jamles 10.05.2007 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2007 heloł u nas pogoda taka sobie ale meszkom i komarom nie przeszkadza w atakowaniu atakuja siebie ? czy was? zboczence nas i synka mojego chciały pedofile jedne !!! tfuuu..... ide po ser zaraz wracam froschka co tak długo?robisz ten ser? no najpierw trzeba wydoić.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 10.05.2007 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2007 jamles , czytam miedzy wierszami nie wiedzialam , ze taki jestes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 10.05.2007 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2007 jamles , czytam miedzy wierszami nie wiedzialam , ze taki jestes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 10.05.2007 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2007 jamles , czytam miedzy wierszami nie wiedzialam , ze taki jestes noo...poeta ...jestes... nie masz sie czego wstydzic swoj chlop jestes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 10.05.2007 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2007 Witam Kochani !!!!! mam pytanie dnia do lekarza (jeśli oczywiście jest na forum) mianowicie gdy kobieta jest w ciąży i dostaje atak pęcherzyka żółciowego , który trzeba operować i co się wtedy dzieje ?????? pytam bo taką sytuację ma moja znajoma i nie wie co z tym fantem zrobić powiem szczerze to jest straszne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 10.05.2007 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2007 czesc karolka nie mam bladego pojecia moze zadaj pytanie na ogolnym wspolczuje tej pani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 10.05.2007 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2007 czesc karolka nie mam bladego pojecia moze zadaj pytanie na ogolnym wspolczuje tej pani Cze !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 10.05.2007 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2007 Witam Kochani !!!!! mam pytanie dnia do lekarza (jeśli oczywiście jest na forum) mianowicie gdy kobieta jest w ciąży i dostaje atak pęcherzyka żółciowego , który trzeba operować i co się wtedy dzieje ?????? pytam bo taką sytuację ma moja znajoma i nie wie co z tym fantem zrobić powiem szczerze to jest straszne Trzeba operować, jeśli leczenie zachowawcze nie daje pożądanych rezultatów. NIestety, operacja może wywołać też skurcze porodowe i trzeba będzie zrobić cesarskie cięcie Jak długo koleżanka jest w ciązy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 10.05.2007 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2007 Witam Kochani !!!!! mam pytanie dnia do lekarza (jeśli oczywiście jest na forum) mianowicie gdy kobieta jest w ciąży i dostaje atak pęcherzyka żółciowego , który trzeba operować i co się wtedy dzieje ?????? pytam bo taką sytuację ma moja znajoma i nie wie co z tym fantem zrobić powiem szczerze to jest straszne Trzeba operować, jeśli leczenie zachowawcze nie daje pożądanych rezultatów. NIestety, operacja może wywołać też skurcze porodowe i trzeba będzie zrobić cesarskie cięcie Jak długo koleżanka jest w ciązy?? A w ogóle to cześć wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 10.05.2007 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2007 Witaski Rzućcie okiem na mój tekst pioseki forumowej, jest "U poetów" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 10.05.2007 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2007 cze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 10.05.2007 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2007 paznokietka sobie zerwałam...z mięskiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 10.05.2007 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2007 Witaski Rzućcie okiem na mój tekst pioseki forumowej, jest "U poetów" Dla mnie git A o co chodzi tekstem Sloneczko???? jeśłi się mogę zapytać cześć Mikopiko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 10.05.2007 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2007 Wpadłam sie przywitać I... wracam do obowiazków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 10.05.2007 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2007 ale mnie boli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 10.05.2007 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2007 paznokietka sobie zerwałam...z mięskiem O, Boże Współczuję... Jak to zrobiłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 10.05.2007 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2007 zaczytałam się i już po gaciach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 10.05.2007 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 10.05.2007 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2007 udało się???????? jakim cudem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 10.05.2007 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2007 Ok , czyli w Rusocinie o Tobie pomyślę tylko jeszcze mi powiedz w którą stronę mam popatrzeć Będę w Gdyni 20 maja , w niedzielę , na komunii siostrzeńca więc o czasie wolnym nie mam mowy . Froszka chyba będzie w Gdańsku wcześniej . Ale w wakacje na pewno sie do 3miasta wybiorę i wtedy okazji nie przepuszczę No to w Rusocinie na lewo patrz . Ok, to trzymam za słowo co do wakacji Jesteśmy umówieni A czy ja też mogłabym wkręcić się na to spotkanie jeśli wypali? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts