jea 16.05.2007 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2007 ...kurcze, wam też się tak dzisiaj pracować nie chce ? Oj bardzo się nie chce .... Żeby mi się tak chciało jak mi się nie chce ... A praca dopiero przede mną Maxi na dziury uważaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 16.05.2007 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2007 Maxtorka....gacie gaciami.....ale ta reszta kurcze, wam też się tak dzisiaj pracować nie chce ? masz na myśli te palmy?? palmy też przede mną jeszcze 6 godzin pracy .... pracownicę zostawię i chyba na zakupy pójdę.... nie mam się w co ubrać na zlot czarownic ....tak to jest jak się przytyło kilka kilogramków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 16.05.2007 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2007 ...kurcze, wam też się tak dzisiaj pracować nie chce ? Oj bardzo się nie chce .... Żeby mi się tak chciało jak mi się nie chce ... A praca dopiero przede mną Maxi na dziury uważaj Spróbuję unikać Będzie trudno ale dam radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 16.05.2007 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2007 Maxtorka....gacie gaciami.....ale ta reszta kurcze, wam też się tak dzisiaj pracować nie chce ? masz na myśli te palmy?? Nie no palmy są ....takie kształtne, że ....pozazdrościć ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 16.05.2007 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2007 przede mną jeszcze 6 godzin pracy .... pracownicę zostawię i chyba na zakupy pójdę.... nie mam się w co ubrać na zlot czarownic ....tak to jest jak się przytyło kilka kilogramków Ale przynajmniej będziesz na zlocie "cała sobą" Mnie pozostało tylko na zdjęcia popatrzec Ale za rok ....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 16.05.2007 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2007 ...kurcze, wam też się tak dzisiaj pracować nie chce ? Oj bardzo się nie chce .... Żeby mi się tak chciało jak mi się nie chce ... A praca dopiero przede mną Jezdem w trakcie, ale słabiutko mi to idzie ... Zbieram się w sobie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 16.05.2007 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2007 Maxtorka....gacie gaciami.....ale ta reszta kurcze, wam też się tak dzisiaj pracować nie chce ? ja już na dziś skończyłam całą jedną godzinę dziś pracowałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 16.05.2007 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2007 przede mną jeszcze 6 godzin pracy .... pracownicę zostawię i chyba na zakupy pójdę.... nie mam się w co ubrać na zlot czarownic ....tak to jest jak się przytyło kilka kilogramków Ale przynajmniej będziesz na zlocie "cała sobą" Mnie pozostało tylko na zdjęcia popatrzec Ale za rok ....... Maxi szkoda, że nie będziesz na zlocie ... Nie dość, że człowiek "zna" , kilka osób z RW to jeszcze ich nie będzie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 16.05.2007 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2007 Maxtorka....gacie gaciami.....ale ta reszta kurcze, wam też się tak dzisiaj pracować nie chce ? ja już na dziś skończyłam całą jedną godzinę dziś pracowałam Fajnie masz ...pozazdrościć ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 16.05.2007 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2007 Maxtorka....gacie gaciami.....ale ta reszta kurcze, wam też się tak dzisiaj pracować nie chce ? ja już na dziś skończyłam całą jedną godzinę dziś pracowałam Fajnie masz ...pozazdrościć ... ale żeby nie było tak cudnie, to musze jeszcze iść na godzinkę o 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 16.05.2007 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2007 hop,hop mam dzisiaj bąków dzień jeszcze jestem w łóżku ,obejrzałam film Diabeł ubiera sie u Prady ....zadzwonilam do pracy ,że robie sobie wolne a co mi tam .....raz można ,no nie? Maxi ..... za rok na zlot ? trzymam Cie za słowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 16.05.2007 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2007 przede mną jeszcze 6 godzin pracy .... pracownicę zostawię i chyba na zakupy pójdę.... nie mam się w co ubrać na zlot czarownic ....tak to jest jak się przytyło kilka kilogramków Ale przynajmniej będziesz na zlocie "cała sobą" Mnie pozostało tylko na zdjęcia popatrzec Ale za rok ....... Maxi szkoda, że nie będziesz na zlocie ... Nie dość, że człowiek "zna" , kilka osób z RW to jeszcze ich nie będzie ... Będzie będzie , z tego co wiem kilka ładych osób z RW sie wybiera Pamiętaj o żółtej wstążeczce , no i żeby duża była , bo małej na zdjęciach nie dojrzymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 16.05.2007 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2007 przede mną jeszcze 6 godzin pracy .... pracownicę zostawię i chyba na zakupy pójdę.... nie mam się w co ubrać na zlot czarownic ....tak to jest jak się przytyło kilka kilogramków Ale przynajmniej będziesz na zlocie "cała sobą" Mnie pozostało tylko na zdjęcia popatrzec Ale za rok ....... Maxi szkoda, że nie będziesz na zlocie ... Nie dość, że człowiek "zna" , kilka osób z RW to jeszcze ich nie będzie ... Będzie będzie , z tego co wiem kilka ładych osób z RW sie wybiera Pamiętaj o żółtej wstążeczce , no i żeby duża była , bo małej na zdjęciach nie dojrzymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 16.05.2007 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2007 Coś znowu muli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 16.05.2007 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2007 przede mną jeszcze 6 godzin pracy .... pracownicę zostawię i chyba na zakupy pójdę.... nie mam się w co ubrać na zlot czarownic ....tak to jest jak się przytyło kilka kilogramków Ale przynajmniej będziesz na zlocie "cała sobą" Mnie pozostało tylko na zdjęcia popatrzec Ale za rok ....... Maxi szkoda, że nie będziesz na zlocie ... Nie dość, że człowiek "zna" , kilka osób z RW to jeszcze ich nie będzie ... Będzie będzie , z tego co wiem kilka ładych osób z RW sie wybiera Pamiętaj o żółtej wstążeczce , no i żeby duża była , bo małej na zdjęciach nie dojrzymy Dzięki Maxi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 16.05.2007 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2007 Maxi ..... za rok na zlot ? trzymam Cie za słowo Trzymaj Ewcia trzymaj , ino mocno i nie popuszczaj , bo mam tendencję do zwiewania Jak tylko nie będzie to początek marca albo września stawię się na mur beton ( jak to ładnie budowlanie brzmi ) . W maju też nie przewiduję jakichś konkretnych imprez , komunie w rodzinie się skończyły a na wesela jeszcze za wcześnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 16.05.2007 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2007 przede mną jeszcze 6 godzin pracy .... pracownicę zostawię i chyba na zakupy pójdę.... nie mam się w co ubrać na zlot czarownic ....tak to jest jak się przytyło kilka kilogramków Ale przynajmniej będziesz na zlocie "cała sobą" Mnie pozostało tylko na zdjęcia popatrzec Ale za rok ....... Maxi szkoda, że nie będziesz na zlocie ... Nie dość, że człowiek "zna" , kilka osób z RW to jeszcze ich nie będzie ... Będzie będzie , z tego co wiem kilka ładych osób z RW sie wybiera Pamiętaj o żółtej wstążeczce , no i żeby duża była , bo małej na zdjęciach nie dojrzymy Dzięki Maxi Nie ma za co I nie bądź taki skromny Liczę na jakieś grupowe zdjęcie , pozdrowienia mile widziane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 16.05.2007 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2007 przede mną jeszcze 6 godzin pracy .... pracownicę zostawię i chyba na zakupy pójdę.... nie mam się w co ubrać na zlot czarownic ....tak to jest jak się przytyło kilka kilogramków Ale przynajmniej będziesz na zlocie "cała sobą" Mnie pozostało tylko na zdjęcia popatrzec Ale za rok ....... Maxi szkoda, że nie będziesz na zlocie ... Nie dość, że człowiek "zna" , kilka osób z RW to jeszcze ich nie będzie ... Będzie będzie , z tego co wiem kilka ładych osób z RW sie wybiera Pamiętaj o żółtej wstążeczce , no i żeby duża była , bo małej na zdjęciach nie dojrzymy Dzięki Maxi Nie ma za co I nie bądź taki skromny Liczę na jakieś grupowe zdjęcie , pozdrowienia mile widziane Ja wstążki nie mam ale kfotka to se wepne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 16.05.2007 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2007 przede mną jeszcze 6 godzin pracy .... pracownicę zostawię i chyba na zakupy pójdę.... nie mam się w co ubrać na zlot czarownic ....tak to jest jak się przytyło kilka kilogramków Ale przynajmniej będziesz na zlocie "cała sobą" Mnie pozostało tylko na zdjęcia popatrzec Ale za rok ....... Maxi szkoda, że nie będziesz na zlocie ... Nie dość, że człowiek "zna" , kilka osób z RW to jeszcze ich nie będzie ... Będzie będzie , z tego co wiem kilka ładych osób z RW sie wybiera Pamiętaj o żółtej wstążeczce , no i żeby duża była , bo małej na zdjęciach nie dojrzymy Dzięki Maxi Nie ma za co I nie bądź taki skromny Liczę na jakieś grupowe zdjęcie , pozdrowienia mile widziane Ja wstążki nie mam ale kfotka to se wepne I koniecznie do mne pomachaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 16.05.2007 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2007 przede mną jeszcze 6 godzin pracy .... pracownicę zostawię i chyba na zakupy pójdę.... nie mam się w co ubrać na zlot czarownic ....tak to jest jak się przytyło kilka kilogramków Ale przynajmniej będziesz na zlocie "cała sobą" Mnie pozostało tylko na zdjęcia popatrzec Ale za rok ....... Maxi szkoda, że nie będziesz na zlocie ... Nie dość, że człowiek "zna" , kilka osób z RW to jeszcze ich nie będzie ... Będzie będzie , z tego co wiem kilka ładych osób z RW sie wybiera Pamiętaj o żółtej wstążeczce , no i żeby duża była , bo małej na zdjęciach nie dojrzymy Dzięki Maxi Nie ma za co I nie bądź taki skromny Liczę na jakieś grupowe zdjęcie , pozdrowienia mile widziane Ja wstążki nie mam ale kfotka to se wepne I koniecznie do mne pomachaj A kfotkiem mam machać czy czym innym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts