Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Rekord wpisow....

Rysiu J

Recommended Posts

• Odpowiedzi 302,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12921

• Jajcek

11240

• andre59

10909

• stukpuk

10872

Najaktywniejsi w wątku

dzien doberek :D

mikopiko i wartownik , dziekuje w imieniu Frosch za zyczenia i ..prezenty :lol: :lol: :lol:

uwierzycie , ze wstalam 15 min temu? :o :oops:

nie zdazylo mi sie to w ostatniej 30-latce :roll: , no ale jak poszlam spac to juz jasno bylo 8) :lol:

kaca nie mam , az tak wiele nie pilam :p

bylo fajnie a dzisiaj ....poprawiny !!!! :D :D :D

Dzieńdoberek :)

U mnie dziś lato :) :lol:

Witaj pp , faktycznie upal , cieplutenko .

Hej wartowniku :)

Jak zdrówko?

Dzieki , dzieki , oby tak zawsze ...czyli jest ok i samopoczucie i .... wogole jestem bardzo pozytywnie naladowany , czego wam wszystkim zycze :lol:

To ja bym chciała takie bateryjki do pozytywnego naładowania :) I do naładowania siły też, jeśli ktoś ma ;)

Dzieńdoberek :)

U mnie dziś lato :) :lol:

Witaj pp , faktycznie upal , cieplutenko .

Hej wartowniku :)

Jak zdrówko?

Dzieki , dzieki , oby tak zawsze ...czyli jest ok i samopoczucie i .... wogole jestem bardzo pozytywnie naladowany , czego wam wszystkim zycze :lol:

To ja bym chciała takie bateryjki do pozytywnego naładowania :) I do naładowania siły też, jeśli ktoś ma ;)

pepi , uwaga , przesyłam Ci moc pozytywnej energii i bateryjki dla wzmocnienia sił witalnych 8) :lol: Szkoda że nie przyszłas wcześniej , miko serwowała kawkę z niebieski cukrem , który cuda ponoć czyni :wink:

U mnie zrobiło sie lato więc trochę się powystawiam do słoneczka 8)

Wpadnę później 8)

tu Froschka ...odbior!!!

maxi ...frosch bardzo dziekuje :D

lece sie ogarnac i.....powtorka z rozrywki 8) :lol: :lol: :lol:

prosze sobie wyobrazic , ze wszyscy goscie (oprocz mamy Froschowej) przychodza na poprawiny (29 ludzia), bo tak im sie podobalo i smakowalo :D :D :D

bylam przed chwila z tortem i ciastami ( ..i z przeprosinami :oops: :wink: :wink: ) u sasiadki Froscha , mieszkajacej pod nim , a ona mi mowi , ze tak swietnie sie bawilismy i muzyke puszczalismy super :roll: :o :oops: (najbardziej jej sie podobalo "40 lat minelo , jak jeden dzien ...")

bylo naprawde fajnie :D

zycze wam cudownej niedzieli :p :p :p

wartownik , naklejki na alkoholu , ktore zmontowales robily furore ( dopisalismy "Bogdanovka" 40 vol :wink: ).jeszzce raz dziekuje i...jedna flaszka czeka na ciebie 8) :D :D :D