wartownik 06.05.2007 05:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2007 http://image.askyaya.com/uploadimage_detail/1760/1151572236922.jpg Verunia for men Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 06.05.2007 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2007 Witam z rana kawe przynoszę http://www.hofburg.wien.info/img/cafe-bild_140.jpg wartownik cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 06.05.2007 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2007 Witam z rana kawe przynoszę http://www.hofburg.wien.info/img/cafe-bild_140.jpg wartownik cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 06.05.2007 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2007 witam w niedzielny poranek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 06.05.2007 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2007 sie macie... jak samopoczucie na koniec weekendu?m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 06.05.2007 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2007 ooo prosze maksiu we wlasnej osobie a jak sie mozna czuc siedzac w niedzielny poranek w pracy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 06.05.2007 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2007 ooo prosze maksiu we wlasnej osobie a jak sie mozna czuc siedzac w niedzielny poranek w pracy? we pracy... nie zazdroszcze... ja dzis mam wreszcie wolne... caly tydzien zasuwałem na budowie... pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 06.05.2007 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2007 ooo prosze maksiu we wlasnej osobie a jak sie mozna czuc siedzac w niedzielny poranek w pracy? we pracy... nie zazdroszcze... ja dzis mam wreszcie wolne... caly tydzien zasuwałem na budowie... pozdrawiam m. do pracy na budowie choc czasmi meczaca i fizyczna podchodzi sie zupelnie inaczej raczej z radoscia i checia niz z obowiazku. w koncu to chore zrywac sie przy niedzieli o 6:00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 06.05.2007 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2007 ooo prosze maksiu we wlasnej osobie a jak sie mozna czuc siedzac w niedzielny poranek w pracy? we pracy... nie zazdroszcze... ja dzis mam wreszcie wolne... caly tydzien zasuwałem na budowie... pozdrawiam m. do pracy na budowie choc czasmi meczaca i fizyczna podchodzi sie zupelnie inaczej raczej z radoscia i checia niz z obowiazku. w koncu to chore zrywac sie przy niedzieli o 6:00 dobrze piszesz... dla mnie praca fizyczna na budowie to relaks.. choc jak wracam do domu to ledwo na oczy widze... ale przynajmniej psyche odpoczywa... no ale od jutro powrót do takiej pracy za pieniazki :D pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 06.05.2007 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2007 dobrze piszesz... dla mnie praca fizyczna na budowie to relaks.. choc jak wracam do domu to ledwo na oczy widze... ale przynajmniej psyche odpoczywa... no ale od jutro powrót do takiej pracy za pieniazki :D pozdrawiam m. pieniazki tez sa wazne zeby moc sie z budowa do przodu posuwac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 06.05.2007 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2007 dobrze piszesz... dla mnie praca fizyczna na budowie to relaks.. choc jak wracam do domu to ledwo na oczy widze... ale przynajmniej psyche odpoczywa... no ale od jutro powrót do takiej pracy za pieniazki :D pozdrawiam m. pieniazki tez sa wazne zeby moc sie z budowa do przodu posuwac tudzież mieć za co przyjechac do warszawy 19 maja :D pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 06.05.2007 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2007 dobrze piszesz... dla mnie praca fizyczna na budowie to relaks.. choc jak wracam do domu to ledwo na oczy widze... ale przynajmniej psyche odpoczywa... no ale od jutro powrót do takiej pracy za pieniazki :D pozdrawiam m. pieniazki tez sa wazne zeby moc sie z budowa do przodu posuwac tudzież mieć za co przyjechac do warszawy 19 maja :D pozdrawiam m. a to to juz bezapelacyjnie tym bardziej ze w tym roku to juz prawie pod samym domem mam i jakby sie uparl to i na rowerze bym dojechal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 06.05.2007 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2007 a to to juz bezapelacyjnie tym bardziej ze w tym roku to juz prawie pod samym domem mam i jakby sie uparl to i na rowerze bym dojechal no proszę... a ja znowu tak samo daleko :D pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 06.05.2007 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2007 a to to juz bezapelacyjnie tym bardziej ze w tym roku to juz prawie pod samym domem mam i jakby sie uparl to i na rowerze bym dojechal no proszę... a ja znowu tak samo daleko :D pozdrawiam m. ale ty juz wytrwaly w boju jestes i trase na pamiec masz opanowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 06.05.2007 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2007 a to to juz bezapelacyjnie tym bardziej ze w tym roku to juz prawie pod samym domem mam i jakby sie uparl to i na rowerze bym dojechal no proszę... a ja znowu tak samo daleko :D pozdrawiam m. ale ty juz wytrwaly w boju jestes i trase na pamiec masz opanowana no.... i znowu trzeba sie tłuc pociagiem całą noc... , mam nadzieje ze sie mimo wszystko wyśpie m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 06.05.2007 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2007 a to to juz bezapelacyjnie tym bardziej ze w tym roku to juz prawie pod samym domem mam i jakby sie uparl to i na rowerze bym dojechal no proszę... a ja znowu tak samo daleko :D pozdrawiam m. ale ty juz wytrwaly w boju jestes i trase na pamiec masz opanowana no.... i znowu trzeba sie tłuc pociagiem całą noc... , mam nadzieje ze sie mimo wszystko wyśpie m. A moze zastanow sie nad przeniesieniem budowy blizej Warszawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 06.05.2007 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2007 dzien doberek dzieki za kawke jea nie wyspalam sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 06.05.2007 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2007 A moze zastanow sie nad przeniesieniem budowy blizej Warszawy oj przepchać nie da dam rady :D m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 06.05.2007 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2007 dzien doberek dzieki za kawke jea nie wyspalam sie tio trzeba bylo nie wyskakiwac z pod kolderki poki sie nie wyspalas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 06.05.2007 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2007 A moze zastanow sie nad przeniesieniem budowy blizej Warszawy oj przepchać nie da dam rady :D m. chiba nie bardzo, jeszcze domek od biedy na kolka i do przodu ale z dzialka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts