mikopiko 13.05.2007 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2007 wiecie ile u nas jest stopni? 25 stopni i słońce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 13.05.2007 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2007 dzien doberek mikopiko i wartownik , dziekuje w imieniu Frosch za zyczenia i ..prezenty uwierzycie , ze wstalam 15 min temu? nie zdazylo mi sie to w ostatniej 30-latce , no ale jak poszlam spac to juz jasno bylo kaca nie mam , az tak wiele nie pilam bylo fajnie a dzisiaj ....poprawiny !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 13.05.2007 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2007 wiecie ile u nas jest stopni? 25 stopni i słońce Zazdraszczam U nas 19 i chmurska Ale nie pada i tego się będziemy trzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 13.05.2007 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2007 wiecie ile u nas jest stopni? 25 stopni i słońce Zazdraszczam U nas 19 i chmurska Ale nie pada i tego się będziemy trzymać A w ogóle net mi znowu zaczął mulic , konkretnie posty się ślimaczą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 13.05.2007 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2007 wiecie ile u nas jest stopni? 25 stopni i słońce Zazdraszczam U nas 19 i chmurska Ale nie pada i tego się będziemy trzymać A w ogóle net mi znowu zaczął mulic , konkretnie posty się ślimaczą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 13.05.2007 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2007 Dzieńdoberek Pozdrawiam miłych przyjaciół U mnie słoneczko i trochę chmurek na niebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 13.05.2007 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2007 Hej froschka i andre Spóźnione ale baaaardzo gorące życzeia dla Froscha Sto lat ....... z frosią http://www.chemihuette.ch/data/pictures/geburtstag.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 13.05.2007 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2007 Zmykam do ogródka trochę nasionek w glębę wrzucić . Będę później Miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 13.05.2007 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2007 Dzieńdoberek U mnie dziś lato Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 13.05.2007 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2007 Dzieńdoberek U mnie dziś lato Witaj pp , faktycznie upal , cieplutenko . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 13.05.2007 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2007 Dzieńdoberek U mnie dziś lato Witaj pp , faktycznie upal , cieplutenko . Hej wartowniku Jak zdrówko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 13.05.2007 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2007 Dzieńdoberek U mnie dziś lato Witaj pp , faktycznie upal , cieplutenko . Hej wartowniku Jak zdrówko? Dzieki , dzieki , oby tak zawsze ...czyli jest ok i samopoczucie i .... wogole jestem bardzo pozytywnie naladowany , czego wam wszystkim zycze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 13.05.2007 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2007 Dzieńdoberek U mnie dziś lato Witaj pp , faktycznie upal , cieplutenko . Hej wartowniku Jak zdrówko? Dzieki , dzieki , oby tak zawsze ...czyli jest ok i samopoczucie i .... wogole jestem bardzo pozytywnie naladowany , czego wam wszystkim zycze To ja bym chciała takie bateryjki do pozytywnego naładowania I do naładowania siły też, jeśli ktoś ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 13.05.2007 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2007 Jade troche pokibicowac .... czyli dwa razy 45 minut i przerwa posrodku pp podladuje cie troche telepatycznie , ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 13.05.2007 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2007 Dzieńdoberek U mnie dziś lato Witaj pp , faktycznie upal , cieplutenko . Hej wartowniku Jak zdrówko? Dzieki , dzieki , oby tak zawsze ...czyli jest ok i samopoczucie i .... wogole jestem bardzo pozytywnie naladowany , czego wam wszystkim zycze To ja bym chciała takie bateryjki do pozytywnego naładowania I do naładowania siły też, jeśli ktoś ma pepi , uwaga , przesyłam Ci moc pozytywnej energii i bateryjki dla wzmocnienia sił witalnych Szkoda że nie przyszłas wcześniej , miko serwowała kawkę z niebieski cukrem , który cuda ponoć czyni U mnie zrobiło sie lato więc trochę się powystawiam do słoneczka Wpadnę później Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 13.05.2007 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2007 Jade troche pokibicowac .... czyli dwa razy 45 minut i przerwa posrodku pp podladuje cie troche telepatycznie , ok? A kto z kim grał ? No i najważniejsze kto był na trzeciej bazie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 13.05.2007 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2007 tu Froschka ...odbior!!! maxi ...frosch bardzo dziekuje lece sie ogarnac i.....powtorka z rozrywki prosze sobie wyobrazic , ze wszyscy goscie (oprocz mamy Froschowej) przychodza na poprawiny (29 ludzia), bo tak im sie podobalo i smakowalo bylam przed chwila z tortem i ciastami ( ..i z przeprosinami ) u sasiadki Froscha , mieszkajacej pod nim , a ona mi mowi , ze tak swietnie sie bawilismy i muzyke puszczalismy super (najbardziej jej sie podobalo "40 lat minelo , jak jeden dzien ...") bylo naprawde fajnie zycze wam cudownej niedzieli wartownik , naklejki na alkoholu , ktore zmontowales robily furore ( dopisalismy "Bogdanovka" 40 vol ).jeszzce raz dziekuje i...jedna flaszka czeka na ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 13.05.2007 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2007 hej frosiu słyszałam, słyszałam....tupaliście aż tynk leciał hej pepitko , ale ta biedronka włazi na stokrotkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 13.05.2007 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 13.05.2007 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts