frosch 07.05.2007 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2007 czesc kasia ola mayland verunia z tym piwem musze sie narazie wstrzymac , bo po niemiecku nie dam rady jak wypije rachunkow wypisac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 07.05.2007 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2007 Ja to i tak jakaś taka "zawiana" chodzę ostatnio... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 07.05.2007 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2007 zapasy sie skonczyły i mogę chlać Jak tak, to przyjeżdżaj na zlot Jajcek obiecał nam swoj barek pokazać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 07.05.2007 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2007 cześć dziewczyny cześć kaska, Janas się o ciebie pytał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 07.05.2007 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2007 cześć dziewczyny cześć kaska, Janas się o ciebie pytał no i masz a mnie nie było chyba się popłaczę a coś konkretnego chciał??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 07.05.2007 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2007 cześć dziewczyny cześć kaska, Janas się o ciebie pytał a kto to byl ten Janas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 07.05.2007 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2007 cześć dziewczyny cześć kaska, Janas się o ciebie pytał no i masz a mnie nie było chyba się popłaczę a coś konkretnego chciał??? facet konkretny to i pewnie coś konkretnego chciał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 07.05.2007 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2007 cosik cza zrobic jamles , nie bydzie nom lobcy hold lodbiyrol !!! kaj moje wnuki bydom lotac ? te , nie strasz , z tym gruzym to prowda? byda fnet pospolka poczybowac nie strasza płacom 8-12zł za tona gruzu, żwir już jest po 60zł za tona, a wnuki bydom lotac po rantach i inkszych dziurach, nojbliższo hołda to bydzie Czantoria jeden plus z Greka to fajno ziemia bydzie szło przywieźć na zegrodka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 07.05.2007 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2007 cześć dziewczyny cześć kaska, Janas się o ciebie pytał a kto to byl ten Janas? wiem tylko tyle że ma 43 lata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 07.05.2007 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2007 cześć dziewczyny cześć kaska, Janas się o ciebie pytał a kto to byl ten Janas? wiem tylko tyle że ma 43 lata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 07.05.2007 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2007 frosch, no Janas to ten chyba, jak mu tam , Paweł, trener piłkarski, nie??? a serio, to pojęcia nie mam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 07.05.2007 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2007 cześć dziewczyny cześć kaska, Janas się o ciebie pytał a kto to byl ten Janas? wiem tylko tyle że ma 43 lata to nie jo, lot za mało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 07.05.2007 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2007 Ciekawy link dla osób korzystających ze zwtoru VAT z budownictwa: http://sip.mf.gov.pl/sip/index.php?p=1&i_smpp_s_dok_nr_sek=124615&i_smpp_s_strona=2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 07.05.2007 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2007 cosik cza zrobic jamles , nie bydzie nom lobcy hold lodbiyrol !!! kaj moje wnuki bydom lotac ? te , nie strasz , z tym gruzym to prowda? byda fnet pospolka poczybowac nie strasza płacom 8-12zł za tona gruzu, żwir już jest po 60zł za tona, a wnuki bydom lotac po rantach i inkszych dziurach, nojbliższo hołda to bydzie Czantoria jeden plus z Greka to fajno ziemia bydzie szło przywieźć na zegrodka kule , moze zodyn Grek ani Szwab do lata pod Czestochowa nie zjedzie a jak ja , to mom pecha , cza bydzie przeplacic i...psinco ze szporowania jo juz gorsze inflacyje zech przeszla przezyja jakos , chlyb z tustym byda jadla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 07.05.2007 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2007 cześć dziewczyny cześć kaska, Janas się o ciebie pytał a kto to byl ten Janas? wiem tylko tyle że ma 43 lata Mikopiko, ty się opuściłaś ostatnio, na czata nie chodzisz I widzisz sama, że nie w temacie jesteś. Zadanie domowe na dziś: nadrobić zaległości w czatowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 07.05.2007 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2007 frosch, no Janas to ten chyba, jak mu tam , Paweł, trener piłkarski, nie??? a serio, to pojęcia nie mam, http://www.pzpn.pl/a/janas_losowanie.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 07.05.2007 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2007 cześć dziewczyny cześć kaska, janas się o ciebie pytał a kto to byl ten janas? wiem tylko tyle że ma 43 lata mikopiko, ty się opuściłaś ostatnio, na czata nie chodzisz I widzisz sama, że nie w temacie jesteś. Zadanie domowe na dziś: Nadrobić zaległości w czatowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 07.05.2007 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2007 frosch, no Janas to ten chyba, jak mu tam , Paweł, trener piłkarski, nie??? a serio, to pojęcia nie mam, http://www.pzpn.pl/a/janas_losowanie.jpg niby się zgadza wszystko, ale ten z czata mówił, że ma 43 lata, a ten wyżej to starszy jest, chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 07.05.2007 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2007 gdzie wy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 07.05.2007 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2007 gdzie wy? jestem, jestem, tylko coś mi muli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts