mikopiko 07.05.2007 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2007 haaaaaaaaallllllllllllllllllllllluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 07.05.2007 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2007 kaska , jak Pawel i trener i na J.to....moze to jabko ? ..lat sobie dodal , zeby uchodzic za dojrzale specjalnie podytywałam czy przystojny, jabko by powiedział ze przystojny a nawet boski . To nie był jabko to Mamoń mówisz? może, nie wiem, za dobrze go nie znam Mamonia dawno nie było na Rw.... aż dziwne zawsze mnie wyganiał na drugie miejsce ale była adrenalinka racja, nie było go już jakiś czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 07.05.2007 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2007 kaska , jak Pawel i trener i na J.to....moze to jabko ? ..lat sobie dodal , zeby uchodzic za dojrzale specjalnie podytywałam czy przystojny, jabko by powiedział ze przystojny a nawet boski . To nie był jabko to Mamoń mówisz? może, nie wiem, za dobrze go nie znam Mamonia dawno nie było na Rw.... aż dziwne zawsze mnie wyganiał na drugie miejsce ale była adrenalinka Jak bym chciała to też bym cię wyganiała, ale juz mi sie nie chce, starzeję się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 07.05.2007 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2007 haloooooo jestemmmmmmmmmmmmmmmmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 07.05.2007 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2007 a co tam u was dziewczynki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 07.05.2007 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2007 kaska , jak Pawel i trener i na J.to....moze to jabko ? ..lat sobie dodal , zeby uchodzic za dojrzale specjalnie podytywałam czy przystojny, jabko by powiedział ze przystojny a nawet boski . To nie był jabko to Mamoń mówisz? może, nie wiem, za dobrze go nie znam Mamonia dawno nie było na Rw.... aż dziwne zawsze mnie wyganiał na drugie miejsce ale była adrenalinka Jak bym chciała to też bym cię wyganiała, ale juz mi sie nie chce, starzeję się berek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 07.05.2007 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2007 Verunia znalazłaś kogoś do budowy? Kaśka kiedy będziesz ruszała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 07.05.2007 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2007 Verunia znalazłaś kogoś do budowy? Kaśka kiedy będziesz ruszała? Może juz w tym tygodniu cos bedę wiedziała, moze to będzie ktoś z forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 07.05.2007 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2007 będzie padało http://www.wasilkow.pl/przedszkole/Nowy%20folder/kubus_i_deszcz.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 07.05.2007 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2007 a co tam u was dziewczynki? a wszystko do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 07.05.2007 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2007 Verunia znalazłaś kogoś do budowy? Kaśka kiedy będziesz ruszała? Może juz w tym tygodniu cos bedę wiedziała, moze to będzie ktoś z forum no to super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 07.05.2007 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2007 a co tam u was dziewczynki? a wszystko do przodu wszystko? to fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 07.05.2007 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2007 Verunia znalazłaś kogoś do budowy? Kaśka kiedy będziesz ruszała? mam nadzieję, że za miesiąc ruszymy dziśbył pan od kredytów i kierownik budowy mam nadzieję, że te papiery sprawnie się załatwią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 07.05.2007 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2007 my z tym kredytem to.... ech..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 07.05.2007 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2007 za dwa dni u nas dach już robią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 07.05.2007 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2007 my z tym kredytem to.... ech..... wiem, wiem, 60 różnych papierów do wypełnienia, ale od czego są znakomości najpóźniej w ciągy miesiąca powinniśmy dostać pierwszą transzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 07.05.2007 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2007 chyba, że kominy będą konczyć i ścianki działowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 07.05.2007 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2007 za dwa dni u nas dach już robią fajnie masz, zazdraszczam ci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 07.05.2007 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2007 my z tym kredytem to.... ech..... wiem, wiem, 60 różnych papierów do wypełnienia, ale od czego są znakomości najpóźniej w ciągy miesiąca powinniśmy dostać pierwszą transzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 07.05.2007 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2007 my z tym kredytem to.... ech..... wiem, wiem, 60 różnych papierów do wypełnienia, ale od czego są znajomości najpóźniej w ciągu miesiąca powinniśmy dostać pierwszą transzę krótko czy długo???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts