tola 13.05.2007 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2007 Gratki Maxi uciekasz ode mnie w rankingu A tak jakoś goopio wyszło Ale się poprawię wredota, ale i tak Cię lubię niemożliwie masz tu jakieś "barchanki" w nagrodę http://www.polki.pl/pub/f/jpeg/9252/aries_super-stringi.jpeg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 13.05.2007 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2007 Drzwi zostawię lekko uchylone , tak na wszelki wypadek nie mówisz chyba o sypialni A kto mnie tam wie ? Czasami sama siebie nie rozumiem , choć niby po polsku mówię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 13.05.2007 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2007 Gratki Maxi uciekasz ode mnie w rankingu A tak jakoś goopio wyszło Ale się poprawię wredota, ale i tak Cię lubię niemożliwie masz tu jakieś "barchanki" w nagrodę http://www.polki.pl/pub/f/jpeg/9252/aries_super-stringi.jpeg Śliczne , będzie mi w nich do ...twarzy I ja Ciebie też Ewcia mówiła ze mamy podobny głos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 13.05.2007 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2007 Drzwi zostawię lekko uchylone , tak na wszelki wypadek nie mówisz chyba o sypialni A kto mnie tam wie ? Czasami sama siebie nie rozumiem , choć po polsku mówię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 13.05.2007 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2007 Ewcia mówiła ze mamy podobny głos mi też mówiła...a jak się okaże tak jak w brazylijskim serialu, że Ty jesteś moją siostrą, która nie wiedziała, że nią jest, ale po odnalezieniu wspólnej koleżanki Ewki, co to ją Henio był poznał wiele lat temu, zanim nasza wspólna mama zdążyła nam wcześniej o tym tajemniczym zdarzeniu poinformować...teraz już wie, i ja wiem, czyli obie wiemy, choć tyle lat nie wiedziałyśmy, a nasza wspólna rodzicielka zdążyła zapomnieć...na jednym wdechu to było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 13.05.2007 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2007 Ewcia mówiła ze mamy podobny głos mi też mówiła...a jak się okaże tak jak w brazylijskim serialu, że Ty jesteś moją siostrą, która nie wiedziała, że nią jest, ale po odnalezieniu wspólnej koleżanki Ewki, co to ją Henio był poznał wiele lat temu, zanim nasza wspólna mama zdążyła nam wcześniej o tym tajemniczym zdarzeniu poinformować...teraz już wie, i ja wiem, czyli obie wiemy, choć tyle lat nie wiedziałyśmy, a nasza wspólna rodzicielka zdążyła zapomnieć...na jednym wdechu to było No pacz , ja te slowa z dziecięctwa wczesnego pamiętam , matuś mi je z owsianką i wełnianymi rajtuzami wciskała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 13.05.2007 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2007 Fajnie się gaworzy ale późno sie zrobiło a ja jutro muszę się skoroświt z łóżeczka zerwać Dobrej nocki tak nagle i niespodziewnie a jakże mile sercu memu odnaleziona Siostro Śnij cudnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 13.05.2007 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2007 i zacierką na mleku studzoną wiatrem, stojącą w blaszanej misce w otwartym oknie na parapecie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 13.05.2007 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2007 dobranoc Maxi,, będąca spełnieniem marzeń o siostrzanych uczuciach...przytul ode mnie mocno tę gałgankową lalkę, której widok tłucze się gdzieś w zakamarkach mej dziecinnej ( nie zdziecinniałej jeszcze) pamięci pięknego, słonecznego poranka gaszę światło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 13.05.2007 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2007 dzien doberek ...pewnie jeszcze spicie oglednie posprzatalam po gosciach i... ide odsypiac 3-dniowe zaleglosci , pieknych snow wam zycze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 14.05.2007 04:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2007 dzien doberek ...pewnie jeszcze spicie dzien dobry , pewnie jeszcze spisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 14.05.2007 05:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2007 heloł Ewka jeszcze tego zdjęcia nie wkleiła ? no nie tak nie może być http://www.cosgan.de/images/midi/boese/c025.gif [/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 14.05.2007 05:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2007 heloł Ewka jeszcze tego zdjęcia nie wkleiła ? no nie tak nie może być http://www.cosgan.de/images/midi/boese/c025.gif [/img] hej , a jakiego zdjecia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 14.05.2007 05:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2007 dzien doberek ...pewnie jeszcze spicie dzien dobry , pewnie jeszcze spisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 14.05.2007 05:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2007 heloł Ewka jeszcze tego zdjęcia nie wkleiła ? no nie tak nie może być http://www.cosgan.de/images/midi/boese/c025.gif [/img] Cześć Olka. No ca ta Ew-ka sobie wyobraża? Narobi nadziei i słowa nie dotrzymuje Rozumiem, że Tomuś śpi? A tak w ogóle to długo go nie widziałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 14.05.2007 05:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2007 heloł Ewka jeszcze tego zdjęcia nie wkleiła ? no nie tak nie może być http://www.cosgan.de/images/midi/boese/c025.gif [/img] hej , a jakiego zdjecia ? na początku obiecała zdjęcie w nowej fryzurce, potem miało być zdjęcie w sukience i kapeluszu tzn. bardzo chcieliśmy aby wkleiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 14.05.2007 05:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2007 heloł Ewka jeszcze tego zdjęcia nie wkleiła ? no nie tak nie może być http://www.cosgan.de/images/midi/boese/c025.gif [/img] hej , a jakiego zdjecia ? Cześć Wartownik. Ja widzę, że nie czytasz uważnie tego co my tu wypisujemy I dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 14.05.2007 05:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2007 Rozumiem, że Tomuś śpi? A tak w ogóle to długo go nie widziałem Tak, śpi aniołek mój kochany . Trochę mnie nie było bo na łikend majowy miałam gości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 14.05.2007 05:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2007 A ja ostatnio ciągle w pracy.Za to jutro jadę sobie na wycieczkę dwudniową do Kołobrzegu, bo koledze się nudzi samemu w delegacji, a że mam wolne od jutra... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 14.05.2007 05:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2007 Dziś o godz.6 wyrywałam chwasty ze skalniaka , chyba jestem niespełna rozumu . Meszki też już nie spały . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts