Jajcek 06.05.2007 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2007 Karolka, deszcz pada, spac sie chce a ja musze w pracy siedziec łeeee, to nie fajnie masz , ja przynajmniej w domu jestem to ja wlasnie po to w pracy zeby moja zona sobie mogla spokojnie w domu posiedziec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 06.05.2007 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2007 Karolka, deszcz pada, spac sie chce a ja musze w pracy siedziec łeeee, to nie fajnie masz , ja przynajmniej w domu jestem to ja wlasnie po to w pracy zeby moja zona sobie mogla spokojnie w domu posiedziec nie nerwuj się Jajcek myślisz, że jest jej przyjemnie samej w domu siedzieć, bez ciebie??? na pewno nieeeee ja też własnie jestem sama-małż w pracy, no taki losss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 06.05.2007 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2007 Karolka, deszcz pada, spac sie chce a ja musze w pracy siedziec łeeee, to nie fajnie masz , ja przynajmniej w domu jestem to ja wlasnie po to w pracy zeby moja zona sobie mogla spokojnie w domu posiedziec szkoda że jesteś w pracy a ja w domku z dziećmi nawet wyjść nie można bo ziąb i mokro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 06.05.2007 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2007 GRATULACJE żaba 6000http://my.opera.com/czwartarp/homes/blog/szampan.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 06.05.2007 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2007 Verunia Gatki tylko cos z matematyka nie tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 06.05.2007 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2007 Karolka, deszcz pada, spac sie chce a ja musze w pracy siedziec łeeee, to nie fajnie masz , ja przynajmniej w domu jestem to ja wlasnie po to w pracy zeby moja zona sobie mogla spokojnie w domu posiedziec nie nerwuj się Jajcek myślisz, że jest jej przyjemnie samej w domu siedzieć, bez ciebie??? na pewno nieeeee ja też własnie jestem sama-małż w pracy, no taki losss ktos na ten kredyt zarobic musi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 06.05.2007 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2007 Jak to? zaba_gonia OLIMP FORUM - oświecona góra rankingu... Dołączył: 10 Maj 2005 Posty: 6000 Skąd: z własnego domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 06.05.2007 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2007 Jak to? zaba_gonia OLIMP FORUM - oświecona góra rankingu... Dołączył: 10 Maj 2005 Posty: 6000 Skąd: z własnego domu oj Verunia a ja u ciebie patrzylem i to tez jakos zle patrzylem bo mi wychodzilo 5999 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 06.05.2007 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2007 Verunia Gatki tylko cos z matematyka nie tak też się przyłączam ale jesteście spostrzgawczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 06.05.2007 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2007 Karolka, deszcz pada, spac sie chce a ja musze w pracy siedziec łeeee, to nie fajnie masz , ja przynajmniej w domu jestem to ja wlasnie po to w pracy zeby moja zona sobie mogla spokojnie w domu posiedziec nie nerwuj się Jajcek myślisz, że jest jej przyjemnie samej w domu siedzieć, bez ciebie??? na pewno nieeeee ja też własnie jestem sama-małż w pracy, no taki losss ktos na ten kredyt zarobic musi wiem, wiem, temat nie jest mi obcy zarabia ten, kto ma taką możliwość. I dlatego u mnie również jest to małż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 06.05.2007 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2007 zarabia ten, kto ma taką możliwość. I dlatego u mnie również jest to małż jaki dziwny zbieg okolicznosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 06.05.2007 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2007 zarabia ten, kto ma taką możliwość. I dlatego u mnie również jest to małż jaki dziwny zbieg okolicznosci no nie???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 06.05.2007 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2007 zarabia ten, kto ma taką możliwość. I dlatego u mnie również jest to małż jaki dziwny zbieg okolicznosci no nie???? ale mimo wszystko chyba bym sie nie zamienil z malzonka zeby ona do pracy a ja w domu na szmacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 06.05.2007 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2007 zarabia ten, kto ma taką możliwość. I dlatego u mnie również jest to małż jaki dziwny zbieg okolicznosci tak,tak żeby go nie było w celach zarobkowych to ok ale on jest na meczu (gra w nogę) i tak co niedziela i każde swiątko a ja z dziećmi i już świruję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 06.05.2007 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2007 zarabia ten, kto ma taką możliwość. I dlatego u mnie również jest to małż jaki dziwny zbieg okolicznosci tak,tak żeby go nie było w celach zarobkowych to ok ale on jest na meczu (gra w nogę) i tak co niedziela i każde swiątko a ja z dziećmi i już świruję bo zamiast swirowac wzielabys dzieci i poszla mu kibicowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 06.05.2007 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2007 zarabia ten, kto ma taką możliwość. I dlatego u mnie również jest to małż jaki dziwny zbieg okolicznosci no nie???? ale mimo wszystko chyba bym sie nie zamienil z malzonka zeby ona do pracy a ja w domu na szmacie no widzisz!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 06.05.2007 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2007 no widzisz!! widze widze ale czasami musze se ponarzekac chociazby dla samego narzekania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 06.05.2007 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2007 Witaj Kasiu Hej, długo czatowaliście wczoraj??? Chyba po pólnocy skończylismy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 06.05.2007 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2007 no widzisz!! widze widze ale czasami musze se ponarzekac chociazby dla samego narzekania a narzekaj se ile chcesz!! ja się nie pogniewam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 06.05.2007 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2007 Witaj Kasiu Hej, długo czatowaliście wczoraj??? Chyba po pólnocy skończylismy łooomatkooo daliście czadu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts