Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Rekord wpisow....

Rysiu J

Recommended Posts

Froschka, dżizes....i kto tu ma wyluzować :D :D :D

Jeśli chodzi o 4 z przedsionkiem to bardzo dziękuję za szczere chęci.... mam całą szafę ubrań...przeca w coś w końcu jeszcze muszę tą moją d....wepchnąć.... :lol: ....nie ma obaw....nago na pewno nie wyskoczę...co poniektórzy mogliby nawet od tego oślepnąć :D :D :D .... a ja mam jak najbardziej na względzie dobro forumowiczów :lol:

• Odpowiedzi 302,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12921

• Jajcek

11240

• andre59

10909

• stukpuk

10872

Najaktywniejsi w wątku

Jea....noż kurrrrde...nie kupiłam....bede musiała improwizować :lol: ....jadę z Froschami.... jak mnie znajdą na tym zadupiu :wink: :D

Dziś mi Froszka mówiła, ze z nimi jedziesz. I ze mnie nie odwiedzicie :( :( :(

Będziemy machać chusteczkami :wink: :D ...I wysyłać dobre fluidy :D ..

Ja im tam za karę nic nie wyślę :lol: :wink:

:lol: :lol: :lol:

Zablokuję trasę na Warszawę ;)

Nie blokuj, gratki :D

i gatki...

http://www.e-bielizna.pl/photo/m_Diva_2_OP_201.jpg

pp gatki

http://krasnall.firmadelta.pl/wp-content/photo/fun/majtki.jpeg

nie powinnas dostac za te twoja zlosliwoscc :evil: masz szczescie , ze jestes pod ochrona :D

daj znac gdzie sie polozysz na drodze , zeby Frosch zdazyl wyhamowac (zgarniemy cie na wa-we z toba ) :lol: :lol: :lol:

Superowe ;)

Wczoraj byłam w Warszawie.

A ja przed wiaduktem przy magazynach Ikei będę czekać ;)

o wy wstreciuchy !!!

tak mnie obgadywac , kiedy ja na torturach siedzialam

wygladam jak pol d..py zza krzaka :evil:

ale to nic , dupasuje sie z jea (wybije mu te zeby za wysylanie listow milosnych do nieznajomych :evil: :wink: )

ew-ka , nie dam rady podjechac do Olesna (mam przygotowana dzokejke Polonii Bytom :D )

pp, mowilam ci , ze jedynym sposobem na sciagniecie mnie do siebie jest chcec uczestnictwa w zlocie

kto mi wydrukuje teksty piosenek ? ( drukarka mi umarla :( )

edzia , znajdziesz mnie szybko ( ta z najbardziej rozpieprzonymi wlosami to bede ja )

dagula , proponowalam ci wczoraj moja 4-ke z przedsionkiem , ale nie odpowiedzialas (mam brac ? :lol: :lol: :lol: )

hej nowa (kala zdaje sie :roll: ) witaj i klikaj :D

kuzwa .... :evil: ..nie kupilam rajstop na komunie :evil: :evil: :evil: , skleroze juz mam ( spoko , corka mi kupi :roll: :D )

wyluzujcie ludzie 8) :wink: :wink:

O mnie ani słowem :( :( ....Ide se...

monikach ..pisalam z pamieci , a z toba jestem juz przeciez umowiona pod Czestochowa , co nie ? :p :D :D :D

ok cd .....

monikach ....mam nadzieje , ze pamietasz , ze sie ze mna umawialas

mikopiko ..nie gadam z toba , bo namawialas mnie na zlot i wy....as mnie na mydlo :evil:

kaska ...patrz wyzej :wink:

cdn :p

Froschka, dżizes....i kto tu ma wyluzować :D :D :D

Jeśli chodzi o 4 z przedsionkiem to bardzo dziękuję za szczere chęci.... mam całą szafę ubrań...przeca w coś w końcu jeszcze muszę tą moją d....wepchnąć.... :lol: ....nie ma obaw....nago na pewno nie wyskoczę...co poniektórzy mogliby nawet od tego oślepnąć :D :D :D .... a ja mam jak najbardziej na względzie dobro forumowiczów :lol:

latwiej bym cie znalazla 8) :lol: :lol: :lol:

pewnie na regionalnej by cie juz z rana pokazywali :lol: :lol: :lol:

smól to zaloz egal co , przeca na chyt nie jadymy :p

o wy wstreciuchy !!!

tak mnie obgadywac , kiedy ja na torturach siedzialam

wygladam jak pol d..py zza krzaka :evil:

ale to nic , dupasuje sie z jea (wybije mu te zeby za wysylanie listow milosnych do nieznajomych :evil: :wink: )

ew-ka , nie dam rady podjechac do Olesna (mam przygotowana dzokejke Polonii Bytom :D )

pp, mowilam ci , ze jedynym sposobem na sciagniecie mnie do siebie jest chcec uczestnictwa w zlocie

kto mi wydrukuje teksty piosenek ? ( drukarka mi umarla :( )

edzia , znajdziesz mnie szybko ( ta z najbardziej rozpieprzonymi wlosami to bede ja )

dagula , proponowalam ci wczoraj moja 4-ke z przedsionkiem , ale nie odpowiedzialas (mam brac ? :lol: :lol: :lol: )

hej nowa (kala zdaje sie :roll: ) witaj i klikaj :D

kuzwa .... :evil: ..nie kupilam rajstop na komunie :evil: :evil: :evil: , skleroze juz mam ( spoko , corka mi kupi :roll: :D )

wyluzujcie ludzie 8) :wink: :wink:

O mnie ani słowem :( :( ....Ide se...

monikach ..pisalam z pamieci , a z toba jestem juz przeciez umowiona pod Czestochowa , co nie ? :p :D :D :D

ok cd .....

monikach ....mam nadzieje , ze pamietasz , ze sie ze mna umawialas

mikopiko ..nie gadam z toba , bo namawialas mnie na zlot i wy....as mnie na mydlo :evil:

kaska ...patrz wyzej :wink:

cdn :p

Żartowałam :lol: :lol: ...ja obraźliwa nie jestem :D ...

Zmykam ...pa! :D

A nie zapomnijcie za moje zdrowie tam piwka wypić, albo i czego więcej... :D :D :D

Froschka, jak zwykle jesteś cudna! Nie do pobicia! Jak ja żałuję, że nie mogę jechać... :( Ale muszę jutro być nad morzem, synusia odwożę na rejs :D

a ja będę czekać na relację ze zlotu :D i zdjęcia ...dużo zdjęć :D :D :D

zdjęć nie będzie dla takich leniwców, co to im się na zlot lecieć nie chce :evil:

Cześć, PP! Mam nadzieję, że się dobrze czujesz! I nie myśl o żadnych strachach, najważniejsze jest Twoje dzieciątko i o nim trzeba myśleć. A bać się nie ma czego, miliardy kobiet przez to przeszły i żyją, niektóre nawet ze śpiewem na ustach. Wszystko będzie dobrze, zobaczysz, to najpiękniejszy moment w życiu, kiedy przytulisz krzyczącego maluszka, a on, usłyszawszy bicie Twojego serca, uspokaja się. Cudowny, niepowtarzalny moment. Nigdy go nie zapomnisz. A w przyszłym roku pojedziesz na zlot! :D :D :D

A nie zapomnijcie za moje zdrowie tam piwka wypić, albo i czego więcej... :D :D :D

Froschka, jak zwykle jesteś cudna! Nie do pobicia! Jak ja żałuję, że nie mogę jechać... :( Ale muszę jutro być nad morzem, synusia odwożę na rejs :D

tez nie gadam z toba :evil:

a juz mialam cie odwiedzic :roll: :wink: :wink:

Cześć, PP! Mam nadzieję, że się dobrze czujesz! I nie myśl o żadnych strachach, najważniejsze jest Twoje dzieciątko i o nim trzeba myśleć. A bać się nie ma czego, miliardy kobiet przez to przeszły i żyją, niektóre nawet ze śpiewem na ustach. Wszystko będzie dobrze, zobaczysz, to najpiękniejszy moment w życiu, kiedy przytulisz krzyczącego maluszka, a on, usłyszawszy bicie Twojego serca, uspokaja się. Cudowny, niepowtarzalny moment. Nigdy go nie zapomnisz. A w przyszłym roku pojedziesz na zlot! :D :D :D

Też sobie tak to tłumaczę, ale to strach przed nieznanym :)

Rozmawiałam już z położną, jestem z nią umówiona, wiem wszystko co i jak - w teorii. Zobaczymy jak będzie w praktyce :p :roll: :wink: