Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Rekord wpisow....

Rysiu J

Recommended Posts

dzieńdoberek.

Ciekawe, o której ktoś tu dzisiaj zajrzy :roll:

Froszka leczy kaca, Wartownik odpoczywa, Edzia pewnie znowu zrobi parę miesięcy przerwy :wink: , Nefer bolą ręce i nie ma siły klikać w klawiaturę :wink: , a co z Maxi? Wyjechała?

No to jak znam życie, zaraz odezwie się Ew-ka, która z łóżka ogląda TVN i przegląda forum, MIKOPIKO, która już jest uzależniona :lol: i pewnie przelotnie Beti :wink: .

Miłego dnia wszystkim życzę :D

a to ci :lol: ale zaraz wstawam -biegne pod prysznic ,do kośćiólka ,a potem na długą wycieczke rowerową :lol:

miłego dnia wszystkim :D :D :D

odezwe sie -buziaki :D

Miłego dnia i udanej wycieczki :wink:

• Odpowiedzi 302,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12921

• Jajcek

11240

• andre59

10909

• stukpuk

10872

Najaktywniejsi w wątku

Dzieńdoberek w ten piękny słoneczny poranek :D :D

Melduję że nigdzie nie wyjechałam ale wczoraj net mi w ogóle nie działał :evil: W związku z powyższym cały dzień szalałam w ogródku :lol: :lol:

Dziś mam nadzieję odpocząć trochę i przy lapku pobyć , o ile się net nie zbiesi :roll: A teraz poczytam co tu wczoraj ponawyrabialiście , jedna z drugim :lol: :wink:

teraz muszę wam coś zacytować co gdzieś przeczytałam

dzis jak robilem kilkaset kilometrow po pieknych drogach naszego kraju, oprocz zobaczenia ponad 5km korka wjazdowego z rana uslyszalem rozmowe jak goscie z transportu rozmawiali co kto ma na pace

Jeden z nich wiozl zwykla pelna czerwona cegle ktora wlasnie przyplynela z Chin - wiecej nic nie powiedzial bo Szef nic nie kazal mowic - auto bez opisow na warszawskich blachach

:o dobre? :o

dzieńdoberek.

Ciekawe, o której ktoś tu dzisiaj zajrzy :roll:

Froszka leczy kaca, Wartownik odpoczywa, Edzia pewnie znowu zrobi parę miesięcy przerwy :wink: , Nefer bolą ręce i nie ma siły klikać w klawiaturę :wink: , a co z Maxi? Wyjechała?

No to jak znam życie, zaraz odezwie się Ew-ka, która z łóżka ogląda TVN i przegląda forum, MIKOPIKO, która już jest uzależniona :lol: i pewnie przelotnie Beti :wink: .

Miłego dnia wszystkim życzę :D

DZIEŃ DOBRY :D

Miłego dnia wszystkim pracującym Marjucha :wink:

i odpoczywającym przy kompie i w plenerze :D