mikopiko 09.05.2007 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2007 Idę na kolację a ja czekam...zaraz do mnie przyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 09.05.2007 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2007 [ Maxi te były dla Ciebie ... .. Senkju , już założyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 09.05.2007 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2007 piesek? cudny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.05.2007 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2007 .... no tak mój w zasadzie ...prawie 7....cholera :evil się dzieci starzeją nie???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 09.05.2007 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2007 .... no tak mój w zasadzie ...prawie 7....cholera :evil się dzieci starzeją nie???? noooo... tylko my....młode Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.05.2007 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2007 .... no tak mój w zasadzie ...prawie 7....cholera :evil się dzieci starzeją nie???? noooo... tylko my....młode i piękne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 09.05.2007 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2007 .... no tak mój w zasadzie ...prawie 7....cholera :evil się dzieci starzeją nie???? noooo... tylko my....młode A mój jak sie zestarzał A ja nadal wyglądam jak jego siostra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 09.05.2007 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2007 .... no tak mój w zasadzie ...prawie 7....cholera :evil się dzieci starzeją nie???? noooo... tylko my....młode A mój jak sie zestarzał A ja nadal wyglądam jak jego siostra ty jak moja córka wyglądasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.05.2007 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2007 .... no tak mój w zasadzie ...prawie 7....cholera :evil się dzieci starzeją nie???? noooo... tylko my....młode A mój jak sie zestarzał A ja nadal wyglądam jak jego siostra Maxi, ja to ciągle nie mogę uwierzyć, że moje dziecko chodzi do 1 klasy , a w zasadzie to już ją kończy Za rok komunia, matkoooooooooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 09.05.2007 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2007 .... no tak mój w zasadzie ...prawie 7....cholera :evil się dzieci starzeją nie???? noooo... tylko my....młode A mój jak sie zestarzał A ja nadal wyglądam jak jego siostra ty jak moja córka wyglądasz Fajna z Ciebie mamuśka Wiesz jak z córcią rozmawiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 09.05.2007 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2007 .... no tak mój w zasadzie ...prawie 7....cholera :evil się dzieci starzeją nie???? noooo... tylko my....młode A mój jak sie zestarzał A ja nadal wyglądam jak jego siostra Maxi, ja to ciągle nie mogę uwierzyć, że moje dziecko chodzi do 1 klasy , a w zasadzie to już ją kończy Za rok komunia, matkoooooooooo ....Przenajświentszo Nie jest tak źle z tą komunią , nie bój się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 09.05.2007 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2007 .... no tak mój w zasadzie ...prawie 7....cholera :evil się dzieci starzeją nie???? noooo... tylko my....młode A mój jak sie zestarzał A ja nadal wyglądam jak jego siostra ty jak moja córka wyglądasz Fajna z Ciebie mamuśka Wiesz jak z córcią rozmawiać hahahahahhaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 09.05.2007 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2007 .... no tak mój w zasadzie ...prawie 7....cholera :evil się dzieci starzeją nie???? noooo... tylko my....młode A mój jak sie zestarzał A ja nadal wyglądam jak jego siostra Maxi, ja to ciągle nie mogę uwierzyć, że moje dziecko chodzi do 1 klasy , a w zasadzie to już ją kończy Za rok komunia, matkoooooooooo ....Przenajświentszo Nie jest tak źle z tą komunią , nie bój się może już w domu będzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.05.2007 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2007 :Maxi, ja to ciągle nie mogę uwierzyć, że moje dziecko chodzi do 1 klasy , a w zasadzie to już ją kończy Za rok komunia, matkoooooooooo ....Przenajświentszo Nie jest tak źle z tą komunią , nie bój się może już w domu będzie? wątpię , tacy szybscy nie jesteśmy no ale jakby jakaś 6tka w Totka, to kto wie, tko wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 09.05.2007 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2007 :Maxi, ja to ciągle nie mogę uwierzyć, że moje dziecko chodzi do 1 klasy , a w zasadzie to już ją kończy Za rok komunia, matkoooooooooo ....Przenajświentszo Nie jest tak źle z tą komunią , nie bój się może już w domu będzie? wątpię , tacy szybscy nie jesteśmy no ale jakby jakaś 6tka w Totka, to kto wie, tko wie Tylko grać trzeba Kto gra grubo wygrać musi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 09.05.2007 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2007 :Maxi, ja to ciągle nie mogę uwierzyć, że moje dziecko chodzi do 1 klasy , a w zasadzie to już ją kończy Za rok komunia, matkoooooooooo ....Przenajświentszo Nie jest tak źle z tą komunią , nie bój się może już w domu będzie? wątpię , tacy szybscy nie jesteśmy no ale jakby jakaś 6tka w Totka, to kto wie, tko wie Tylko grać trzeba Kto gra grubo wygrać musi żeby wygrać trzeba grać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.05.2007 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2007 gdzie wy ludzie jesteście??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 09.05.2007 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2007 gdzie wy ludzie jesteście??? Ja się tak smętnie snuję tu i tam Reszta pewnie czatuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.05.2007 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2007 gdzie wy ludzie jesteście??? Ja się tak smętnie snuję tu i tam Reszta pewnie czatuje Na czacie to ja sama jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 09.05.2007 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2007 ja jestem ale jak zwykle przelotnie bo mi syn dojście blokuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts