Maxtorka 18.05.2007 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 kurcze, a Wy sie jutro zobaczycie, a mnie nie bedzie ale bede miala smutny dzień ah.... JA też się z Nimi nie zobaczę i też bardzo żałuję to bedziemy sobie razem szlochać.... I ja i ja , tercet egzotyczny stworzymy Ja mogę sopranem rzewnie łkać Dzieńdoberek Dzieki za kawkę , była dokladnie taka jaką lubię miko ladny domeczek No idę na solarium, może zdążę się trochę opalić. Weź samoopalacz , taniej wyjdzie , na dłużej wystarczy no i z domu nie będzies musiał wychodzić Ja juz sie wysmarowałam , tylko skąd te czarne włosieta wziąć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 18.05.2007 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 A co ja Mikopiko jestem żeby sam ze sobą gadać? Też sobie idę zawsze możesz do mnie zagadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 18.05.2007 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 A co ja Mikopiko jestem żeby sam ze sobą gadać? Też sobie idę przeciez gadamy z toba te okurary masz pewnie zle dobrane To może ja jednak pójdę do okulisty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 18.05.2007 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 Marjucha zapewniam Cię, że wieczorowe połączenia bywają równie przyjemne jak te poranne Zakładaj sieć! Nieśmiało bym wtrąciła że może nawet przyjemniejsze Gdy alkohol w głowie szumi...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 18.05.2007 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 A co ja Mikopiko jestem żeby sam ze sobą gadać? Też sobie idę zawsze możesz do mnie zagadać A o co chodzi z psem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 18.05.2007 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 Dzięki serdeczne maksiu Chętnie wskoczyłabym do Twojego autka ale niestety nie mogę Ale za rok też będzie zlot a Ty , jak by nie patrzeć , chcąc nie chcąc przeze mnie i tak musisz przejechać , to już dziś sobie miejsce , niekoniecznie obok kierowcy zaklepuję Jedź ostrożnie Miłej soboty No nie wiem czy za rok pojadę, coraz mniej rzeczy mnie trzyma na forum W każdym razie jak będę skręcał na obwodnice B. to pomacham w Twoim kierunku, tak kolo 7.30-7.45 :D gdybyś zmieniła zdanie to wyjeżdżam z domu około 4.30 rano, tuż po sprawdzeniu forum pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 18.05.2007 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 Froschka nie pokaże w tym roku mu chałupke ocieple i wtedy oddam chociaż jemu, to raczej nie trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 18.05.2007 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 Marjucha zapewniam Cię, że wieczorowe połączenia bywają równie przyjemne jak te poranne Zakładaj sieć! Nieśmiało bym wtrąciła że może nawet przyjemniejsze Gdy alkohol w głowie szumi...... A z tym to nie ma problemu.Wątroba w porządku więc chyba można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 18.05.2007 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 A co ja Mikopiko jestem żeby sam ze sobą gadać? Też sobie idę zawsze możesz do mnie zagadać A o co chodzi z psem Mojego kundelka chce zobaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 18.05.2007 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 Froschka nie pokaże w tym roku mu chałupke ocieple i wtedy oddam chociaż jemu, to raczej nie trzeba oddawaj !!! chalupki nie chce chce psa !1! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 18.05.2007 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 heloł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 18.05.2007 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 Dzięki serdeczne maksiu Chętnie wskoczyłabym do Twojego autka ale niestety nie mogę Ale za rok też będzie zlot a Ty , jak by nie patrzeć , chcąc nie chcąc przeze mnie i tak musisz przejechać , to już dziś sobie miejsce , niekoniecznie obok kierowcy zaklepuję Jedź ostrożnie Miłej soboty No nie wiem czy za rok pojadę, coraz mniej rzeczy mnie trzyma na forum W każdym razie jak będę skręcał na obwodnice B. to pomacham w Twoim kierunku, tak kolo 7.30-7.45 :D gdybyś zmieniła zdanie to wyjeżdżam z domu około 4.30 rano, tuż po sprawdzeniu forum pozdrawiam m. OK , wyjdę na tarasik i też Ci pomacham I myślami Cię przez B. przeprowadzę co by Cię tu nic złego nie spotkało Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 18.05.2007 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 18.05.2007 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 co tam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 18.05.2007 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 ale się wyspałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 18.05.2007 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 Witam wszystkich piątkowo. Maksiu - już o 04.30 wyruszasz ??? Ja mam zamiar wyjechać dopiero o 9. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 18.05.2007 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 Dzięki serdeczne maksiu Chętnie wskoczyłabym do Twojego autka ale niestety nie mogę Ale za rok też będzie zlot a Ty , jak by nie patrzeć , chcąc nie chcąc przeze mnie i tak musisz przejechać , to już dziś sobie miejsce , niekoniecznie obok kierowcy zaklepuję Jedź ostrożnie Miłej soboty No nie wiem czy za rok pojadę, coraz mniej rzeczy mnie trzyma na forum W każdym razie jak będę skręcał na obwodnice B. to pomacham w Twoim kierunku, tak kolo 7.30-7.45 :D gdybyś zmieniła zdanie to wyjeżdżam z domu około 4.30 rano, tuż po sprawdzeniu forum pozdrawiam m. maxiu a co ty tak wczesnie wyjezdzasz? masz jeszcze jakies niecne plany w tej Wa-wie ? jea , o ktorej ty wyjezdzasz ? moze spotkamy sie na trasie ? w Cz-wie dokoptuje do nas Monikach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 18.05.2007 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 co tam? bombeczka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 18.05.2007 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 to początek stronki nie miałam świadomości gacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 18.05.2007 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 heloł Heloł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts