mayland 18.05.2007 05:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 No i kto kogo na plecach dźwiga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 18.05.2007 05:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 a to mój domek od strony tarasu . fajny , fajny , jeszcze chwila i bedzie caly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 18.05.2007 05:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 Dzięki za dolewajkę Róbcie dużo zdjęć i potem je wklejcie. Muszę w końcu zobaczyć jak naprawdę wyglądają Wasze plecy chcesz cos zalatwic ? jak tam projekt marjucha ? nasz kolega architekt wydupczyl nas na mydlo i pojechal sobie do Wa-wy (mam nadzieje ze nie na zlot ) Frosch lekko z nim pojechal i zobowiazal sie sam zlozyc papiery o pozwolenie na budowe pozyjemy , zobaczymy ja im nie wierze zwlaszcza , ze on z Zawiercia jest calkiem mozliwe , ze wykiwa nas jak ten od Kaski moze to ten sam ? kasiu moj to S. i jeszcze ..Cz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 18.05.2007 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 jea !!!! co zrobiles z psem ? oddawaj go !!! szybciutko ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mundzia 18.05.2007 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 kurcze, a Wy sie jutro zobaczycie, a mnie nie bedzie ale bede miala smutny dzień ah.... JA też się z Nimi nie zobaczę i też bardzo żałuję to bedziemy sobie razem szlochać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 18.05.2007 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 No, ale mi wczoraj komp mulił.... nie szło w ogóle otwierać stron forum ja też już podniosłam tyłek z łóżka....idę się zrobić na człowieka i do pracy odnośnie stroju obowiązującego który szanowne gwiazdy ustaliły ... niestety u mnie nie będzie szpilek , bluzki bez plecków i czerwonej szminki, ponieważ obawiam się, iż wyglądałabym jak clown ....tak więc dbając o komfort estetyczny szanownych forumowiczów zrezygnuję z tego bardzo wyszukanego stroju no dobra, mogę się nad szminką zastanowić lecę się ubierać...bo zaś się spóźnię do roboty jak wczoraj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 18.05.2007 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 jea !!!! co zrobiles z psem ? oddawaj go !!! szybciutko ..... schowałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 18.05.2007 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 Dzięki za dolewajkę Róbcie dużo zdjęć i potem je wklejcie. Muszę w końcu zobaczyć jak naprawdę wyglądają Wasze plecy chcesz cos zalatwic ? jak tam projekt marjucha ? nasz kolega architekt wydupczyl nas na mydlo i pojechal sobie do Wa-wy (mam nadzieje ze nie na zlot ) Frosch lekko z nim pojechal i zobowiazal sie sam zlozyc papiery o pozwolenie na budowe pozyjemy , zobaczymy ja im nie wierze zwlaszcza , ze on z Zawiercia jest calkiem mozliwe , ze wykiwa nas jak ten od Kaski moze to ten sam ? kasiu moj to S. i jeszcze ..Cz. A mój twierdzi, że złożył dokumenty tydzień temu. Nawet nie wiesz jak się cieszę. Teraz muszę kasę kombinować,ale mam założenie, że w tym roku tylko stan zero, więc jakoś dam radę. A potem jakoś to będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 18.05.2007 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 kurcze, a Wy sie jutro zobaczycie, a mnie nie bedzie ale bede miala smutny dzień ah.... JA też się z Nimi nie zobaczę i też bardzo żałuję to bedziemy sobie razem szlochać.... Już kupiłem zapas chusteczek,bo poprzedni mi się skończył gdy opłakiwałem, że się jednak nie spotkam z Froiszką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 18.05.2007 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 dagulla , co? nas ? nie wpuszcza? niemozliwe ja jade w dzinach i zwyklej trykotce , zeby nie bylo , ze cudzych chlopow uwodze jea oddaj pieska , pliss ...dam ci golabki , chcesz? marjucha , radzilabym w gminie zapytac czy te papiery u nich leza ( pamietasz przekret u Kasi ? ), trzymam kciuki , zeby sie udalo tez strasznie plakalm (do morza ..to slone i to ) ze sie z toba nie spotkalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 18.05.2007 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 kurcze, a Wy sie jutro zobaczycie, a mnie nie bedzie ale bede miala smutny dzień ah.... JA też się z Nimi nie zobaczę i też bardzo żałuję to bedziemy sobie razem szlochać.... I ja i ja , tercet egzotyczny stworzymy Ja mogę sopranem rzewnie łkać Dzieńdoberek Dzieki za kawkę , była dokladnie taka jaką lubię miko ladny domeczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 18.05.2007 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 dagulla , co? nas ? nie wpuszcza? niemozliwe ja jade w dzinach i zwyklej trykotce , zeby nie bylo , ze cudzych chlopow uwodze jea oddaj pieska , pliss ...dam ci golabki , chcesz? marjucha , radzilabym w gminie zapytac czy te papiery u nich leza ( pamietasz przekret u Kasi ? ), trzymam kciuki , zeby sie udalo tez strasznie plakalm (do morza ..to slone i to ) ze sie z toba nie spotkalam Przekrętu u Kasi nie pamiętam. A co za numer wywinął projektant? Swojego sprawdzę w poniedziałek, bo miał się odezwać na kiedy będzie pozwolenie(miał coś tam przyśpieszyć, bo ma chody) Żebyś Ty wiedziała jak ja szlochałem w Kołobrzegu jak się dowiedziałem, że się nie spotkamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 18.05.2007 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 kurcze, a Wy sie jutro zobaczycie, a mnie nie bedzie ale bede miala smutny dzień ah.... JA też się z Nimi nie zobaczę i też bardzo żałuję to bedziemy sobie razem szlochać.... I ja i ja , tercet egzotyczny stworzymy Ja mogę sopranem rzewnie łkać Dzieńdoberek Dzieki za kawkę , była dokladnie taka jaką lubię miko ladny domeczek No idę na solarium, może zdążę się trochę opalić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 18.05.2007 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 Muszę się Wam jeszcze do czegoś przyznać. Moje uzależnienie od forum jest większe niż myślałem. Zaczynam kombinować z założeniem Neta w domu, bo za bardzo mi Was wieczorem brakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 18.05.2007 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 dagulla , co? nas ? nie wpuszcza? niemozliwe ja jade w dzinach i zwyklej trykotce , zeby nie bylo , ze cudzych chlopow uwodze jea oddaj pieska , pliss ...dam ci golabki , chcesz? marjucha , radzilabym w gminie zapytac czy te papiery u nich leza ( pamietasz przekret u Kasi ? ), trzymam kciuki , zeby sie udalo tez strasznie plakalm (do morza ..to slone i to ) ze sie z toba nie spotkalam Przekrętu u Kasi nie pamiętam. A co za numer wywinął projektant? Swojego sprawdzę w poniedziałek, bo miał się odezwać na kiedy będzie pozwolenie(miał coś tam przyśpieszyć, bo ma chody) Żebyś Ty wiedziała jak ja szlochałem w Kołobrzegu jak się dowiedziałem, że się nie spotkamy kasia czekala przeszlo 2 miechy na pozwolenie i kiedy poszla sie zapytac do urzedu dlaczego to tak dlugo trwa okazalo sie ze wniosek lezy u nich dopiero od paru dni projektant zlozyl go dopiero w momencie , kiedy ona do niego zadzwonila i pytala co z pozwoleniem (zabilabym go chyba ) wiem , wiem .....plakales na maxa ...w Dębkach byla nawet duza fala z tego powodu p.s. z tym netem niezle kombinujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 18.05.2007 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 Na zlot już spakowany jesteś ? Redakcja przedłuzyła czas trwania imprezy do 20-tej więc wybawicie się do woli Maxi... może Cię jednak zabrać po drodze, będę jechał przez Bydgoszcz pozdrawiam m. Dzięki serdeczne maksiu Chętnie wskoczyłabym do Twojego autka ale niestety nie mogę Ale za rok też będzie zlot a Ty , jak by nie patrzeć , chcąc nie chcąc przeze mnie i tak musisz przejechać , to już dziś sobie miejsce , niekoniecznie obok kierowcy zaklepuję Jedź ostrożnie Miłej soboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 18.05.2007 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 A co ja Mikopiko jestem żeby sam ze sobą gadać? Też sobie idę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 18.05.2007 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 A co ja Mikopiko jestem żeby sam ze sobą gadać? Też sobie idę przeciez gadamy z toba te okurary masz pewnie zle dobrane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 18.05.2007 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 Marjucha zapewniam Cię, że wieczorowe połączenia bywają równie przyjemne jak te poranne Zakładaj sieć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 18.05.2007 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 No proszę, jednak ktoś jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts