monikach 18.05.2007 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 Hej Zlotowcy, wyszykowani na forum?(fryzjer, kosmetyczki, chirurg plastyczny itp) A Ci co zostaja przygotowali sobie juz chusteczki do ocierania łez? Hejka! Szpilki, kiecki bez pleców, szmery bajery....siwy dym i dzikie węże Dzikie węże to rozumiem panowie wezmą Bez tego ani rusz ... Macie te żółte wstążki?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 18.05.2007 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 no tak, co poniektórzy już się przyzwyczaili...przecież widać mnie na awatarze ....zawsze zapominam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 18.05.2007 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 żółte wstążki???? a po cio??? ...skąd ja wam żółtą wstążkę tera wezmę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 18.05.2007 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 Jea....noż kurrrrde...nie kupiłam....bede musiała improwizować ....jadę z Froschami.... jak mnie znajdą na tym zadupiu Dziś mi Froszka mówiła, ze z nimi jedziesz. I ze mnie nie odwiedzicie bo Ty nie po drodze jesteś jak będę w cz-wie, to Cię odwiedzę Jestem jak najbardziej po drodze z Bytomia do Warszawy. Ominąć Piotrkowa w żaden sposób nie można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 18.05.2007 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 Hej, Jak przeglądam listę uczestników mam obawy, czy my sie poznajdujemy Ja to zawsze jestem taka gapa, czas mi tak szybko mija i dopiero jak widzę zdjecie grupowe ze spotkania to żałuję, że z tyloma fajnymi ludźmi nie rozmawiałam. Witam miło ze mną zagadasz chiba? Jassssnee jak Cię tylko spotkam łysy, bez zębów i hostessy wokół mnie Jea wyczytałam, że jedziesz z córką ...ile ma lat? Może z moją się pobawi ...Bez tego placu zabaw...cienko to widzę .. Wioska może przestać istnieć ... 8lat i lubi zabawę w rozbiórkę Moja 6 ...W tym roku jest problem z materiałem budowlanym...więc ta rozbiórka, to niezły pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 18.05.2007 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 Jea....noż kurrrrde...nie kupiłam....bede musiała improwizować ....jadę z Froschami.... jak mnie znajdą na tym zadupiu Dziś mi Froszka mówiła, ze z nimi jedziesz. I ze mnie nie odwiedzicie bo Ty nie po drodze jesteś jak będę w cz-wie, to Cię odwiedzę Jestem jak najbardziej po drodze z Bytomia do Warszawy. Ominąć Piotrkowa w żaden sposób nie można Przecież mówię, że Ci pomachamy .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 18.05.2007 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 Hej, Jak przeglądam listę uczestników mam obawy, czy my sie poznajdujemy Ja to zawsze jestem taka gapa, czas mi tak szybko mija i dopiero jak widzę zdjecie grupowe ze spotkania to żałuję, że z tyloma fajnymi ludźmi nie rozmawiałam. Witam miło ze mną zagadasz chiba? Jassssnee jak Cię tylko spotkam łysy, bez zębów i hostessy wokół mnie Trzeba było tyle nie żreć tej marchewki ekologiczna była...chiba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 18.05.2007 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 Jea....noż kurrrrde...nie kupiłam....bede musiała improwizować ....jadę z Froschami.... jak mnie znajdą na tym zadupiu Dziś mi Froszka mówiła, ze z nimi jedziesz. I ze mnie nie odwiedzicie Będziemy machać chusteczkami ...I wysyłać dobre fluidy .. Ja im tam za karę nic nie wyślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 18.05.2007 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 Co z tymi wstążkami??... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 18.05.2007 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 Jea....noż kurrrrde...nie kupiłam....bede musiała improwizować ....jadę z Froschami.... jak mnie znajdą na tym zadupiu Dziś mi Froszka mówiła, ze z nimi jedziesz. I ze mnie nie odwiedzicie bo Ty nie po drodze jesteś jak będę w cz-wie, to Cię odwiedzę Jestem jak najbardziej po drodze z Bytomia do Warszawy. Ominąć Piotrkowa w żaden sposób nie można Przecież mówię, że Ci pomachamy .. Ja zaparaszałam na kawę i ciasto, a nie na machanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 18.05.2007 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 Jea....noż kurrrrde...nie kupiłam....bede musiała improwizować ....jadę z Froschami.... jak mnie znajdą na tym zadupiu Dziś mi Froszka mówiła, ze z nimi jedziesz. I ze mnie nie odwiedzicie Będziemy machać chusteczkami ...I wysyłać dobre fluidy .. Ja im tam za karę nic nie wyślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 18.05.2007 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 Jea....noż kurrrrde...nie kupiłam....bede musiała improwizować ....jadę z Froschami.... jak mnie znajdą na tym zadupiu Dziś mi Froszka mówiła, ze z nimi jedziesz. I ze mnie nie odwiedzicie Będziemy machać chusteczkami ...I wysyłać dobre fluidy .. Ja im tam za karę nic nie wyślę Zablokuję trasę na Warszawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 18.05.2007 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 bum... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 18.05.2007 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 Jea....noż kurrrrde...nie kupiłam....bede musiała improwizować ....jadę z Froschami.... jak mnie znajdą na tym zadupiu Dziś mi Froszka mówiła, ze z nimi jedziesz. I ze mnie nie odwiedzicie bo Ty nie po drodze jesteś jak będę w cz-wie, to Cię odwiedzę Jestem jak najbardziej po drodze z Bytomia do Warszawy. Ominąć Piotrkowa w żaden sposób nie można Przecież mówię, że Ci pomachamy .. Ja zaparaszałam na kawę i ciasto, a nie na machanie Co się odwlecze ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 18.05.2007 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 bum... Cóż.... ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 18.05.2007 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 o wy wstreciuchy !!! tak mnie obgadywac , kiedy ja na torturach siedzialam wygladam jak pol d..py zza krzaka ale to nic , dupasuje sie z jea (wybije mu te zeby za wysylanie listow milosnych do nieznajomych ) ew-ka , nie dam rady podjechac do Olesna (mam przygotowana dzokejke Polonii Bytom ) pp, mowilam ci , ze jedynym sposobem na sciagniecie mnie do siebie jest chcec uczestnictwa w zlocie kto mi wydrukuje teksty piosenek ? ( drukarka mi umarla ) edzia , znajdziesz mnie szybko ( ta z najbardziej rozpieprzonymi wlosami to bede ja ) dagula , proponowalam ci wczoraj moja 4-ke z przedsionkiem , ale nie odpowiedzialas (mam brac ? ) hej nowa (kala zdaje sie ) witaj i klikaj kuzwa .... ..nie kupilam rajstop na komunie , skleroze juz mam ( spoko , corka mi kupi ) wyluzujcie ludzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 18.05.2007 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 Jea....noż kurrrrde...nie kupiłam....bede musiała improwizować ....jadę z Froschami.... jak mnie znajdą na tym zadupiu Dziś mi Froszka mówiła, ze z nimi jedziesz. I ze mnie nie odwiedzicie Będziemy machać chusteczkami ...I wysyłać dobre fluidy .. Ja im tam za karę nic nie wyślę Zablokuję trasę na Warszawę PP gratki! Wkrótce CI się przyda ... http://bielizna1.pl/admin/pic/p705_big.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 18.05.2007 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 Rankingum Rekordum 1. Jajcek - 318 2. inż. Mamoń - 282 3. SławekD-żonka - 198 4. verunia - 162 5. Olkalybowa - 144 6. Joanna i Janusz - 142 7. kze - 134 8. Whisper - 119 9. fizyk - 100 10. kasztanka - 92 11. Majka - 85 12. maksiu - 84 13. froszka ,Mikopiko- 83 15. jea - 72 16. Ania Wiśniewska - 71 17. teska - 68 18. Sonika - 53 19. badi- 52 20. andre59 - 48 21. pp - 45 22. monka - 44 23. andrzejka - 43 24. Aga J.G - 40 25. ew-ka - 39 26. Moniś zaba_gonia - 36 28. facio- 35 29. markus_gdynia - 29 30. Jezier - 28 31. Witos , Nefer - 27 33. Maxtorka - 24 34. marcel2000 - 23 35. tola - 21 36. Funia, Trini - 20 38. gaweł - 17 39. Sylvia1 , beti555 - 16 41. Agniesia , Karolka - 14 43. joola, kaśkamaciej- 13 45. mundzia -12 46. Jane , Wojty, prymasek , wartownik , jamles , marjucha - 10 51. kasia64 , duende , ania - 9 55. stukpuk - 8 56. kolia, Zielonooka, monikach, dompodsosnami - 7 60. Januszz, tabaluga1, edzia- 6 63. lafcadio, Paty, ave!, ewuś - 5 67. Pawson - 4 68. damiangajda, Jacek69, Daria, Agacka, DARIO2 - 3 73. Baba_budowniczy, Gryfpc, iwozelka, CAEN, jabko, mayland - 2 79. xrrr82, Dagi, Gość, Jolka, modulor, Olka, Molly, A-g-n-e-s, Osowa, jolana, Mychalina, Maluszek, Sloneczko, ArtiW, Beatka i Paweł, S_a_r_a_21, kuleczka - 1 Wszyscy jadą się jutro zobaczyć pod Warszawą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 18.05.2007 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 o wy wstreciuchy !!! tak mnie obgadywac , kiedy ja na torturach siedzialam wygladam jak pol d..py zza krzaka ale to nic , dupasuje sie z jea (wybije mu te zeby za wysylanie listow milosnych do nieznajomych ) ew-ka , nie dam rady podjechac do Olesna (mam przygotowana dzokejke Polonii Bytom ) pp, mowilam ci , ze jedynym sposobem na sciagniecie mnie do siebie jest chcec uczestnictwa w zlocie kto mi wydrukuje teksty piosenek ? ( drukarka mi umarla ) edzia , znajdziesz mnie szybko ( ta z najbardziej rozpieprzonymi wlosami to bede ja ) dagula , proponowalam ci wczoraj moja 4-ke z przedsionkiem , ale nie odpowiedzialas (mam brac ? ) hej nowa (kala zdaje sie ) witaj i klikaj kuzwa .... ..nie kupilam rajstop na komunie , skleroze juz mam ( spoko , corka mi kupi ) wyluzujcie ludzie O mnie ani słowem ....Ide se... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 18.05.2007 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 Monikach, haha, dzięki wielkie Ależ mi sie udało stronkę zdobyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts