frosch 09.05.2007 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2007 Zamin znalazłam fotki potrzebne to Froschka mnie uprzedziła Znów jedno i to samo mamy na myśli ciastek nigdy nie za wiele z jednej gliny ulepione czy jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 09.05.2007 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2007 dzieki za gacie !!!!! czekam na nastepne , koncza mi sie , bo ostatki mikopiko juz wydalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 09.05.2007 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2007 poszlam po reszte obslugi , a tu prosze ....prosze ...i z jednym mozna dac rade (stronke strzelic ) http://www.joemonster.org/i/m/kelnerzy.jpg O kurka Ale bedzie impreza sodoma nie przesadzaj czestuj sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 09.05.2007 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2007 Widzę jakieś biedne ludki, co ich okradli w drodze do pracy, ubranka zabrali i puścili w skarpetkach może ich czymś okryć, pererynką jakąś choćby Frosch gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 09.05.2007 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 09.05.2007 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2007 Ew-ka życzenia poleciały SMS-emkwiaty przynoszę raz jeszcze, niech pachną, kochana kobieto http://hornet99.blox.pl/resource/DSC00643.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 09.05.2007 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2007 dzieki za gacie !!!!! czekam na nastepne , koncza mi sie , bo ostatki mikopiko juz wydalam Frosia, miałam gatki dla Ciebie, ale jak je takie piękne z falbanami niosłam, to ten goły ludek pierwszy z lewej z rąk mi wydarł fetyszysta, czy potrzebujący, sama nie wiem przecież to nie jego rozmiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 09.05.2007 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2007 ale pachnąąąąąąąąąąąąaaa mmmmmmmmmmmmmmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 09.05.2007 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2007 dzieki za gacie !!!!! czekam na nastepne , koncza mi sie , bo ostatki mikopiko juz wydalam Frosia, miałam gatki dla Ciebie, ale jak je takie piękne z falbanami niosłam, to ten goły ludek pierwszy z lewej z rąk mi wydarł fetyszysta, czy potrzebujący, sama nie wiem przecież to nie jego rozmiar patrz jaki ta mlodziez ma teraz tupet moze mu zimno bylo ? i w czym ja teraz wystapie w sobote ? , bede wygladac jak ci kelnerzy , tylko troche gorzej z racji wieku (mojego ) masz jeszcze te pererynke ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 09.05.2007 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2007 masz jeszcze te pererynke ? własnej nie posiadam, ale mogę pożyczyć od znajomej fryzjerki, tylko nie wiem, czy Ci dobrze w granacie jeśli nie, to udziergam szydełkiem, wtedy kolorek możesz sobie wymarzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 09.05.2007 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2007 masz jeszcze te pererynke ? własnej nie posiadam, ale mogę pożyczyć od znajomej fryzjerki, tylko nie wiem, czy Ci dobrze w granacie jeśli nie, to udziergam szydełkiem, wtedy kolorek możesz sobie wymarzyć w granacie bede rozrywana moze cos transparentnego , wtopilabym sie w powietrze i nikt nie bedzie na mnie zwracal uwagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 09.05.2007 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2007 wtopilabym sie w powietrze i nikt nie bedzie na mnie zwracal uwagi to nie możliwe jest wtapiając się w powietrze natychmiast uczyniłabyś tęczę to co, dziergać??? jeśli tak, to pędzę na strych kufry przewracać w poszukiwaniu szydełka albo sąsiada odwiedze, może ma pod ręką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 09.05.2007 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2007 masz jeszcze te pererynke ? własnej nie posiadam, ale mogę pożyczyć od znajomej fryzjerki, tylko nie wiem, czy Ci dobrze w granacie jeśli nie, to udziergam szydełkiem, wtedy kolorek możesz sobie wymarzyć w granacie bede rozrywana moze cos transparentnego , wtopilabym sie w powietrze i nikt nie bedzie na mnie zwracal uwagi granat z reguły rozrywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 09.05.2007 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2007 granat z reguły rozrywa chyba, że tkwi w" świątecznym ubraniu", wtedy niekoniecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 09.05.2007 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2007 wtopilabym sie w powietrze i nikt nie bedzie na mnie zwracal uwagi to co, dziergać??? Froschce to musisz raczej usztrikować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 09.05.2007 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2007 wtopilabym sie w powietrze i nikt nie bedzie na mnie zwracal uwagi to co, dziergać??? Froschce to musisz raczej usztrikować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 09.05.2007 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2007 jamles , slyszalach , ze jakies walki robisz tola , sztrykuj , sztrykuj ....moze byc z pajeczyny , ktora znajdziesz na strychu ..swoim albo....sasiada ( to juz nie moja broszka ) ewentualnie znajdz mi tego mlodego , co mi te gacie zaiwanil jakos sie z nim policze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 09.05.2007 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2007 jamles , slyszalach , ze jakies walki robisz tola , sztrykuj , sztrykuj .... eee, lepiej żubry ponaganiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 09.05.2007 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2007 tego młodego wzięłam ze sobą na strych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 09.05.2007 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2007 jamles , slyszalach , ze jakies walki robisz tola , sztrykuj , sztrykuj .... eee, lepiej żubry ponaganiaj Żubr w Tyskie "puszczy" http://img.chip.pl/c/7/9/0/1/901f131cefb2db3104fe32803b20ee06.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts