Olkalybowa 14.05.2007 05:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2007 A ja ostatnio ciągle w pracy. Za to jutro jadę sobie na wycieczkę dwudniową do Kołobrzegu, bo koledze się nudzi samemu w delegacji, a że mam wolne od jutra... oj będzie się działo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 14.05.2007 05:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2007 A ja ostatnio ciągle w pracy. Za to jutro jadę sobie na wycieczkę dwudniową do Kołobrzegu, bo koledze się nudzi samemu w delegacji, a że mam wolne od jutra... oj będzie się działo No mam nadzieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 14.05.2007 05:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2007 A tak poza tym, to mój projektant obiecał, że dzisiaj już na pewno złoży dokumenty do pozwolenia na budowę, Ciekawe co mu dziasiaj stanie na przeszkodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 14.05.2007 05:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2007 Cześć Wartownik. czesc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 14.05.2007 05:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2007 Cześć Wartownik. czesc A Ty znowu nie jesteś w pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 14.05.2007 05:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2007 mam wolne od jutra... fajnie masz , podobno projektujesz ?... moze bys mi avatarek zaprojektowal w wolnej chwili , mialbym bardzo oryginalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 14.05.2007 05:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2007 dzien doberek ...pewnie jeszcze spicie dzien dobry , pewnie jeszcze spisz nooo.....jeszcze 5 min spalam (ciekawe skad wiedziales? ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 14.05.2007 05:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2007 mam wolne od jutra... fajnie masz , podobno projektujesz ?... moze bys mi avatarek zaprojektowal w wolnej chwili , mialbym bardzo oryginalny No tak, ale to moje projektowanie to zajęcie dodatkowe i są to projekty technologiczne, więc avatarek nie byłby oryginalny, chyba że chcesz super odwalony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 14.05.2007 05:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2007 Dziś o godz.6 wyrywałam chwasty ze skalniaka , chyba jestem niespełna rozumu . Meszki też już nie spały . ..........zle z toba opowiedz nam co czulas .... ..tam na tym skalniaku ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 14.05.2007 05:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2007 Cześć Wartownik. czesc A Ty znowu nie jesteś w pracy ... i znowu mnie zlapales ... no nie jestem , znowu mam lekkiego lenia , ale chyba pojade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 14.05.2007 05:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2007 Cześć Wartownik. czesc A Ty znowu nie jesteś w pracy ... i znowu mnie zlapales ... no nie jestem , znowu mam lekkiego lenia , ale chyba pojade A coś wspominałeś niedawno o dodatnim naładowaniu Czyżby była burza i się rozładowało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 14.05.2007 05:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2007 Dziś o godz.6 wyrywałam chwasty ze skalniaka , chyba jestem niespełna rozumu . Meszki też już nie spały . ..........zle z toba opowiedz nam co czulas .... ..tam na tym skalniaku ..... Myślę sobie chyba mi odbiło, babrać sie w ziemi i jeszcze o tej porze. Muszę szybko zobaczyć co tam nowego na RW i poszłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 14.05.2007 05:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2007 chyba że chcesz super odwalony Nie wiem co to znaczy ale chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 14.05.2007 05:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2007 Cześć Wartownik. czesc A Ty znowu nie jesteś w pracy ... i znowu mnie zlapales ... no nie jestem , znowu mam lekkiego lenia , ale chyba pojade przyjedz do nas ........mam dla ciebie "avatara" http://www.zyku.republika.pl/images/Inne/Kufel_butelka.gif mam rozne "avatary"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 14.05.2007 05:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2007 Dziś o godz.6 wyrywałam chwasty ze skalniaka , chyba jestem niespełna rozumu . Meszki też już nie spały . ..........zle z toba opowiedz nam co czulas .... ..tam na tym skalniaku ..... Myślę sobie chyba mi odbiło, babrać sie w ziemi i jeszcze o tej porze. Muszę szybko zobaczyć co tam nowego na RW i poszłam. jestes normalna a juz sie balam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 14.05.2007 05:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2007 chyba że chcesz super odwalony Nie wiem co to znaczy ale chce To proponuje kontakt z Frosią. Ona ma najbardziej odwalone pomysły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 14.05.2007 05:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2007 marjucha , wiec projektujesz odwalone ....oczyszczalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 14.05.2007 05:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2007 Olka wiem jak zdopingować Ewke do wklejenia zdjęć. Trzeba dać Jej dobry przykład. Na pewno będzie chciała być na RW w towarzystwie Tomusia i Bezana Idę popracować, wracam za godzinę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 14.05.2007 05:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2007 chyba że chcesz super odwalony Nie wiem co to znaczy ale chce To proponuje kontakt z Frosią. Ona ma najbardziej odwalone pomysły nooo..wartownik , przyjedz ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 14.05.2007 05:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2007 A coś wspominałeś niedawno o dodatnim naładowaniu Czyżby była burza i się rozładowało Nie , nie , jestem ciagle mocno pozytywnie naladowany , a burza faktycznie wisi w powietrzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts