monikach 16.05.2007 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2007 Mikuś GATKI! fajniusie a co z tym maxem? W ubiegłym roku kupiliśmy po 1,90 ...ale to dawno temu było ...Teraz w niektórych cegielniach są po 4,5, ale w tej cenie nie kupię, bo dostają ludzie, którzy czekają w kolejce, a zapisy są na styczeń... Natomiast tam gdzie są i tam gdzie mieliśmy zaklepane chodzą od 5,5 - 6,5... Mam napędzać tą chorą sytuację ???!!! ... Chcę pojechać na wakacje...chcę normalnie żyć.... Szlag mnie trafia, że nie wybuduję tego domu w tym roku .... ..już pisałam ,że tydzień temu cement był po 540 a dziś ..wczoraj 600 Mikuś serce...jezdem po pifku i może trudno mnie zrozumieć ...my mieliśmy zarezerwowane maxy (zaliczkowaliśmy je)...teraz po 4 miesiącach pani oddała nam kasę, bo są chętni, którzy kupują w wyższej cenie ... Gdybyśmy zapisali się w innej cegielni odbieralibyśmy w niższej cenie, bo są rzetelni ...i tyle...idę po drugie piwo ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 16.05.2007 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2007 Mikuś GATKI! fajniusie a co z tym maxem? W ubiegłym roku kupiliśmy po 1,90 ...ale to dawno temu było ...Teraz w niektórych cegielniach są po 4,5, ale w tej cenie nie kupię, bo dostają ludzie, którzy czekają w kolejce, a zapisy są na styczeń... Natomiast tam gdzie są i tam gdzie mieliśmy zaklepane chodzą od 5,5 - 6,5... Mam napędzać tą chorą sytuację ???!!! ... Chcę pojechać na wakacje...chcę normalnie żyć.... Szlag mnie trafia, że nie wybuduję tego domu w tym roku .... ..już pisałam ,że tydzień temu cement był po 540 a dziś ..wczoraj 600 Mikuś serce...jezdem po pifku i może trudno mnie zrozumieć ...my mieliśmy zarezerwowane maxy (zaliczkowaliśmy je)...teraz po 4 miesiącach pani oddała nam kasę, bo są chętni, którzy kupują w wyższej cenie ... Gdybyśmy zapisali się w innej cegielni odbieralibyśmy w niższej cenie, bo są rzetelni ...i tyle...idę po drugie piwo ... o w mordkę już słyszałam o takich akcjach Moniczko powiem tylko tak nie ma tego złego coby na dobre nie wyszło. Trymam kciuki, żeby wszystko wyszło oki, może te cholerne ceny spadną i to my już wybudowani dostaniemy po dupsku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 16.05.2007 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2007 dobry wieczór . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 16.05.2007 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2007 jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 16.05.2007 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2007 Dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 16.05.2007 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2007 jestem Pozdrawiam,ja też jestem !!! spokojnej nocy wszystkim !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 16.05.2007 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2007 dobranoc ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 16.05.2007 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2007 Monika???????? jesteś już z tym piffffkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 16.05.2007 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2007 jestem Pozdrawiam,ja też jestem !!! spokojnej nocy wszystkim !! wyslalem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 16.05.2007 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2007 dobry wieczór . Hej Neferko!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 16.05.2007 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2007 Monika???????? jesteś już z tym piffffkiem Jezdem, jezdem ... , ale małż kazać mi iść spać ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 16.05.2007 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2007 Monika???????? jesteś już z tym piffffkiem Jezdem, jezdem ... , ale małż kazać mi iść spać ... i ja też spadam Moje dziecię o 7 poszło spać to czuję, że pobudka będzie...wczesna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 16.05.2007 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2007 Monika???????? jesteś już z tym piffffkiem Jezdem, jezdem ... , ale małż kazać mi iść spać ... i ja też spadam Moje dziecię o 7 poszło spać to czuję, że pobudka będzie...wczesna Już?????.... Cóż..... Dobranocka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 16.05.2007 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2007 dobry wieczór . Hej Neferko!! Jakoś mi tak smutno.. To chyba przez tą wycenę Isomaxu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 16.05.2007 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2007 dobry wieczór . Hej Neferko!! Jakoś mi tak smutno.. To chyba przez tą wycenę Isomaxu teraz ..te ceny to..niech je wszyscy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 16.05.2007 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2007 dobry wieczór . Hej Neferko!! Jakoś mi tak smutno.. To chyba przez tą wycenę Isomaxu Witaj w klubie ... Czytałam o tej wycenie ...cóż...szkoda..Naprawdę ciekawe rozwiązanie, ale ta kasa ... Mój małż bardzo się tym zainteresował, co prawda nie dla nas, ale mocno Tobie kibicował .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 16.05.2007 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2007 dobry wieczór . Hej Neferko!! Jakoś mi tak smutno.. To chyba przez tą wycenę Isomaxu Witaj w klubie ... Czytałam o tej wycenie ...cóż...szkoda..Naprawdę ciekawe rozwiązanie, ale ta kasa ... Mój małż bardzo się tym zainteresował, co prawda nie dla nas, ale mocno Tobie kibicował .... Ucałuj go ode mnie Widzisz ? Już mi lepiej .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 16.05.2007 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2007 dobry wieczór . Hej Neferko!! Jakoś mi tak smutno.. To chyba przez tą wycenę Isomaxu Witaj w klubie ... Czytałam o tej wycenie ...cóż...szkoda..Naprawdę ciekawe rozwiązanie, ale ta kasa ... Mój małż bardzo się tym zainteresował, co prawda nie dla nas, ale mocno Tobie kibicował .... jeszcze nie śpisz? właśnie wklejałam swoje zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 16.05.2007 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2007 Właśnie usłyszałam ... W nocy Kowalski wraca pijany do domu. Żona śpi, w sypialni jest zupełnie ciemno. Kowalski przez chwilę obija się o meble, w końcu zdenerwowany woła: - Ty, Zocha! Zacznij narzekać, bo nie mogę znaleźć łóżka! Chyba się położę .. ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 16.05.2007 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2007 dobry wieczór . Hej Neferko!! Jakoś mi tak smutno.. To chyba przez tą wycenę Isomaxu Witaj w klubie ... Czytałam o tej wycenie ...cóż...szkoda..Naprawdę ciekawe rozwiązanie, ale ta kasa ... Mój małż bardzo się tym zainteresował, co prawda nie dla nas, ale mocno Tobie kibicował .... Ucałuj go ode mnie Widzisz ? Już mi lepiej .... to ja też idę sprawdzę co i jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts