mundzia 18.05.2007 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 Cześć Zlotowicze Ale Wam fajnie, też bym chciała Was wszystkich spotkać... A pozostaje mi czekanie na fotki dołącz do naszego chóru szlochających.... bedzie kwartet robi sie coraz ciekawiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 18.05.2007 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 ide do glacoka trzymac za mnie kciuki , bo bede musiala zrobic to co jea Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 18.05.2007 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 Co to glacok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 18.05.2007 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 ide do glacoka trzymac za mnie kciuki , bo bede musiala zrobic to co jea W razie czego pożyczysz kapelusz od Ew-ki kciuki trzymam, mając nadzieję na gołąbka witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 18.05.2007 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 Co to glacok? fryzjer??? bardziej się domyślam, niż wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 18.05.2007 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 Witaj Tolu No ja widzę, że fryzjer, nowe ciuchy, dokarmianie.... wszystko by super na zlocie wyglądać Oj dbają nasze Panie o siebie! Służy im to forum, służy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 18.05.2007 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 ide do glacoka trzymac za mnie kciuki , bo bede musiala zrobic to co jea W razie czego pożyczysz kapelusz od Ew-ki kciuki trzymam, mając nadzieję na gołąbka witam wszystkich Witaj Tolu Dobra decyzja Froschka cały gar przywiezie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 18.05.2007 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 no, a ja się umówiłam do fryzjera na 8...aczkolwiek i tak pewnie żadnej różnicy nie zauważę ....albo będzie jeszcze gorzej niż zwykle no i dalej nie mam w czym jechać, cholera.... nie mam czasu do sklepu wyskoczyć...tyle roboty.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 18.05.2007 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 Mayland, niektóre do fryzjera, inne do pielenia, mnie niestety dotyczy ta druga wersja mszyce trzeba chemią potraktować, trawnik skosić, obiecałam kochać ogrody to mam pięknego, słonecznego dnia życzę i zmykam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 18.05.2007 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 ide do glacoka trzymac za mnie kciuki , bo bede musiala zrobic to co jea W razie czego pożyczysz kapelusz od Ew-ki kciuki trzymam, mając nadzieję na gołąbka witam wszystkich Witaj Tolu Dobra decyzja Froschka cały gar przywiezie no raz kozie śmierć, jadę...gołąbkom oprzeć się nie potrafię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 18.05.2007 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 Podobno na mszyce można stosować oprysk z pokrzyw? Próbowałaś kiedyś? Zrywa się pokrzywy, ugniata w wiadrze i po kilkunastu dniach powstaje coś w rodzaju gnojówki. Potem to trzeba rozcieńczyć z wodą 1:10 i na mszyce Ja mam zamiar to wypróbować bo na moją działkę sporo kasy wydaję na chemię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 18.05.2007 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 no i dalej nie mam w czym jechać, cholera.... nie mam czasu do sklepu wyskoczyć...tyle roboty.... to już nas dwie, u mnie tak samo, z tą różnicą, że nawet fryzjera nie odwiedzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 18.05.2007 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 Podobno na mszyce można stosować oprysk z pokrzyw? Próbowałaś kiedyś? Zrywa się pokrzywy, ugniata w wiadrze i po kilkunastu dniach powstaje coś w rodzaju gnojówki. Potem to trzeba rozcieńczyć z wodą 1:10 i na mszyce Ja mam zamiar to wypróbować bo na moją działkę sporo kasy wydaję na chemię nie próbowałam, choć sporo o tym czytałam, tylko gdzie tu pokrzywy znaleźć posesje wokół zadbane, a w naszych lasach pełno ekologów, którzy niczego zerwać nie pozwolą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 18.05.2007 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 Cześć wszystkim Ale fajnie macie... na zlot jedziecie... ja niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 18.05.2007 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 Proponuję założyć jednodniowy klub niejadących na zlot Będziemy się pocieszać i zalewać wspólnie smutek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 18.05.2007 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 Proponuję założyć jednodniowy klub niejadących na zlot Będziemy się pocieszać i zalewać wspólnie smutek hihihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 18.05.2007 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 Proponuję założyć jednodniowy klub niejadących na zlot Będziemy się pocieszać i zalewać wspólnie smutek macie rację będziemy szlochać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 18.05.2007 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 Proponuję założyć jednodniowy klub niejadących na zlot Będziemy się pocieszać i zalewać wspólnie smutek hihihi to ja sie zapisuję 1/ ew-ka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 18.05.2007 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 Klub szlochających 1. Mikopiko ps wpiszcie się zaszlochamy razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 18.05.2007 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 Proponuję założyć jednodniowy klub niejadących na zlot Będziemy się pocieszać i zalewać wspólnie smutek hihihi to ja sie zapisuję 1/ ew-ka ale jesteśmy jednomyślne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts