premiumpremium 18.05.2007 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 Zlotowcy Zlotowcy Ja zostaję z Biedronką i czekam cierpliwie na rozdwojenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 18.05.2007 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 Jea....noż kurrrrde...nie kupiłam....bede musiała improwizować ....jadę z Froschami.... jak mnie znajdą na tym zadupiu Edzia...poznajdujemy się...ja osobiście będę chodziła i na plakietki zaglądała (chociaż to moż trochę głupio wyglądać...ale, co tam )....bo w zasadzie to chyba tylko po nickach z forum się poznamy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 18.05.2007 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 Jea....noż kurrrrde...nie kupiłam....bede musiała improwizować ....jadę z Froschami.... jak mnie znajdą na tym zadupiu Dziś mi Froszka mówiła, ze z nimi jedziesz. I ze mnie nie odwiedzicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 18.05.2007 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 Jea....noż kurrrrde...nie kupiłam....bede musiała improwizować ....jadę z Froschami.... jak mnie znajdą na tym zadupiu Dziś mi Froszka mówiła, ze z nimi jedziesz. I ze mnie nie odwiedzicie bo Ty nie po drodze jesteś jak będę w cz-wie, to Cię odwiedzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 18.05.2007 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 Zlotowcy Zlotowcy Ja zostaję z Biedronką i czekam cierpliwie na rozdwojenie Hejka PP! Szkoda, że nie będziesz na zlociku ...Twoja Biedrona chyba zaraz odleci ... Trzymaj się cieplutko Pamiątki Ci przywieziemy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 18.05.2007 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 Hej, Jak przeglądam listę uczestników mam obawy, czy my sie poznajdujemy Ja to zawsze jestem taka gapa, czas mi tak szybko mija i dopiero jak widzę zdjecie grupowe ze spotkania to żałuję, że z tyloma fajnymi ludźmi nie rozmawiałam. Witam miło ze mną zagadasz chiba? Jassssnee jak Cię tylko spotkam łysy, bez zębów i hostessy wokół mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 18.05.2007 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 Jea....noż kurrrrde...nie kupiłam....bede musiała improwizować ....jadę z Froschami.... jak mnie znajdą na tym zadupiu Dziś mi Froszka mówiła, ze z nimi jedziesz. I ze mnie nie odwiedzicie Będziemy machać chusteczkami ...I wysyłać dobre fluidy .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 18.05.2007 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 Hej, Jak przeglądam listę uczestników mam obawy, czy my sie poznajdujemy Ja to zawsze jestem taka gapa, czas mi tak szybko mija i dopiero jak widzę zdjecie grupowe ze spotkania to żałuję, że z tyloma fajnymi ludźmi nie rozmawiałam. Witam miło ze mną zagadasz chiba? Jassssnee jak Cię tylko spotkam łysy, bez zębów i hostessy wokół mnie Jea wyczytałam, że jedziesz z córką ...ile ma lat? Może z moją się pobawi ...Bez tego placu zabaw...cienko to widzę .. Wioska może przestać istnieć ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 18.05.2007 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 Hej Zlotowcy, wyszykowani na forum?(fryzjer, kosmetyczki, chirurg plastyczny itp) A Ci co zostaja przygotowali sobie juz chusteczki do ocierania łez? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 18.05.2007 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 Hej, Jak przeglądam listę uczestników mam obawy, czy my sie poznajdujemy Ja to zawsze jestem taka gapa, czas mi tak szybko mija i dopiero jak widzę zdjecie grupowe ze spotkania to żałuję, że z tyloma fajnymi ludźmi nie rozmawiałam. Witam miło ze mną zagadasz chiba? Jassssnee jak Cię tylko spotkam łysy, bez zębów i hostessy wokół mnie Jea wyczytałam, że jedziesz z córką ...ile ma lat? Może z moją się pobawi ...Bez tego placu zabaw...cienko to widzę .. Wioska może przestać istnieć ... Ciocie będą jeszcze do pomocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 18.05.2007 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 ja też chciałam moją córę zabrać...ale stwierdziła że juz jest w takim wieku, że jechać z mamą to obciach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 18.05.2007 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 Hej, Jak przeglądam listę uczestników mam obawy, czy my sie poznajdujemy Ja to zawsze jestem taka gapa, czas mi tak szybko mija i dopiero jak widzę zdjecie grupowe ze spotkania to żałuję, że z tyloma fajnymi ludźmi nie rozmawiałam. Witam miło ze mną zagadasz chiba? Jassssnee jak Cię tylko spotkam łysy, bez zębów i hostessy wokół mnie Trzeba było tyle nie żreć tej marchewki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 18.05.2007 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 Hej Zlotowcy, wyszykowani na forum?(fryzjer, kosmetyczki, chirurg plastyczny itp) A Ci co zostaja przygotowali sobie juz chusteczki do ocierania łez? Hejka! Szpilki, kiecki bez pleców, szmery bajery....siwy dym i dzikie węże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 18.05.2007 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 ja też chciałam moją córę zabrać...ale stwierdziła że juz jest w takim wieku, że jechać z mamą to obciach ja swojej nie wezmę, po co ma mi robic konkurencję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 18.05.2007 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 Hej, Jak przeglądam listę uczestników mam obawy, czy my sie poznajdujemy Ja to zawsze jestem taka gapa, czas mi tak szybko mija i dopiero jak widzę zdjecie grupowe ze spotkania to żałuję, że z tyloma fajnymi ludźmi nie rozmawiałam. Witam miło ze mną zagadasz chiba? Jassssnee jak Cię tylko spotkam łysy, bez zębów i hostessy wokół mnie Trzeba było tyle nie żreć tej marchewki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 18.05.2007 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 Hej Zlotowcy, wyszykowani na forum?(fryzjer, kosmetyczki, chirurg plastyczny itp) A Ci co zostaja przygotowali sobie juz chusteczki do ocierania łez? Hejka! Szpilki, kiecki bez pleców, szmery bajery....siwy dym i dzikie węże Dzikie węże to rozumiem panowie wezmą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 18.05.2007 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 verunie....przygotowani, wyszykowani.... na operację plastyczną i odsysanie tłuszczu już czasu nie starczyło niestety ...tak więc będziecie musieli mnie oglądać taką jaką jestem....niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 18.05.2007 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 ja też chciałam moją córę zabrać...ale stwierdziła że juz jest w takim wieku, że jechać z mamą to obciach Moje małe jeszcze ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 18.05.2007 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 verunie....przygotowani, wyszykowani.... na operację plastyczną i odsysanie tłuszczu już czasu nie starczyło niestety ...tak więc będziecie musieli mnie oglądać taką jaką jestem....niestety mnie tam smoczyce nie przerażają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 18.05.2007 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 Hej, Jak przeglądam listę uczestników mam obawy, czy my sie poznajdujemy Ja to zawsze jestem taka gapa, czas mi tak szybko mija i dopiero jak widzę zdjecie grupowe ze spotkania to żałuję, że z tyloma fajnymi ludźmi nie rozmawiałam. Witam miło ze mną zagadasz chiba? Jassssnee jak Cię tylko spotkam łysy, bez zębów i hostessy wokół mnie Jea wyczytałam, że jedziesz z córką ...ile ma lat? Może z moją się pobawi ...Bez tego placu zabaw...cienko to widzę .. Wioska może przestać istnieć ... 8lat i lubi zabawę w rozbiórkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts