Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Rekord wpisow....

Rysiu J

Recommended Posts

• Odpowiedzi 302,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12921

• Jajcek

11240

• andre59

10909

• stukpuk

10872

Najaktywniejsi w wątku

Hejka PP :lol: Sporo 7tys :o

Ja chyba zrobię podobnie jak u siostry. Zwykły wkład i tylko rura do góry z ciepłym powietrzem do jednego pokoju. Wkład obudowany KG i na to tynk strukturalny. U niej wyszło niedrogo i fajnie wygląda. Odrazu schowała pod tynkiem kino domowe. Granitu tylko kawałeczek przed paleniskiem.

Podejrzewam, że my też się nie zdecydujemy na kominek za 7tys :)

Szukamy tańszych, na pewno się uda 8)

Nie lubię chodzic na te zebrania, strrrraszne nudy

verunia, racja :wink:

jak przychodzi 3-4 rodziców to mnie się też nudzi :lol:

dlaczego az tak mało??? :o

żaba, zdjęcie cool 8)

a dlaczego tak mało?? :roll:

wiele jest przyczyn: "bo nie ma pinindzy na dojazd na wywiadówkę, bo nie ma czasu, bo nie wiedziałam, bo bo bo bo bo" itp. :o :o :o :o

Śrdenia jest nieco wyższa niż wspomniane 3-4 osoby, choć bywało i tyle, generalnie ciężka młodzież, więc i rodzice niespecjalnie się interesują i odwrotnie :-?

ale superaśno na dworze....byliśmy na spacerze z chłopami moimi chyba z dwie godziny..nóg nie czuję, dupsko boli , dzieci padnięte a ja...słomiana wdowa na trzy dni :roll: :cry:

Miko, na pocieszenie powiem, że jak tak mam kilkanaście razy w miesiącu :( :cry: :x

ale superaśno na dworze....byliśmy na spacerze z chłopami moimi chyba z dwie godziny..nóg nie czuję, dupsko boli , dzieci padnięte a ja...słomiana wdowa na trzy dni :roll: :cry:

Miko, na pocieszenie powiem, że jak tak mam kilkanaście razy w miesiącu :( :cry: :x

wiem :(

i nienawidzę tego :evil: :evil: :evil: :x :x :x

ale taki job :roll: