frosch 14.05.2007 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2007 Witam poniedziałkowo kawusia sie poczęstuję ja tez byłam u fryzjera mam obciete kłaczory ale nie tak bardzo krótko.. do ramion tylko Olka, dawaj fotke... zebym Cie pożniej poznała :D A Ty co. Też dawaj tez bys pokazal nam swoja fryzurke tak na mily tygodnia poczatek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 14.05.2007 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2007 znalazłam fotkę z przodu, sorki innej nie mam http://www.olkalybowa.republika.pl/hmmm/fryz3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 14.05.2007 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2007 Witam poniedziałkowo kawusia sie poczęstuję ja tez byłam u fryzjera mam obciete kłaczory ale nie tak bardzo krótko.. do ramion tylko Olka, dawaj fotke... zebym Cie pożniej poznała :D A Ty co. Też dawaj tez bys pokazal nam swoja fryzurke tak na mily tygodnia poczatek To nie byłby miły początek tygodnia. Ja niczego nie zmieniałem w swoim wyglądzie Idę popracować w tej mojej oczyszczalni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mundzia 14.05.2007 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2007 mundzia to zdjęcie sprzed paru lat dzis idę do fryzjera to może to takiej powrócę a widzisz, wpadłam ledwo, nie doczytalam i myslalam ze sie juz obcięłaś ale fryzurka jest ładna wyglądasz fajno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mundzia 14.05.2007 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2007 Witam poniedziałkowo kawusia sie poczęstuję ja tez byłam u fryzjera mam obciete kłaczory ale nie tak bardzo krótko.. do ramion tylko Olka, dawaj fotke... zebym Cie pożniej poznała :D A Ty co. Też dawaj dam dam, obiecuje, ale dopiero jak Ty dasz swoja no i musze zrobić, bo nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 14.05.2007 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2007 Frosch i jak tam komunię miałaś chyba co? osatnia komunie robilam 8 czy 9 lat temu teraz mialam 40-tke Froscha jutro urodziny syna Froscha sobota zlot na komunie ide w najblizsza niedziele niezle , niezle ps. olka , w krotkich wlosach tez mi sie podobasz frosch sorry ale 40 to też ważna impreza baaaaardzo wazna ciesze sie , ze wszystko klaplo i wszyscy wyszli zadowoleni (nawet wrocili na drugi dzien , wiec tym bardziej sie c iesze ), a mialam stresa , bo w piatek dopiero wrocilam z De , pol dnia zakupy i zaczelam szykowac wszystko dopiero noca z piatku na sobote no i Frosch taki szczesliwy , a to najwazniejsze wlasnie dzwoni do mnie i prosi , zebym go obudzila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 14.05.2007 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2007 Wielkie dzięki ludziska . P.S. Może ktoś kupi prostownice do włosów z funkcją lokówki?Kupiłam w zeszłym tygodniu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mundzia 14.05.2007 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2007 znalazłam fotkę z przodu, sorki innej nie mam http://www.olkalybowa.republika.pl/hmmm/fryz3.jpg super jestem za!!! tez mialam kiedyś podobna, ale nieco inną jak znajde fotosy to zapodam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 14.05.2007 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2007 znalazłam fotkę z przodu, sorki innej nie mam http://www.olkalybowa.republika.pl/hmmm/fryz3.jpg olka musze przyznac , ze w tej fryzurce jest ci bombowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 14.05.2007 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2007 Wielkie dzięki ludziska . P.S. Może ktoś kupi prostownice do włosów z funkcją lokówki?Kupiłam w zeszłym tygodniu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 14.05.2007 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2007 Nawet nie wiecie jak się cieszę ,że przypadła Wam do gustu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 14.05.2007 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2007 Witam poniedziałkowo kawusia sie poczęstuję ja tez byłam u fryzjera mam obciete kłaczory ale nie tak bardzo krótko.. do ramion tylko Olka, dawaj fotke... zebym Cie pożniej poznała :D A Ty co. Też dawaj tez bys pokazal nam swoja fryzurke tak na mily tygodnia poczatek To nie byłby miły początek tygodnia. Ja niczego nie zmieniałem w swoim wyglądzie Idę popracować w tej mojej oczyszczalni nie probuj zmieniac jest oki pokaz , pokaz ....lubie na ciebie patrzec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 14.05.2007 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2007 Wszelkie moje wątpliwości odpłynęły w siną dal, uffff. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 14.05.2007 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2007 Lecę na spacer, papatki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 14.05.2007 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2007 Nawet nie wiecie jak się cieszę ,że przypadła Wam do gustu. jak wrocisz od fryzjera koniecznie nam sie pokaz aaaaaaa...zapomnaialm sie przechwalic , ze Frosch najbardziej sie cieszyl z wędki , ktora dostal ode mnie (probowal juz lowic przy jej pomocy lososia i sledzie w smietanie ) a ja najbardziej sie ciesze z krzaczkow , ktore dostal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 14.05.2007 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2007 nie probuj zmieniac jest oki pokaz , pokaz ....lubie na ciebie patrzec To się napatrzysz jak przyjedziesz do Gdańska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 14.05.2007 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2007 nie probuj zmieniac jest oki pokaz , pokaz ....lubie na ciebie patrzec To się napatrzysz jak przyjedziesz do Gdańska przyjedziemy , jak Froschowi ulotnia sie promile pourodzinowe zrobie ci sesje fotograficzna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mundzia 14.05.2007 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2007 nie probuj zmieniac jest oki pokaz , pokaz ....lubie na ciebie patrzec To się napatrzysz jak przyjedziesz do Gdańska przyjedziemy , jak Froschowi ulotnia sie promile pourodzinowe zrobie ci sesje fotograficzna o froschka, to jest bardzo dobry plan :D:D zrób sesje i sobie popatrzymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 14.05.2007 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2007 nie probuj zmieniac jest oki pokaz , pokaz ....lubie na ciebie patrzec To się napatrzysz jak przyjedziesz do Gdańska przyjedziemy , jak Froschowi ulotnia sie promile pourodzinowe zrobie ci sesje fotograficzna o froschka, to jest bardzo dobry plan :D:D zrób sesje i sobie popatrzymy Żadnych zdjęć. Mój psychiatra mi zabronił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mundzia 14.05.2007 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2007 nie probuj zmieniac jest oki pokaz , pokaz ....lubie na ciebie patrzec To się napatrzysz jak przyjedziesz do Gdańska przyjedziemy , jak Froschowi ulotnia sie promile pourodzinowe zrobie ci sesje fotograficzna o froschka, to jest bardzo dobry plan :D:D zrób sesje i sobie popatrzymy Żadnych zdjęć. Mój psychiatra mi zabronił dlatego nie bedziesz ich robił froschka zrobi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts