premiumpremium 10.05.2007 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2007 pp, witaj Sloneczko moje najukochansze Witaj kochana ciociu Frosiu, od której chajam juzka co noc na dobranoc on mi nahusta , jak podrosnie , ze mu spokoju nawet w brzuchu mamy nie dalam Eeeeee tam, już mamy śpioszki na Twoją cześć kupione Ubiorę juzka, zrobię mu zdjęcie i Ci wyślę fotkę. Ale to dopiero za jakiś miesiąc, musisz się w cierpliwość uzbroić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 10.05.2007 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2007 Froszka!!! Jako, ze lecisz na zjazd forumowiczów, to zaczepisz o Piotrków Trybunalski???? Przecież to po drodze.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 10.05.2007 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2007 pp, witaj Sloneczko moje najukochansze Witaj kochana ciociu Frosiu, od której chajam juzka co noc na dobranoc on mi nahusta , jak podrosnie , ze mu spokoju nawet w brzuchu mamy nie dalam Eeeeee tam, już mamy śpioszki na Twoją cześć kupione Ubiorę juzka, zrobię mu zdjęcie i Ci wyślę fotkę. Ale to dopiero za jakiś miesiąc, musisz się w cierpliwość uzbroić froschkowe ? to mile z waszej strony nie zasluzylam cierpliwa jestem ..... do czasu (mam nadzieje , ze jednak wybierzesz sie kiedys do B ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 10.05.2007 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2007 Froszka!!! Jako, ze lecisz na zjazd forumowiczów, to zaczepisz o Piotrków Trybunalski???? Przecież to po drodze.... lece niestety nie sama , zabieram jedna czarownice z Jastrzebia ze soba miotla duza , to sie zmiesci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 10.05.2007 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2007 Froszka!!! Jako, ze lecisz na zjazd forumowiczów, to zaczepisz o Piotrków Trybunalski???? Przecież to po drodze.... lece niestety nie sama , zabieram jedna czarownice z Jastrzebia ze soba miotla duza , to sie zmiesci U mnie też się wszyscy zmieścicie Będę oczekiwała na Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 10.05.2007 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2007 U mnie też się wszyscy zmieścicie Będę oczekiwała na Was bede leciec w przyszlym tygodniu na Gdansk (chyba), wiec moze...moze ....nie obiecuje jednak nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 10.05.2007 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2007 U mnie też się wszyscy zmieścicie Będę oczekiwała na Was bede leciec w przyszlym tygodniu na Gdansk (chyba), wiec moze...moze ....nie obiecuje jednak nic Nie obiecuj, tylko odwiedzaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 10.05.2007 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2007 witam cieplutko i szybciutko spadam do pracy miłego dnia wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 10.05.2007 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2007 czy u was tez tak muli? to chyba przez te paskudna pogode u nas wieje i leje pod oknami rozkladaja scene , jak to dobrze , ze mnie nie bedzie przez weekend ....ocipiec mozna ...zwlaszcza jak robia proby mikrofonow ale najgorsze jest w calym tym festynie , ze konczy sie w niedziele o 22-ej , a w poniedzialek o 6-ej musi byc , jakby sie nic nie dzialo przez 3dni i cala noc walcza ekipy (glosno walcza) jak rzucaja te rurki z wys.3-4m na asfalt o 3-ej nad ranem i....mnie budza (wtajemniczeni wiedza , ze to bardzo trudne) ..to mnie bierze cos brzydkiego .nie powiem , co , bo jestem dobrze wychowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 10.05.2007 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2007 witam cieplutko i szybciutko spadam do pracy miłego dnia wszystkim witaj ew-us milej pracki zycze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 10.05.2007 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2007 U mnie też się wszyscy zmieścicie Będę oczekiwała na Was bede leciec w przyszlym tygodniu na Gdansk (chyba), wiec moze...moze ....nie obiecuje jednak nic Więć jak będziesz lecieć na Gdańsk to prawdopodobnie przelecisz niedaleko Bydgoszczy albo i przez samą Bydgoszcz . Nie daruję Ci , nie tylko tej nocy ale i każdej sekundy jak mnie nie nawiedzisz . Obiecuję Dzieńdoberek Zaraz sprawdzę coście wczoraj narozrabiali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 10.05.2007 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2007 U mnie też się wszyscy zmieścicie Będę oczekiwała na Was bede leciec w przyszlym tygodniu na Gdansk (chyba), wiec moze...moze ....nie obiecuje jednak nic Więć jak będziesz lecieć na Gdańsk to prawdopodobnie przelecisz niedaleko Bydgoszczy albo i przez samą Bydgoszcz . Nie daruję Ci , nie tylko tej nocy ale i każdej sekundy jak mnie nie nawiedzisz . Obiecuję Dzieńdoberek Zaraz sprawdzę coście wczoraj narozrabiali jak tak bede zahaczac po drodze wszystkich to nie dolece ale nie daruje sobie , jak cie nigdy nie zobacze na wlasne oczy mykam cos porobic , cos zarobic milego dnia zycze wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 10.05.2007 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2007 U mnie też się wszyscy zmieścicie Będę oczekiwała na Was bede leciec w przyszlym tygodniu na Gdansk (chyba), wiec moze...moze ....nie obiecuje jednak nic Więć jak będziesz lecieć na Gdańsk to prawdopodobnie przelecisz niedaleko Bydgoszczy albo i przez samą Bydgoszcz . Nie daruję Ci , nie tylko tej nocy ale i każdej sekundy jak mnie nie nawiedzisz . Obiecuję Dzieńdoberek Zaraz sprawdzę coście wczoraj narozrabiali jak tak bede zahaczac po drodze wszystkich to nie dolece Dolecisz dolecisz Uwierz w siebie - i w nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 10.05.2007 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2007 U mnie też się wszyscy zmieścicie Będę oczekiwała na Was bede leciec w przyszlym tygodniu na Gdansk (chyba), wiec moze...moze ....nie obiecuje jednak nic Więć jak będziesz lecieć na Gdańsk to prawdopodobnie przelecisz niedaleko Bydgoszczy albo i przez samą Bydgoszcz . Nie daruję Ci , nie tylko tej nocy ale i każdej sekundy jak mnie nie nawiedzisz . Obiecuję Dzieńdoberek Zaraz sprawdzę coście wczoraj narozrabiali jak tak bede zahaczac po drodze wszystkich to nie dolece To jak będziesz przelatywać daj znać , będę wiedziała że to Ty mnie przeleciałaś a nie inny wicher Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 10.05.2007 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2007 Maxi, PP, Froschka, witam "przelotnie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 10.05.2007 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2007 U mnie też się wszyscy zmieścicie Będę oczekiwała na Was bede leciec w przyszlym tygodniu na Gdansk (chyba), wiec moze...moze ....nie obiecuje jednak nic Więć jak będziesz lecieć na Gdańsk to prawdopodobnie przelecisz niedaleko Bydgoszczy albo i przez samą Bydgoszcz . Nie daruję Ci , nie tylko tej nocy ale i każdej sekundy jak mnie nie nawiedzisz . Obiecuję Dzieńdoberek Zaraz sprawdzę coście wczoraj narozrabiali jak tak bede zahaczac po drodze wszystkich to nie dolece To jak będziesz przelatywać daj znać , będę wiedziała że to Ty mnie przeleciałaś a nie inny wicher hahahahahhaaaahahahhahahahahahaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 10.05.2007 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2007 Maxi, PP, Froschka, witam "przelotnie" Hej Andre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 10.05.2007 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2007 hej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 10.05.2007 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2007 U mnie też się wszyscy zmieścicie Będę oczekiwała na Was bede leciec w przyszlym tygodniu na Gdansk (chyba), wiec moze...moze ....nie obiecuje jednak nic Więć jak będziesz lecieć na Gdańsk to prawdopodobnie przelecisz niedaleko Bydgoszczy albo i przez samą Bydgoszcz . Nie daruję Ci , nie tylko tej nocy ale i każdej sekundy jak mnie nie nawiedzisz . Obiecuję Dzieńdoberek Zaraz sprawdzę coście wczoraj narozrabiali jak tak bede zahaczac po drodze wszystkich to nie dolece To jak będziesz przelatywać daj znać , będę wiedziała że to Ty mnie przeleciałaś a nie inny wicher Haha No taki wicher jak Froszka jest jedyny na świecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 10.05.2007 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2007 U was pada u mnie na razie piękne słonko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts