Maxtorka 10.05.2007 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2007 Witam w ten paskudny dzien Witaj , witaj U mnie też leje równo jakby ktoś kran odkręcił i zapomniał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 10.05.2007 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2007 [Do Straszyna jest 8 km. Czasami jeżdżę tam rowerem, gdy moja trasa akurat wypadnie wzdłuż Raduni. Też czasami tam łowiłem rybki. Zaraz na rozlewisku przy tamie elektrowni. Miłe miejsce i zdarzały się niezłe Leszcze. O rybki mi chodzi oczywiście . A tak w ogóle to Ty chyba gdzieś z tych rejonów pochodzisz, co? Dokładnie tam na tym rozlewisku łowiliśmy . Dojeżdżaliśmy autobusem miejskim z Gdańska ( nie pamiętam numeru ) . Od przystanku szliśmy na piechotę do stacji kolejowej , potem wzdłuż torów i schodziliśmy ze skarpy prosto nad rozlewisko Kilka szczupaczków z niego wyjęliśmy a właściwie moj chłopak a obecnie mąż wyciągnął , ja kibicowałam Ale stamtąd nie pochodzę , studiowałam tylko w Gdańsku A przez większość życia mieszkałam w Bydgoszczy , obecnie rzut beretem od rogatek miasta w kierunku na Gdańsk Teraz można podjechać bliżej Ja już długo nie łowiłem ryb, bo sam nie lubię a koledzy jakoś zatracili instynkt łowiecki Ja tam zazwyczaj łowiłem na spławik, bo spiningowałem w Kolbudach na jeziorze. To super miasto sobie wybrałaś na studia. Moje ulubione zaraz po Wrocławiu No i fajną kawiarnię otworzono Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 10.05.2007 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2007 Witam w ten paskudny dzien Witaj , witaj U mnie też leje równo jakby ktoś kran odkręcił i zapomniał Witaj Jajcek. A mnie nie pada i nawet czasami słońce wyjrzy zza chmur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 10.05.2007 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2007 Teraz można podjechać bliżej Ja już długo nie łowiłem ryb, bo sam nie lubię a koledzy jakoś zatracili instynkt łowiecki Ja tam zazwyczaj łowiłem na spławik, bo spiningowałem w Kolbudach na jeziorze. To super miasto sobie wybrałaś na studia. Moje ulubione zaraz po Wrocławiu No i fajną kawiarnię otworzono Taaaaak ? To na pewno przyjadę W Gdańsku studiowało sie super , chociaż nie mieliśmy tyle czasu jak nasi znajomi z Polibudy czy Uniwerku . A do Kolbud też jeździlśmy , na rybki oczywiście , choć okoliczne pola tez miło wspominam Wrocław tez bardzo lubię , mam tam nawet bliską rodzinkę Ale dla mnie nr 1 to Kraków Na szczęście tez mam tam gdzie sie zatrzymać Moja rodzina opanowała całe południe , tylko moja siostrzyczka wyemigrowała do Gdyni no i ja zostałam w Bydgoszczy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 10.05.2007 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2007 głośniki .......i miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 10.05.2007 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2007 cześć Ew-ka. No Maxi możesz sobie po Polsce pojeździć, skoro wszędzie masz noclegi Ja się odmeldowuję bo przy tak działającym Necie ręce opadają. Miłego popołudnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 10.05.2007 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2007 Znowu witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 10.05.2007 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2007 widze ze jakies rypanie mnie ominelo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 10.05.2007 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2007 widze ze jakies rypanie mnie ominelo Kto ,co ,gdzie , jak , kiedy i dlaczego ....beze mnie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 10.05.2007 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2007 nie udawaj Greka czy u was tez forum chodzi jak te slimaki , ktorych miliony widzialam dzis na swojej drodze ? a moze cos ze mna nie teges Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 10.05.2007 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2007 U mnie chodzi gorzej jak Twoje ślimaki Wpadnę później bo mnie qrwica bierze Nie udaję Greka , namawialiśmy się na kawkę , z Tobą oczywiście Ale wyjdzie na to że niekoniecznie w tym samym czasie Do wieczorka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 10.05.2007 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2007 bry ....wsiem.... i ....spadam na urodziny.... tym razem szwagierki zimno ...co nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 10.05.2007 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2007 U mnie chodzi gorzej jak Twoje ślimaki Wpadnę później bo mnie qrwica bierze Nie udaję Greka , namawialiśmy się na kawkę , z Tobą oczywiście Ale wyjdzie na to że niekoniecznie w tym samym czasie Do wieczorka a kto to ten no wiesz .......qrwica ? przystojny aby? no powiedz , powiedz namawialiscie sie przeciwko mnie chcac mi oczy kawa zalac pozbyc sie mie chcielista !!! zdrada .... jak wyjde z tych slimakow to sie z wami porachuje albo umowie zobaczymy co na to slimaki ew-ka ja ide pojutrze na urodziny mam nadzieje , ze sie ociepli klimat , bo mam frywolny kleid przygotowany baw sie dobrze , choc bez nas nie bedzie to latwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 10.05.2007 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2007 heloł u nas pogoda taka sobie ale meszkom i komarom nie przeszkadza w atakowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 10.05.2007 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2007 heloł u nas pogoda taka sobie ale meszkom i komarom nie przeszkadza w atakowaniu atakuja siebie ? czy was? zboczence Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 10.05.2007 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2007 heloł u nas pogoda taka sobie ale meszkom i komarom nie przeszkadza w atakowaniu atakuja siebie ? czy was? zboczence nas i synka mojego chciały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 10.05.2007 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2007 heloł u nas pogoda taka sobie ale meszkom i komarom nie przeszkadza w atakowaniu atakuja siebie ? czy was? zboczence nas i synka mojego chciały pedofile jedne !!! tfuuu..... ide po ser zaraz wracam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 10.05.2007 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2007 heloł u nas pogoda taka sobie ale meszkom i komarom nie przeszkadza w atakowaniu atakuja siebie ? czy was? zboczence nas i synka mojego chciały pedofile jedne !!! tfuuu..... ide po ser zaraz wracam froschka co tak długo?robisz ten ser? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 10.05.2007 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2007 spadam, narka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 10.05.2007 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2007 heloł u nas pogoda taka sobie ale meszkom i komarom nie przeszkadza w atakowaniu atakuja siebie ? czy was? zboczence nas i synka mojego chciały pedofile jedne !!! tfuuu..... ide po ser zaraz wracam froschka co tak długo?robisz ten ser? w sklepie bylam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts