kaśka maciej 07.05.2007 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2007 miko, gratki i gatki http://1bielizna.pl/gfx/photos/3111-d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 07.05.2007 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2007 a i pamiętajcie...frosia to kochana żabka przeciez wartownik u mnie nie pracuje uciekasz od jea , bedziesz jeszcze tego zalowac czy ktos wie , skad moge sciagnac oprogramowanie do Nokia 73 ? cześć frosiu oprogramowanie powinno być dodane do telefonu na płycie cd, jeśli nie masz, wejdź na stronę nokii, tam znjadziesz wlasnie to zrobilam witaj kasiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 07.05.2007 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2007 a i pamiętajcie...frosia to kochana żabka przeciez wartownik u mnie nie pracuje uciekasz od jea , bedziesz jeszcze tego zalowac czy ktos wie , skad moge sciagnac oprogramowanie do Nokia 73 ? cześć frosiu oprogramowanie powinno być dodane do telefonu na płycie cd, jeśli nie masz, wejdź na stronę nokii, tam znjadziesz wlasnie to zrobilam witaj kasiu cześć kobieto ale miałam noc syn miał gorączkę 40 st, ale na szczęście dzis wydaje się już ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 07.05.2007 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2007 dobra, idę coś posprzątać w domu będę wieczorem paaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 07.05.2007 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2007 cześć kobieto ale miałam noc syn miał gorączkę 40 st, ale na szczęście dzis wydaje się już ok moze lepiej skonsultowac to z lekarzem ? nie bagatelizuj kasiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 07.05.2007 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2007 cześć kobieto ale miałam noc syn miał gorączkę 40 st, ale na szczęście dzis wydaje się już ok moze lepiej skonsultowac to z lekarzem ? nie bagatelizuj kasiu niee, no pewnie, małż wraca dziś do domu,więc go zbada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mundzia 07.05.2007 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2007 witam ponownie oj pracy po tym weekendzie sie narobiło, ze wyjsc z tej roboty nie moge... a poza tym to szukam domku dla małej psinki, kochanej i bezdomnej taka jest kochana ze chetnie bym ja wziela ale nie moge moze ktos z Was chce pieska, małego, suczka właściwie, straszne przylepa i pieszczoch, łagodna i kochana... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 07.05.2007 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2007 cze mundzia mam juz pieska i Frosch tez ma ......... dzwonie do mojej mamy , a ona do mnie z pretensjami , ze niby dlaczego jej nie powiedzialam , ze kupilam juz sobie sliczna sukienke na komunie przeciez nie kupilam mama znalazla w mojej szafie sukienke , ktora ............kupilam sobie zaraz po rozwodzie , byla przeznaczona na przyszla randke ........a ja o niej calkiem zapomnialam (bylo to przeszlo 5latemu ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mundzia 07.05.2007 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2007 cze mundzia mam juz pieska i Frosch tez ma ......... dzwonie do mojej mamy , a ona do mnie z pretensjami , ze niby dlaczego jej nie powiedzialam , ze kupilam juz sobie sliczna sukienke na komunie przeciez nie kupilam mama znalazla w mojej szafie sukienke , ktora ............kupilam sobie zaraz po rozwodzie , byla przeznaczona na przyszla randke ........a ja o niej calkiem zapomnialam (bylo to przeszlo 5latemu ) no pieknie i tak powstaja nieporozumienia :D:D założ ją froszka i sie pokaz nam tu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 07.05.2007 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2007 Cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 07.05.2007 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2007 cze mundzia mam juz pieska i Frosch tez ma ......... dzwonie do mojej mamy , a ona do mnie z pretensjami , ze niby dlaczego jej nie powiedzialam , ze kupilam juz sobie sliczna sukienke na komunie przeciez nie kupilam mama znalazla w mojej szafie sukienke , ktora ............kupilam sobie zaraz po rozwodzie , byla przeznaczona na przyszla randke ........a ja o niej calkiem zapomnialam (bylo to przeszlo 5latemu ) no pieknie i tak powstaja nieporozumienia :D:D założ ją froszka i sie pokaz nam tu jak bede miala jakies zdjecia z tej komunii , to wam pokaze ....obiecuje wow!!! ale sie ciesze , ze mam juz problem z kiecka z glowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mundzia 07.05.2007 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2007 Cześć Witaj jea co tam Panie u Ciebie słychac?? nie chcesz peiska może?? jest na prawde kochana... suczka to jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mundzia 07.05.2007 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2007 cze mundzia mam juz pieska i Frosch tez ma ......... dzwonie do mojej mamy , a ona do mnie z pretensjami , ze niby dlaczego jej nie powiedzialam , ze kupilam juz sobie sliczna sukienke na komunie przeciez nie kupilam mama znalazla w mojej szafie sukienke , ktora ............kupilam sobie zaraz po rozwodzie , byla przeznaczona na przyszla randke ........a ja o niej calkiem zapomnialam (bylo to przeszlo 5latemu ) no pieknie i tak powstaja nieporozumienia :D:D założ ją froszka i sie pokaz nam tu jak bede miala jakies zdjecia z tej komunii , to wam pokaze ....obiecuje wow!!! ale sie ciesze , ze mam juz problem z kiecka z glowy kurcze, teraz 13 to niedziela nie?? ja tez mam komunie!! i nie mam kiecki!! hmmm... co ja mam załozyc?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 07.05.2007 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2007 Cześć Witaj jea co tam Panie u Ciebie słychac?? nie chcesz peiska może?? jest na prawde kochana... suczka to jest mam owczarka takiego do pilnowania owiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 07.05.2007 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2007 Heloooo moi Mili, ja tu tylko na chwilę coś się działo na poprzednich kilkudziesięciu stronach, jakieś newsy, rewelacje????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 07.05.2007 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2007 Heloooo moi Mili, ja tu tylko na chwilę coś się działo na poprzednich kilkudziesięciu stronach, jakieś newsy, rewelacje????????????? PP urodziła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 07.05.2007 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2007 No co Ty, trochę za wcześnie chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 07.05.2007 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2007 Frosch podobno zajszła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mundzia 07.05.2007 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2007 Frosch podobno zajszła a jea bedzie dziadkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 07.05.2007 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2007 Jea ładnie to tak z koleżanki sobie jaja robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts