Maxtorka 17.05.2007 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2007 Piękne gacie były, rozmowy o zlocie, niech żałują Ci co nie jadą Oj Ty mnie Króliczku nie wkurzaj bo jak się zdenerwuję to na ten zlot choćby na miotle przylecę Gaciory Śmigam do moich milusińskich To ja Cię denerwuję i przylatuj To niemożliwe , ja niespotykanie spokojny człowiek jestem Trzeba mieć mistrza żeby mnie wkurzyć , choć nie powiem kilkorgu się to udało A że Cię lubię to na pewno ci się to nie uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 17.05.2007 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2007 Piękne gacie były, rozmowy o zlocie, niech żałują Ci co nie jadą Oj Ty mnie Króliczku nie wkurzaj bo jak się zdenerwuję to na ten zlot choćby na miotle przylecę Gaciory Śmigam do moich milusińskich Maxi....chętnie Cię zdenerwuję ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 17.05.2007 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2007 U mnie muli ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 17.05.2007 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2007 Piękne gacie były, rozmowy o zlocie, niech żałują Ci co nie jadą Oj Ty mnie Króliczku nie wkurzaj bo jak się zdenerwuję to na ten zlot choćby na miotle przylecę Gaciory Śmigam do moich milusińskich Maxi....chętnie Cię zdenerwuję ... Nie dam się , będe się opierać....... o ścianę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 17.05.2007 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2007 Piękne gacie były, rozmowy o zlocie, niech żałują Ci co nie jadą Oj Ty mnie Króliczku nie wkurzaj bo jak się zdenerwuję to na ten zlot choćby na miotle przylecę Gaciory Śmigam do moich milusińskich Maxi....chętnie Cię zdenerwuję ... Nie dam się , będe się opierać....... o ścianę o to, to...właśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 17.05.2007 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2007 hej Dostałam dzisiaj pozwolenie na budowę i idę dzisiaj balangować, jak wroce to nie wiem czym dam radę trafiac w klawisze Pa, pa verunia, no to gratulacje jea, ty zrób zdjęcie w tej nowej fryzurze,ja cię bardzo proszę hej monia i froszka nie badz taki wyslij mi fote na maila vercia , gratulejszyn , baw sie dobrze witam niewitanych jea gatki http://trudnoswietnie.blox.pl/resource/a.cowgirl.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 17.05.2007 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2007 Nic nie będę wklejał i wysyłał za tapete nie bede robił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 17.05.2007 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2007 dzięki za stary jestem na taki towar co ty pieprzysz ? trza cie klupnąc w ta sobota , bo ci bije na dekel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 17.05.2007 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2007 Nic nie będę wklejał i wysyłał za tapete nie bede robił ja , wapno zes jest dlatego nie chcesz dac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 17.05.2007 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2007 Jeszcze raz wszystkim dziękuję za gatki spadam na chate, będzie tego dobrego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 17.05.2007 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2007 Jeszcze raz wszystkim dziękuję za gatki spadam na chate, będzie tego dobrego ponoc za stary jestes na te dobre dawaj fote , bo bede plakac co ty tak szybko dzisiaj z roboty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 17.05.2007 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2007 Cześć Frosia! Jak samopoczucie przed dłuuuugą drogą ?? ... Ty już zaprawiona jesteś .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 17.05.2007 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2007 Cześć Frosia! Jak samopoczucie przed dłuuuugą drogą ?? ... Ty już zaprawiona jesteś .... czesc monis patrz tam jako w sobote .... pamietasz , ze sie scigamy ? tzn ja nie (mam prawko tylko na rower), ale Frosch to krol szos samopoczucie ok choc musze sie przyznac , ze nie pamietam takiej tygodniowki , gdzie noc w noc niedosypiam jutro ide do fryzjera nie pokaze sie bo mam problemy ze zrzuceniem fotek na kompa musimy sie dogadac gdzie i o ktorej startujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 17.05.2007 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2007 jade do mamy , do brata , do informatyka i.......... do Biedronki narka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 17.05.2007 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2007 Cześć Frosia! Jak samopoczucie przed dłuuuugą drogą ?? ... Ty już zaprawiona jesteś .... czesc monis patrz tam jako w sobote .... pamietasz , ze sie scigamy ? tzn ja nie (mam prawko tylko na rower), ale Frosch to krol szos samopoczucie ok choc musze sie przyznac , ze nie pamietam takiej tygodniowki , gdzie noc w noc niedosypiam jutro ide do fryzjera nie pokaze sie bo mam problemy ze zrzuceniem fotek na kompa musimy sie dogadac gdzie i o ktorej startujemy Pamiętam, pamiętam ...ja też nie będę się ścigać, bo ostatnio zarobiłam 8 punktów za przekroczenie prędkości ...prawko jest mi do życia niezbędne, więc nie będę przeginać ... Poza tym 400 mandatu i na fryzjera nie dostanę ...Co do reszty musimy się dogadać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 17.05.2007 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2007 a u nas pada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 17.05.2007 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2007 jade do mamy , do brata , do informatyka i.......... do Biedronki narka Nadal muli ... Narka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 17.05.2007 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2007 jade do mamy , do brata , do informatyka i.......... do Biedronki narka Nadal muli ... Narka! narka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 17.05.2007 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 17.05.2007 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2007 jade do mamy , do brata , do informatyka i.......... do Biedronki narka Nadal muli ... Narka! oj muli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts