forum_user 04.05.2007 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2007 podlewam i tu zaglądam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 04.05.2007 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2007 ogrod podlewasz ? ja tez podlalam moje domowe przedszkole nudze sie ...do 20-ej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 04.05.2007 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2007 ogrod podlewasz ? ja tez podlalam moje domowe przedszkole nudze sie ...do 20-ej Moge sie z tobą ponudzic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 04.05.2007 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2007 ogrod podlewasz ? ja tez podlalam moje domowe przedszkole nudze sie ...do 20-ej Moge sie z tobą ponudzic to chodz , wiesz gdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 04.05.2007 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2007 ogrod podlewasz ? ja tez podlalam moje domowe przedszkole nudze sie ...do 20-ej Moge sie z tobą ponudzic to chodz , wiesz gdzie Dobra tylko podlewaczkę przestawię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 04.05.2007 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2007 tam cie nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 04.05.2007 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2007 tam cie nie ma bo jest u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 04.05.2007 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2007 czy ja dobrze wyczytałam, że jak ktoś kończy stronkę i następną zaczyna to mu się dwa pkt należą.... ...było to wtedy, kiedy Verunia rozpoczęła działalność na rw ..jakaś 500 stronka ... Ola popraw mnie jak źle zrobiłam.... Coś żle czytałas , nalezy ci sie 1 pkt a tylko streszczenie mozesz sobie odpuścić. Naprawdę doszłas do 500 strony? znalazłam Funia dostała 2 pkt bo zakończyła i rozpoczęła nową stronkę STRESZCZENIE stronkę zaczęła ewuś ale streszczonka brakło następnie było o edukacji seksualnej córki jane a kze dostał decyzję o odrolnieniu w związku z czym wymisułam na nim drinki i pożaliłam sie na zaliczkę na okna stronę zakończyłam również ja i rzutem na taśmę zdobyłam 2 punkt _________________ Funia http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?p=719692&highlight=#719692 ośmielam się wtrącić ja wtedy usteliłam swojego drugiego punkciora, a nie dostałam dwa niestety ---- dopiero teraz doczytałam do końca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 04.05.2007 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2007 ja myślałam, że to frosia była...a to ty do mnie na kawkę wpadłaś fajnie no to się napijmy http://www.bertabar.ch/fotos/LM.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 04.05.2007 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2007 tam cie nie ma juz jestem mialam maly problem techniczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 04.05.2007 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2007 czy ja dobrze wyczytałam, że jak ktoś kończy stronkę i następną zaczyna to mu się dwa pkt należą.... ...było to wtedy, kiedy Verunia rozpoczęła działalność na rw ..jakaś 500 stronka ... Ola popraw mnie jak źle zrobiłam.... Coś żle czytałas , nalezy ci sie 1 pkt a tylko streszczenie mozesz sobie odpuścić. Naprawdę doszłas do 500 strony? znalazłam Funia dostała 2 pkt bo zakończyła i rozpoczęła nową stronkę STRESZCZENIE stronkę zaczęła ewuś ale streszczonka brakło następnie było o edukacji seksualnej córki jane a kze dostał decyzję o odrolnieniu w związku z czym wymisułam na nim drinki i pożaliłam sie na zaliczkę na okna stronę zakończyłam również ja i rzutem na taśmę zdobyłam 2 punkt _________________ Funia http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?p=719692&highlight=#719692 ośmielam się wtrącić ja wtedy usteliłam swojego drugiego punkciora, a nie dostałam dwa niestety ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii już załapałam i wskoczyłam na kolanka jea Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 04.05.2007 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2007 vera i reszta bandy , czekam na was na czacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 04.05.2007 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2007 a my nie zrobiliśmy podbitki w zeszłym roku i teraz jakieś wstrętne ptaszory zamieszkały nam pomiędzy dachówką a folią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 04.05.2007 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2007 i wskoczyłam na kolanka jea Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 04.05.2007 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2007 tam cie nie ma juz jestem mialam maly problem techniczny a gdzie twój język? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 04.05.2007 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2007 a my nie zrobiliśmy podbitki w zeszłym roku i teraz jakieś wstrętne ptaszory zamieszkały nam pomiędzy dachówką a folią i wszędzie srają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 04.05.2007 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2007 a my nie zrobiliśmy podbitki w zeszłym roku i teraz jakieś wstrętne ptaszory zamieszkały nam pomiędzy dachówką a folią odstrasz je jakos chcesz moje zdjecie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 04.05.2007 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2007 kupkę robią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 04.05.2007 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2007 a my nie zrobiliśmy podbitki w zeszłym roku i teraz jakieś wstrętne ptaszory zamieszkały nam pomiędzy dachówką a folią odstrasz je jakos chcesz moje zdjecie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 04.05.2007 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2007 tam cie nie ma juz jestem mialam maly problem techniczny a gdzie twój język? moj jezyk (ojczysty ) zabral Mikrosoft i mecze sie niemieckim z francuskim byloby latwiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts