monikach 05.05.2007 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2007 czytalam monis , ze wybierasz sie na zlot super !!!!!!!! Mam nadzieję, że się spotkamy ... mozemy sie spotkac nawet po drodze .....i poscigac Hejka! Nie ma sprawy ... moje dzieci lubią ostrą jazdę ... Dajcie znać będziemy na Was czekać w okolicach Częstochowy. Może przerwa na siusiu w Piotrkowie u PP ... niezly pomysl moze jeszcze kogos zabierzemy do naszego kordonu ? (Jea , co ty na to ? ) Spoko .. im nas wiecej tym lepiej ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 05.05.2007 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2007 szkoda że ja nie po drodze smutno mi będzie samej jechać niebodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 05.05.2007 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2007 szkoda że ja nie po drodze smutno mi będzie samej jechać niebodze Verunia , mamy jeszcze dwie wolne miejscowki .....moze zechcesz odwiedzic Bytom przed zlotem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 05.05.2007 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2007 szkoda że ja nie po drodze smutno mi będzie samej jechać niebodze Verunia , mamy jeszcze dwie wolne miejscowki .....moze zechcesz odwiedzic Bytom przed zlotem A to moze przed zlotem Puławy odwiedzicie? Tu jest bardzo ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 05.05.2007 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2007 My mamy jedno wolne miejsce , ale dla kogoś kto jest wytrzymały na jazdę z dziećmi ...naszymi dziećmi ... Chyba muszę pomyśleć o jakimś hoteliku, bo moja Wiktoria chce zobaczyć syrenkę warszawską ...i nie chce odpuścić ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 05.05.2007 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2007 szkoda że ja nie po drodze smutno mi będzie samej jechać niebodze Verunia , mamy jeszcze dwie wolne miejscowki .....moze zechcesz odwiedzic Bytom przed zlotem A to moze przed zlotem Puławy odwiedzicie? Tu jest bardzo ładnie u nas nie tak ladnie , ale pozwole ci w barku poszperac towarzystwo bedzie w samochodzie mile (nie wiem czy daleko odbiegajace od dzieci Monikach : Frosch , Daggulka , no i ja oczywiscie ......prawie wesoly autobus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 05.05.2007 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2007 hej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 05.05.2007 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2007 widzę ,że na zjazd już jedziecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 05.05.2007 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2007 hej ...ta znowu przylazla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 05.05.2007 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2007 a dla dzieci coś tam będzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 05.05.2007 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2007 hej ...ta znowu przylazla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 05.05.2007 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2007 a dla dzieci coś tam będzie? piwo i trawka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 05.05.2007 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2007 brzydka jesteś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 05.05.2007 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2007 a dla dzieci coś tam będzie? piwo i trawka e to nic ciekawego...moje to na codzień mają..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 05.05.2007 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2007 przeciez wiesz , ze zartowalam wrocilam do normy ......chcesz zeby znow wpadla w depreche ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 05.05.2007 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2007 brzydka jesteś... wiem ..... ale ty nie musisz z tego powodu beczec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 05.05.2007 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2007 przeciez wiesz , ze zartowalam wrocilam do normy ......chcesz zeby znow wpadla w depreche ? to ja wpadłam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 05.05.2007 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2007 a dla dzieci coś tam będzie? piwo i trawka e to nic ciekawego...moje to na codzień mają..... beda sie dobrze czuly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 05.05.2007 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2007 widzisz....już mnie nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 05.05.2007 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2007 [quote="mikopiko] to ja wpadłam.... zaraz wpadniesz ..... .....na nowa stronke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts