maksiu 06.05.2007 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2007 dzien doberek dzieki za kawke jea nie wyspalam sie no to trzeba uderzyć w kimonko... niedziela w końcu m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 06.05.2007 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2007 dzien doberek dzieki za kawke jea nie wyspalam sie no to trzeba uderzyć w kimonko... niedziela w końcu m. kimonko ??? ti chyba rodzaj jakiegos stroju zdaje sie z japoni ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 06.05.2007 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2007 dzien doberek dzieki za kawke jea nie wyspalam sie no to trzeba uderzyć w kimonko... niedziela w końcu m. kimonko ??? ti chyba rodzaj jakiegos stroju zdaje sie z japoni ? miales racje zalozylam kimonko i ......spanie przeszlo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 06.05.2007 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2007 dzien doberek dzieki za kawke jea nie wyspalam sie no to trzeba uderzyć w kimonko... niedziela w końcu m. kimonko ??? ti chyba rodzaj jakiegos stroju zdaje sie z japoni ? miales racje zalozylam kimonko i ......spanie przeszlo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 06.05.2007 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2007 nic o tym nie wiem ty zolzo !!!! malo ci tych gaci? handlujesz nimi ? tak........... na stadionie...... ee no to teraz wiadomo skąd ludzie w tym kraju maja kasę na budowanie hejka niedzielna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 06.05.2007 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2007 nic o tym nie wiem ty zolzo !!!! malo ci tych gaci? handlujesz nimi ? tak........... na stadionie...... ee no to teraz wiadomo skąd ludzie w tym kraju maja kasę na budowanie hejka niedzielna ale to juz ostatnimoment bo stadion maja zamknac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 06.05.2007 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2007 no to budownictwo w tym kraju zejdzie na psy Jajcek suuuuuper okno masz w salonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 06.05.2007 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2007 dzien doberek dzieki za kawke jea nie wyspalam sie no to trzeba uderzyć w kimonko... niedziela w końcu m. kimonko ??? ti chyba rodzaj jakiegos stroju zdaje sie z japoni ? miales racje zalozylam kimonko i ......spanie przeszlo nie ma sprawy... zawsze do usług :D m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 06.05.2007 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2007 no to budownictwo w tym kraju zejdzie na psy Jajcek suuuuuper okno masz w salonie dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 06.05.2007 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2007 Zajrzałam Jajcek do twojego domku . Bardzo podoba mi sie kominek ii elewacja. Ciekawa jestem co za płytki masz na podłodze w salonie, bo kolor mi pasuje. Nie przypadły mi gustu tylko te kolory na ścianach, ale to nie mi maja się podobać, ....sorry ze tak prsto z mostu , ale znamy sie juz tyle że chyba mogę byc szczera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 06.05.2007 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2007 Kominek w tym roku zostal przemalowany na bordo a kolory scian zdaje sobie sprawe ze delikatnie mowiac sa kontrowersyjne a jak przyjedziesz na zlot to bedziesz moglo zobaczyc w naturze to raptem z 6 - 7 km od miejsca zlotu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 06.05.2007 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2007 Kominek w tym roku zostal przemalowany na bordo a kolory scian zdaje sobie sprawe ze delikatnie mowiac sa kontrowersyjne a jak przyjedziesz na zlot to bedziesz moglo zobaczyc w naturze to raptem z 6 - 7 km od miejsca zlotu w naturze pewnie lepiej wygladają Dzieki za zaproszenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 06.05.2007 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2007 nie koniecznie lepiej ale zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 06.05.2007 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2007 jak zajrzymy do twojego barku to na pewno będą lepiej wygladały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 06.05.2007 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2007 jak zajrzymy do twojego barku to na pewno będą lepiej wygladały a to nie watpie, w piatek byli znajomi i tam zagladalismy to wczoraj ja nie wygladalem wogole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 06.05.2007 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2007 a ja wlasnie ogladam czterech pancernych i psa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 06.05.2007 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2007 a ja wlasnie ogladam czterech pancernych i psa Kiedys siedzialem na "Rudym" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 06.05.2007 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2007 No to przyspieszamy http://www.bernd-leitenberger.de/img/l4s2.jpeg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 06.05.2007 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2007 a ja wlasnie ogladam czterech pancernych i psa Mój mąż i syn też Czesc Jajcek i verunia i wartownik Czy ktoś pije piwo o tej porze??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 06.05.2007 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts