premiumpremium 18.05.2007 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 A nie zapomnijcie za moje zdrowie tam piwka wypić, albo i czego więcej... Froschka, jak zwykle jesteś cudna! Nie do pobicia! Jak ja żałuję, że nie mogę jechać... Ale muszę jutro być nad morzem, synusia odwożę na rejs tez nie gadam z toba a juz mialam cie odwiedzic Ale rządzisz froszka Nie obrażaj sie na wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 18.05.2007 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 a ja będę czekać na relację ze zlotu i zdjęcia ...dużo zdjęć zdjęć nie będzie dla takich leniwców, co to im się na zlot lecieć nie chce dokladnie nie dam sie zlapac w obiektyw bedziesz mnie oslaniac tolu dostaniesz golabka osłonię Cię własną wątłą dość piersią no chyba, że po gołąbku mocniejsza będzie a sama przyjadę z woalem na twarzy i nie tylko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 18.05.2007 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 Dawno mnie nie było, ale nie mogłam przecież gdzie indziej tysięcznego postu napisać... Froschka, kocham Cię!!! A co mi tam... dzieki i wzajemnie przeciez wiesz.... gratualacje kochaniutka !!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 18.05.2007 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 Też sobie tak to tłumaczę, ale to strach przed nieznanym oj PP, przecież ciocia tola wszystko Ci już wyjaśniła, będzie dobrze, inaczej być nie może...przed Tobą to, co najpiękniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 18.05.2007 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 A nie zapomnijcie za moje zdrowie tam piwka wypić, albo i czego więcej... Froschka, jak zwykle jesteś cudna! Nie do pobicia! Jak ja żałuję, że nie mogę jechać... Ale muszę jutro być nad morzem, synusia odwożę na rejs tez nie gadam z toba a juz mialam cie odwiedzic Ale rządzisz froszka Nie obrażaj sie na wszystkich najpierw mialam nie jechac wszyscy mnie namawiali teraz polowa z nich mnie wykiwala dobrze , ze druga polowa mnie nie opuscila prawdziwych przyjaciol znajdujesz ...na zlocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.05.2007 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 Cześć, PP! Mam nadzieję, że się dobrze czujesz! I nie myśl o żadnych strachach, najważniejsze jest Twoje dzieciątko i o nim trzeba myśleć. A bać się nie ma czego, miliardy kobiet przez to przeszły i żyją, niektóre nawet ze śpiewem na ustach. Wszystko będzie dobrze, zobaczysz, to najpiękniejszy moment w życiu, kiedy przytulisz krzyczącego maluszka, a on, usłyszawszy bicie Twojego serca, uspokaja się. Cudowny, niepowtarzalny moment. Nigdy go nie zapomnisz. A w przyszłym roku pojedziesz na zlot! Też sobie tak to tłumaczę, ale to strach przed nieznanym Rozmawiałam już z położną, jestem z nią umówiona, wiem wszystko co i jak - w teorii. Zobaczymy jak będzie w praktyce Zobaczysz, będzie dobrze. To nie jest trauma, to jest piękna chwila. Że czasem trochę zaboli...? To nie jest tak jak na filmach, one wrzeszczące i spocone. To TYLKO filmy, bzdury w rodzaju "zabili go i uciekł", tylko tym razem nazywa się to "rodziła i wrzeszczała". Skup się na dziecku, myśl jak mu pomóc i wszystko będzie pięknie! ...a juz mialam cie odwiedzic Frosiu, jak mnie nie odwiedzisz, to się zapłaczę i będziesz mnie miała na sumieniu. Ja Cię znam, ja wiem, że Ty nie zniosłabyś takiego ciężaru... W niedzielę już wrócę znad tego morza... A kiedy Ty będziesz wracać do S.? To ja się zastanowię jaki zastosować chłyt martetingowy, żeby Frosia... wielkie cięście... odwiedzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 18.05.2007 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 a ja będę czekać na relację ze zlotu i zdjęcia ...dużo zdjęć zdjęć nie będzie dla takich leniwców, co to im się na zlot lecieć nie chce dokladnie nie dam sie zlapac w obiektyw bedziesz mnie oslaniac tolu dostaniesz golabka osłonię Cię własną wątłą dość piersią no chyba, że po gołąbku mocniejsza będzie a sama przyjadę z woalem na twarzy i nie tylko przebiore sie za czarownice nikt mnie pozna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 18.05.2007 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 A nie zapomnijcie za moje zdrowie tam piwka wypić, albo i czego więcej... Froschka, jak zwykle jesteś cudna! Nie do pobicia! Jak ja żałuję, że nie mogę jechać... Ale muszę jutro być nad morzem, synusia odwożę na rejs tez nie gadam z toba a juz mialam cie odwiedzic Ale rządzisz froszka Nie obrażaj sie na wszystkich najpierw mialam nie jechac wszyscy mnie namawiali teraz polowa z nich mnie wykiwala dobrze , ze druga polowa mnie nie opuscila prawdziwych przyjaciol znajdujesz ...na zlocie i tak trzymaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 18.05.2007 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 depeesiu , zartowalam z tym przyjazdem ty wiesz , ze ja zawsze jade w niedziele zaraz po komunii , w poniedzialek na 8-ma rano musimy byc w pracy ale bedziemy kiedys wracac , obiecuje ja mam pecha , przejezdzam zawsze kolo kazdego w srodku nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 18.05.2007 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 pp gatki http://krasnall.firmadelta.pl/wp-content/photo/fun/majtki.jpeg nie powinnas dostac za te twoja zlosliwoscc masz szczescie , ze jestes pod ochrona daj znac gdzie sie polozysz na drodze , zeby Frosch zdazyl wyhamowac (zgarniemy cie na wa-we z toba ) Superowe Wczoraj byłam w Warszawie. A ja przed wiaduktem przy magazynach Ikei będę czekać byłaś??? było powiedzieć to bym przyjechała zobaczyć cie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 18.05.2007 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 przebiore sie za czarownice nikt mnie pozna fortel się nie uda, dostaniesz dyplom, a wtedy wyczytają z imienia, nazwiska i ksywki...i cała maskarada na nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.05.2007 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 Buuuuuu..........! Buuuuuuuu....! Justynka, Ciebie też zostawiła samą? Też Cię nie odwiedzi..? Buuuuuuuu.........!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 18.05.2007 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 pp gatki http://krasnall.firmadelta.pl/wp-content/photo/fun/majtki.jpeg nie powinnas dostac za te twoja zlosliwoscc masz szczescie , ze jestes pod ochrona daj znac gdzie sie polozysz na drodze , zeby Frosch zdazyl wyhamowac (zgarniemy cie na wa-we z toba ) Superowe Wczoraj byłam w Warszawie. A ja przed wiaduktem przy magazynach Ikei będę czekać byłaś??? było powiedzieć to bym przyjechała zobaczyć cie byla , byla a jutro jej za daleko pepitka , czekam na esa i twojego adresa bo...... mykam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 18.05.2007 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 ale wy podniecni jesteście...się będzie działo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.05.2007 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 Też lecę, trzymajcie się, miłe moje i wypijcie zdrowie tych, co na morzu i tych, co nie mogą. Bo ja to i to... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 18.05.2007 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 a ja będę czekać na relację ze zlotu i zdjęcia ...dużo zdjęć zdjęć nie będzie dla takich leniwców, co to im się na zlot lecieć nie chce nie bądźcie tacy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 18.05.2007 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 a ja będę czekać na relację ze zlotu i zdjęcia ...dużo zdjęć zdjęć nie będzie dla takich leniwców, co to im się na zlot lecieć nie chce Oj Tolus os Ty taka bojowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 18.05.2007 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 a ja będę czekać na relację ze zlotu i zdjęcia ...dużo zdjęć zdjęć nie będzie dla takich leniwców, co to im się na zlot lecieć nie chce Oj Tolus os Ty taka bojowa a Ty będziesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 18.05.2007 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 Klub szlochających 1. Mikopiko - Prezes Zarządu 2. Ew-ka - Zastępca Prezesa 3. Mayland - Zastępca Zastępcy Prezesa 4. Beti555- Naczelna Książkowa Klubu dopisujcie się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 18.05.2007 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 przynajmniej planuje wiec jak mnie jakis czolg nie rozjedzie to bede Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts