kze 23.05.2005 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2005 A jeszcze Maksiu jest facetem..!!! Czyli jestesmy w wiekszosci!!!! Podoba mi sie.... A kto powiedział, że większość ma rację...? A czy jest inaczej?????? Pewnie!!! Nie wierze....... A wiara przenosi góry!!! Grunt to odpowiednie nastawienie! Tak mnie uczyli na zajęciach z negocjacji.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 23.05.2005 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2005 Kze - tak na wszelki wypadek - ja też jestem facetem! Przecież przy powitaniu napisałem... Umknął mi Twój wpis - ale ja że Ty wiesz ... . To tak na wypadek - jakby mi się ktoś podszył pod nicka ... OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 23.05.2005 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2005 A jeszcze Maksiu jest facetem..!!! Czyli jestesmy w wiekszosci!!!! Podoba mi sie.... A kto powiedział, że większość ma rację...? A czy jest inaczej?????? Pewnie!!! Nie wierze....... A wiara przenosi góry!!! Grunt to odpowiednie nastawienie! Tak mnie uczyli na zajęciach z negocjacji.. Czyli zawsze mozesz z wiekszoscia ponegocjowac dla sportu........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 23.05.2005 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2005 Wiecie bo z tymi nickami to tak jak w tym powiedzeniu: Chlebak - jak sama nazwa wskazuje służy do noszenia .... granatów!! Fizyk brakowalo mi Twojego poczucia humoru Fizyk głowny kabareciarz naszego wątku? Fajne - a wiecie - ostatnio miałem debiut kabaretowy na weselu u przyjaciół. Jak będę miał fotki to kilka prześlę. Podobno wszystkim się bardzo podobało. Kilka osób musiało pójść do WC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 23.05.2005 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2005 Na razie sie pozegnam...... Na budowe czas jechac............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 23.05.2005 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2005 Cześć Moniś.Kze - grasz dzisiaj? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 23.05.2005 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2005 A jeszcze Maksiu jest facetem..!!! Czyli jestesmy w wiekszosci!!!! Podoba mi sie.... A kto powiedział, że większość ma rację...? A czy jest inaczej?????? Pewnie!!! Nie wierze....... A wiara przenosi góry!!! Grunt to odpowiednie nastawienie! Tak mnie uczyli na zajęciach z negocjacji.. Czyli zawsze mozesz z wiekszoscia ponegocjowac dla sportu........ Na zajęciach z negocjacji utrudniłem sobie zadanie i ja byłem project managerem rozgłośni radiowej i negocjowałem z liderem zespołu rockowego trase konsertów. A utrudnienie polegało na tym, ze przeciw sobie miałem 2 kobity.. Bo ilość osób było nie do pary... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 23.05.2005 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2005 Cześć Moniś. Kze - grasz dzisiaj? Pewnie! o 17.00 Przed tygodniem nie było qworum... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 23.05.2005 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2005 Wiecie bo z tymi nickami to tak jak w tym powiedzeniu: Chlebak - jak sama nazwa wskazuje służy do noszenia .... granatów!! Fizyk brakowalo mi Twojego poczucia humoru Fizyk głowny kabareciarz naszego wątku? Fajne - a wiecie - ostatnio miałem debiut kabaretowy na weselu u przyjaciół. Jak będę miał fotki to kilka prześlę. Podobno wszystkim się bardzo podobało. Kilka osób musiało pójść do WC Myślę, ze w takim razie można Ci przydzielić tytuł: Kabareciarz forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 23.05.2005 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2005 Wiecie bo z tymi nickami to tak jak w tym powiedzeniu: Chlebak - jak sama nazwa wskazuje służy do noszenia .... granatów!! Fizyk brakowalo mi Twojego poczucia humoru Fizyk głowny kabareciarz naszego wątku? Fajne - a wiecie - ostatnio miałem debiut kabaretowy na weselu u przyjaciół. Jak będę miał fotki to kilka prześlę. Podobno wszystkim się bardzo podobało. Kilka osób musiało pójść do WC Myślę, ze w takim razie można Ci przydzielić tytuł: Kabareciarz forum. Dzięki . Jestem zaszczycony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 23.05.2005 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2005 Witam poniedziałkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 23.05.2005 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2005 Nareszcie mamy piekną pogodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 23.05.2005 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2005 Kasztanka a Twoja wiezba byla jak impregnowana??? zanurzeniowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 23.05.2005 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2005 Witam poniedziałkowo witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 23.05.2005 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2005 Coś cichutko się zrobiło wszyscy zapracowani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 23.05.2005 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2005 nareszcie mamy piekną pogodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 23.05.2005 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2005 Witam poniedziałkowo witaj Hej Kasztanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 23.05.2005 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2005 Coś cichutko się zrobiło wszyscy zapracowani albo zaspani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 23.05.2005 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 23.05.2005 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2005 Coś cichutko się zrobiło wszyscy zapracowani albo zaspani O tej porze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts