daggulka 18.05.2007 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 Froschka, dżizes....i kto tu ma wyluzować Jeśli chodzi o 4 z przedsionkiem to bardzo dziękuję za szczere chęci.... mam całą szafę ubrań...przeca w coś w końcu jeszcze muszę tą moją d....wepchnąć.... ....nie ma obaw....nago na pewno nie wyskoczę...co poniektórzy mogliby nawet od tego oślepnąć .... a ja mam jak najbardziej na względzie dobro forumowiczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 18.05.2007 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 pp gatki http://krasnall.firmadelta.pl/wp-content/photo/fun/majtki.jpeg nie powinnas dostac za te twoja zlosliwoscc masz szczescie , ze jestes pod ochrona daj znac gdzie sie polozysz na drodze , zeby Frosch zdazyl wyhamowac (zgarniemy cie na wa-we z toba ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 18.05.2007 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 Jea....noż kurrrrde...nie kupiłam....bede musiała improwizować ....jadę z Froschami.... jak mnie znajdą na tym zadupiu Dziś mi Froszka mówiła, ze z nimi jedziesz. I ze mnie nie odwiedzicie Będziemy machać chusteczkami ...I wysyłać dobre fluidy .. Ja im tam za karę nic nie wyślę Zablokuję trasę na Warszawę Nie blokuj, gratki i gatki... http://www.e-bielizna.pl/photo/m_Diva_2_OP_201.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 18.05.2007 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 pp gatki http://krasnall.firmadelta.pl/wp-content/photo/fun/majtki.jpeg nie powinnas dostac za te twoja zlosliwoscc masz szczescie , ze jestes pod ochrona daj znac gdzie sie polozysz na drodze , zeby Frosch zdazyl wyhamowac (zgarniemy cie na wa-we z toba ) Superowe Wczoraj byłam w Warszawie. A ja przed wiaduktem przy magazynach Ikei będę czekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 18.05.2007 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 o wy wstreciuchy !!! tak mnie obgadywac , kiedy ja na torturach siedzialam wygladam jak pol d..py zza krzaka ale to nic , dupasuje sie z jea (wybije mu te zeby za wysylanie listow milosnych do nieznajomych ) ew-ka , nie dam rady podjechac do Olesna (mam przygotowana dzokejke Polonii Bytom ) pp, mowilam ci , ze jedynym sposobem na sciagniecie mnie do siebie jest chcec uczestnictwa w zlocie kto mi wydrukuje teksty piosenek ? ( drukarka mi umarla ) edzia , znajdziesz mnie szybko ( ta z najbardziej rozpieprzonymi wlosami to bede ja ) dagula , proponowalam ci wczoraj moja 4-ke z przedsionkiem , ale nie odpowiedzialas (mam brac ? ) hej nowa (kala zdaje sie ) witaj i klikaj kuzwa .... ..nie kupilam rajstop na komunie , skleroze juz mam ( spoko , corka mi kupi ) wyluzujcie ludzie O mnie ani słowem ....Ide se... monikach ..pisalam z pamieci , a z toba jestem juz przeciez umowiona pod Czestochowa , co nie ? ok cd ..... monikach ....mam nadzieje , ze pamietasz , ze sie ze mna umawialas mikopiko ..nie gadam z toba , bo namawialas mnie na zlot i wy....as mnie na mydlo kaska ...patrz wyzej cdn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 18.05.2007 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 Froschka, dżizes....i kto tu ma wyluzować Jeśli chodzi o 4 z przedsionkiem to bardzo dziękuję za szczere chęci.... mam całą szafę ubrań...przeca w coś w końcu jeszcze muszę tą moją d....wepchnąć.... ....nie ma obaw....nago na pewno nie wyskoczę...co poniektórzy mogliby nawet od tego oślepnąć .... a ja mam jak najbardziej na względzie dobro forumowiczów latwiej bym cie znalazla pewnie na regionalnej by cie juz z rana pokazywali smól to zaloz egal co , przeca na chyt nie jadymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 18.05.2007 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 o wy wstreciuchy !!! tak mnie obgadywac , kiedy ja na torturach siedzialam wygladam jak pol d..py zza krzaka ale to nic , dupasuje sie z jea (wybije mu te zeby za wysylanie listow milosnych do nieznajomych ) ew-ka , nie dam rady podjechac do Olesna (mam przygotowana dzokejke Polonii Bytom ) pp, mowilam ci , ze jedynym sposobem na sciagniecie mnie do siebie jest chcec uczestnictwa w zlocie kto mi wydrukuje teksty piosenek ? ( drukarka mi umarla ) edzia , znajdziesz mnie szybko ( ta z najbardziej rozpieprzonymi wlosami to bede ja ) dagula , proponowalam ci wczoraj moja 4-ke z przedsionkiem , ale nie odpowiedzialas (mam brac ? ) hej nowa (kala zdaje sie ) witaj i klikaj kuzwa .... ..nie kupilam rajstop na komunie , skleroze juz mam ( spoko , corka mi kupi ) wyluzujcie ludzie O mnie ani słowem ....Ide se... monikach ..pisalam z pamieci , a z toba jestem juz przeciez umowiona pod Czestochowa , co nie ? ok cd ..... monikach ....mam nadzieje , ze pamietasz , ze sie ze mna umawialas mikopiko ..nie gadam z toba , bo namawialas mnie na zlot i wy....as mnie na mydlo kaska ...patrz wyzej cdn Żartowałam ...ja obraźliwa nie jestem ... Zmykam ...pa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.05.2007 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 A nie zapomnijcie za moje zdrowie tam piwka wypić, albo i czego więcej... Froschka, jak zwykle jesteś cudna! Nie do pobicia! Jak ja żałuję, że nie mogę jechać... Ale muszę jutro być nad morzem, synusia odwożę na rejs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 18.05.2007 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 To ja sobie za rok z juzkiem na zlot przyjadę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 18.05.2007 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 a ja będę czekać na relację ze zlotu i zdjęcia ...dużo zdjęć Pozdrawiam wszystkich zlotowców bardzo serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 18.05.2007 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 a ja będę czekać na relację ze zlotu i zdjęcia ...dużo zdjęć Pozdrawiam wszystkich zlotowców bardzo serdecznie To ja poczekam z Tobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 18.05.2007 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 a ja będę czekać na relację ze zlotu i zdjęcia ...dużo zdjęć Pozdrawiam wszystkich zlotowców bardzo serdecznie To ja poczekam z Tobą no to jest nas troje pp....to już niedługo masz pietra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 18.05.2007 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 a ja będę czekać na relację ze zlotu i zdjęcia ...dużo zdjęć zdjęć nie będzie dla takich leniwców, co to im się na zlot lecieć nie chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.05.2007 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 Cześć, PP! Mam nadzieję, że się dobrze czujesz! I nie myśl o żadnych strachach, najważniejsze jest Twoje dzieciątko i o nim trzeba myśleć. A bać się nie ma czego, miliardy kobiet przez to przeszły i żyją, niektóre nawet ze śpiewem na ustach. Wszystko będzie dobrze, zobaczysz, to najpiękniejszy moment w życiu, kiedy przytulisz krzyczącego maluszka, a on, usłyszawszy bicie Twojego serca, uspokaja się. Cudowny, niepowtarzalny moment. Nigdy go nie zapomnisz. A w przyszłym roku pojedziesz na zlot! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 18.05.2007 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 a ja będę czekać na relację ze zlotu i zdjęcia ...dużo zdjęć Pozdrawiam wszystkich zlotowców bardzo serdecznie To ja poczekam z Tobą no to jest nas troje pp....to już niedługo masz pietra Mam pietra Posiedzimy w trójkę... Jutro na pustym forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 18.05.2007 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 A nie zapomnijcie za moje zdrowie tam piwka wypić, albo i czego więcej... Froschka, jak zwykle jesteś cudna! Nie do pobicia! Jak ja żałuję, że nie mogę jechać... Ale muszę jutro być nad morzem, synusia odwożę na rejs tez nie gadam z toba a juz mialam cie odwiedzic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 18.05.2007 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 a ja będę czekać na relację ze zlotu i zdjęcia ...dużo zdjęć zdjęć nie będzie dla takich leniwców, co to im się na zlot lecieć nie chce dokladnie nie dam sie zlapac w obiektyw bedziesz mnie oslaniac tolu dostaniesz golabka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 18.05.2007 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 a ja będę czekać na relację ze zlotu i zdjęcia ...dużo zdjęć Pozdrawiam wszystkich zlotowców bardzo serdecznie wylamujesz sie a tak cie lubilam juz nigdy nie kupie karty w twoim salonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.05.2007 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 Dawno mnie nie było, ale nie mogłam przecież gdzie indziej tysięcznego postu napisać... Froschka, kocham Cię!!! A co mi tam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 18.05.2007 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 Cześć, PP! Mam nadzieję, że się dobrze czujesz! I nie myśl o żadnych strachach, najważniejsze jest Twoje dzieciątko i o nim trzeba myśleć. A bać się nie ma czego, miliardy kobiet przez to przeszły i żyją, niektóre nawet ze śpiewem na ustach. Wszystko będzie dobrze, zobaczysz, to najpiękniejszy moment w życiu, kiedy przytulisz krzyczącego maluszka, a on, usłyszawszy bicie Twojego serca, uspokaja się. Cudowny, niepowtarzalny moment. Nigdy go nie zapomnisz. A w przyszłym roku pojedziesz na zlot! Też sobie tak to tłumaczę, ale to strach przed nieznanym Rozmawiałam już z położną, jestem z nią umówiona, wiem wszystko co i jak - w teorii. Zobaczymy jak będzie w praktyce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts