Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Rekord wpisow....

Rysiu J

Recommended Posts

Beti jak to długo potrwa? :roll:

cały paznokieć nie zszedł tylko tak 2mm ale boli..jak cholera :cry:

Jeśli oderwał Ci sie z mięskiem to powinien sam odrosnąć... Ja w lutym przytrzasnęłam sobie paznokieć drzwiami auta i do dzisiaj mam siny ślad :-? Za kilka dni powinno przestać boleć. A co z dopełnieniem?

9 dopełnionych a ta jedna biedulka bez niczego na razie .....a za 2 tyg mam przyjść i coś wykombinuje? można tak? :roll:

Ja tak kombinuje z tym jednym... Dopełniam go częściowo :-?

u mnie oberwał się nie od macierzy tylko od dołu... kurcze nie wiem jak to wytłumaczyć...ta wystająca część....i poszło równo z dwa mm tak jakby tylko końcówka z tipsem się oderwała a reszta jest...nawet klej :roll:

To jak to będzie ? zabliźni się ? będzie to trzeba zmatowić? :o ja tego nie przeżyję :roll:

• Odpowiedzi 302,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12921

• Jajcek

11240

• andre59

10909

• stukpuk

10872

Najaktywniejsi w wątku

u mnie oberwał się nie od macierzy tylko od dołu... kurcze nie wiem jak to wytłumaczyć...ta wystająca część....i poszło równo z dwa mm tak jakby tylko końcówka z tipsem się oderwała a reszta jest...nawet klej :roll:

To jak to będzie ? zabliźni się ? będzie to trzeba zmatowić? :o ja tego nie przeżyję :roll:

Jak oderwał Ci sie od strony tej co wystaje, to poczekaj aż odrośnie. Ja tak bym zrobiła. Jakieś 2 tygodnie i powinno być ok.