Jajcek 11.05.2007 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2007 A kiedy u Ciebie wreszcie te pierwsza lopate w bija Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 11.05.2007 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2007 Jacuś KUŹWA - muszę przeprojektować fundamenty na płytę fundamentową zgodną z technologią. A potem już z górki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 11.05.2007 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2007 Normalnie az sie chce czlowiekowi z budowa ruszac jak sie na to wszystko napatrzy, ta papirologia moze zabic a wykonczeniowka jest jeszcze gorsza.rok temu o tej porze to bylem pewny ze do tej pory to u Ciebie juz mury beda staly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 11.05.2007 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2007 Hejka! Się zapytam... Nefer a jak cenowo wygląda ten ISOMAX? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 11.05.2007 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2007 To co się odbywa to paranoja. Niby nie ma ekip. Dałam kilka ogłoszeń i telefon mi sie urywa od 2 tygodni. MAteriałow nie ma a tiry z Węgier i Słowacji po horyzont. Robol do łopaty 5500 miesięcznie krzyczy. Jakaś paranoja. Ale za to postawię sobie domek, jakiego nikt nie ma :) Na pohybel skur..synom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 11.05.2007 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2007 branoc nie branoc ino polewaj gratulki Witam http://www.goesser.at/rcms/upload/12_93_1_sorten_MRZ_RANGE.jpg przeniosłem z KK, to na 52 setkę tam jakoś nikt nie zagląda a tutaj to może Nefer się uspoki, Jajcek błotko spłucze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 11.05.2007 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2007 Hejka! Się zapytam... Nefer a jak cenowo wygląda ten ISOMAX? Stan developerski ok. 1400 - 1500 za metr. ALe czekam na szczegółową wycenę - dam znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 11.05.2007 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2007 Naczytałam się u Ciebie i teraz strasznie mnie to intryguje ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 11.05.2007 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2007 branoc nie branoc ino polewaj gratulki Witam http://www.goesser.at/rcms/upload/12_93_1_sorten_MRZ_RANGE.jpg przeniosłem z KK, to na 52 setkę tam jakoś nikt nie zagląda a tutaj to może Nefer się uspoki, Jajcek błotko spłucze Jamles, dobra z Ciebie istota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 11.05.2007 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2007 To co się odbywa to paranoja. Niby nie ma ekip. Dałam kilka ogłoszeń i telefon mi sie urywa od 2 tygodni. MAteriałow nie ma a tiry z Węgier i Słowacji po horyzont. Robol do łopaty 5500 miesięcznie krzyczy. Jakaś paranoja. Ale za to postawię sobie domek, jakiego nikt nie ma :) Na pohybel skur..synom chyba i ja do lopaty pojde Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 11.05.2007 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2007 Hejka! Się zapytam... Nefer a jak cenowo wygląda ten ISOMAX? Stan developerski ok. 1400 - 1500 za metr. ALe czekam na szczegółową wycenę - dam znać. no co Ty ??????????????????? tak tanio ??????????????????? to pelne info wycene, etc prosze na @ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 11.05.2007 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2007 To co się odbywa to paranoja. Niby nie ma ekip. Dałam kilka ogłoszeń i telefon mi sie urywa od 2 tygodni. MAteriałow nie ma a tiry z Węgier i Słowacji po horyzont. Robol do łopaty 5500 miesięcznie krzyczy. Jakaś paranoja. Ale za to postawię sobie domek, jakiego nikt nie ma :) Na pohybel skur..synom Właśnie się dowiedziałam, że jak chcę dokupić Maxów to lista oczekujących jest już zapisana do marca 2008 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 11.05.2007 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2007 Naczytałam się u Ciebie i teraz strasznie mnie to intryguje ... Tu są ceny : http://www.isomax.com.pl/index.php?id=42 ale zakładam, że ich też kopie podwyżka za beton i stal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 11.05.2007 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2007 Hejka! Się zapytam... Nefer a jak cenowo wygląda ten ISOMAX? Stan developerski ok. 1400 - 1500 za metr. ALe czekam na szczegółową wycenę - dam znać. no co Ty ??????????????????? tak tanio ??????????????????? to pelne info wycene, etc prosze na @ Jacuś - wszystko tutaj : http://www.isomax.com.pl/index.php?id=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 11.05.2007 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2007 Naczytałam się u Ciebie i teraz strasznie mnie to intryguje ... Tu są ceny : http://www.isomax.com.pl/index.php?id=42 ale zakładam, że ich też kopie podwyżka za beton i stal. Dzięki bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 11.05.2007 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2007 To co się odbywa to paranoja. Niby nie ma ekip. Dałam kilka ogłoszeń i telefon mi sie urywa od 2 tygodni. MAteriałow nie ma a tiry z Węgier i Słowacji po horyzont. Robol do łopaty 5500 miesięcznie krzyczy. Jakaś paranoja. Ale za to postawię sobie domek, jakiego nikt nie ma :) Na pohybel skur..synom Właśnie się dowiedziałam, że jak chcę dokupić Maxów to lista oczekujących jest już zapisana do marca 2008 ... Zajrzyj na portal http://www.openkontakt.com/pl/oferty/account_show_offers.php Przejrzyj oferty - sprzedają całymi samochodami Porotherm, leiera i parę innych. Możesz zamówić tira Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 11.05.2007 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2007 branoc nie branoc ino polewaj gratulki Witam http://www.goesser.at/rcms/upload/12_93_1_sorten_MRZ_RANGE.jpg przeniosłem z KK, to na 52 setkę tam jakoś nikt nie zagląda a tutaj to może Nefer się uspoki, Jajcek błotko spłucze Jamles, dobra z Ciebie istota Też lubiem pyfko .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 11.05.2007 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2007 Te ceny materialow tak wariuja, ze moi rodzice ktorzy chca sie budowac mysla o kanadyjce chyba musze sie zaglebic w ten isomax i im podrzucic temat do analizy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 11.05.2007 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2007 Cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 11.05.2007 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2007 To co się odbywa to paranoja. Niby nie ma ekip. Dałam kilka ogłoszeń i telefon mi sie urywa od 2 tygodni. MAteriałow nie ma a tiry z Węgier i Słowacji po horyzont. Robol do łopaty 5500 miesięcznie krzyczy. Jakaś paranoja. Ale za to postawię sobie domek, jakiego nikt nie ma :) Na pohybel skur..synom Właśnie się dowiedziałam, że jak chcę dokupić Maxów to lista oczekujących jest już zapisana do marca 2008 ... Zajrzyj na portal http://www.openkontakt.com/pl/oferty/account_show_offers.php Przejrzyj oferty - sprzedają całymi samochodami Porotherm, leiera i parę innych. Możesz zamówić tira Jak usłyszę cenę padnę na zawał ?!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts