na wycieczce rowerowej na działce synek sąsiada wyprowadził z garażu rower....młody tylko się przyglądał a po powrocie do domu mówi do mnie: mama...czy ja też będę mógł wyprowadzać sam z garażu rower? ja na to: tak syn: eeeeeeeeeee to fajnie mieć dom dzieci sa przeslodko szczere Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 04.05.2007 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2007 coś zapodam mój synek , starszy powiedział, że nie chce mieszkać w domu bo mu się w bloku podoba . Ostatnio jak był ze swoim tatą na wycieczce rowerowej na działce synek sąsiada wyprowadził z garażu rower....młody tylko się przyglądał a po powrocie do domu mówi do mnie: mama...czy ja też będę mógł wyprowadzać sam z garażu rower? ja na to: tak syn: eeeeeeeeeee to fajnie mieć dom dzieci sa przeslodko szczere a jaki z tego morał? ................. dla garażu warto budować dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 04.05.2007 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2007 dobra ...a teraz ubieram małego bo starsze na dole rowery szykują i jedziemy spalać kalorie pa i słodkich gacioszków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 04.05.2007 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 04.05.2007 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2007 ty tajniaczko probowalas mnie zagadac ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts