andre59 14.05.2007 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2007 Dzień dobry Gratki froschka Cześć Żabko Witaj W Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 14.05.2007 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2007 Żabciu jak mam krótkie to sie same układają, jak średnie to sie wywijają we wszystkie strony, jak długie wyglądam jak topielica . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 14.05.2007 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2007 Witam:) Dziś przyjeżdża strop Ale emocje mnie czekają! Co do fryzur to... od sobotniego wieczoru jestem posiadaczką grzywki Upitoliłam przed lusterkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 14.05.2007 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2007 marjucha , wiec projektujesz odwalone ....oczyszczalnie Projektuje zupełnie nie w swojej branży. Zgaduj dalej, chociaż kiedyś już pisałem o tym na RW. a co ja zgaduj-zgadula sie nazywam ? jak ja wymysle , moze byc z calkiem innej branzy zaprojektujesz dla mnie sukienie slubna ? A na kiedy potrzebujesz? To pokaż zdjęcia z imprezy, żebym sobie przypomniał jak wyglądasz, to może coś wymyślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 14.05.2007 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2007 Olka ma nową fryzurę A co, tamta była zła tamta?która? No jak to która Tamta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 14.05.2007 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2007 Żabciu jak mam krótkie to sie same układają, jak średnie to sie wywijają we wszystkie strony, jak długie wyglądam jak topielica . Jak bardzo je zetniesz??? Na krótko???? Twoje włosy bardzo mi się podobają. Pokażesz isę po powrocie od fryzjera? Mam nadzieje, ze nie będziesz płakać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 14.05.2007 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2007 Żabciu jak mam krótkie to sie same układają, jak średnie to sie wywijają we wszystkie strony, jak długie wyglądam jak topielica . Jak bardzo je zetniesz??? Na krótko???? Twoje włosy bardzo mi się podobają. Pokażesz isę po powrocie od fryzjera? Mam nadzieje, ze nie będziesz płakać Cześć Żaba. No ja też myślę, że pochwali się nową fryzurką, a przy okazji na zdjęciu znajdzie się Jej mąz, Tomuś i oczywiście Bezan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 14.05.2007 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2007 No jakie Wy pszczólki pracowite , tak od samiutkiego ranka na RW dobry nastrój wprowadzacie Dzięńdoberek przelotem Milego dzionka I żeby mnie tu zdjęcia nowej fryzury Olki i eleganckiego kapelusza Ewki się dziś nalazły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 14.05.2007 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2007 To pokaż zdjęcia z imprezy, żebym sobie przypomniał jak wyglądasz, to może coś wymyślę jak beda jakies w miare normalne to pokaze dzieci wyslane do szkol , wolna chata a... Frosch dochodzi .. napije sie kawy z wami a potem pranie obrusow , chowanie szkla i do mamy na ogrodek ( na poprawiny oczywiscie ) http://www.wdr.de/themen/forschung/1/kleine_anfrage/antworten/_img/zucker/_img/kaffee_400q.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 14.05.2007 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2007 W krótkich włosach wyglądam tak:http://www.olkalybowa.republika.pl/hmmm/fryz.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 14.05.2007 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2007 Frosch i jak tam komunię miałaś chyba co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mundzia 14.05.2007 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2007 Witam poniedziałkowo kawusia sie poczęstuję ja tez byłam u fryzjera mam obciete kłaczory ale nie tak bardzo krótko.. do ramion tylko Olka, dawaj fotke... zebym Cie pożniej poznała :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mundzia 14.05.2007 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2007 W krótkich włosach wyglądam tak: http://www.olkalybowa.republika.pl/hmmm/fryz.jpg łe Olka!!!!! ale bombowa fryzurka :D:D a od przodu sie teraz pokaz :D:D wyglada super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 14.05.2007 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2007 W krótkich włosach wyglądam tak: http://www.olkalybowa.republika.pl/hmmm/fryz.jpg ładnie Wiesz Ou, ze przez chyba 5 lat miałam taką fryzurę Tez miałam bardzo ciemne włosy i takie krótkie, a nawet bardziej Al ezdjęcia w kopie nie mam. ..pokazałabym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 14.05.2007 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2007 mundzia to zdjęcie sprzed paru lat dzis idę do fryzjera to może to takiej powrócę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 14.05.2007 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2007 To mówicie,że może być . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 14.05.2007 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2007 Frosch i jak tam komunię miałaś chyba co? osatnia komunie robilam 8 czy 9 lat temu teraz mialam 40-tke Froscha jutro urodziny syna Froscha sobota zlot na komunie ide w najblizsza niedziele niezle , niezle ps. olka , w krotkich wlosach tez mi sie podobasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 14.05.2007 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2007 To mówicie,że może być . Mówimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 14.05.2007 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2007 Witam poniedziałkowo kawusia sie poczęstuję ja tez byłam u fryzjera mam obciete kłaczory ale nie tak bardzo krótko.. do ramion tylko Olka, dawaj fotke... zebym Cie pożniej poznała :D A Ty co. Też dawaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 14.05.2007 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2007 Frosch i jak tam komunię miałaś chyba co? osatnia komunie robilam 8 czy 9 lat temu teraz mialam 40-tke Froscha jutro urodziny syna Froscha sobota zlot na komunie ide w najblizsza niedziele niezle , niezle ps. olka , w krotkich wlosach tez mi sie podobasz frosch sorry ale 40 to też ważna impreza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts