mikopiko 18.05.2007 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 Cześć Wszystkim! Gratki Jacek . Mam pytanie. Czy jak sie nie zgłosiłem na jutzrjsze spotkanie muratora to nie moge tam pojechac???? . Poczytałem o tym spotkaniu i jakos to tak zostalo przez redakcje przedstawione. nie wiem ale chyba można... bo ja może wpadnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 18.05.2007 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 a ja będę czekać na relację ze zlotu i zdjęcia ...dużo zdjęć zdjęć nie będzie dla takich leniwców, co to im się na zlot lecieć nie chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 18.05.2007 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 a ja będę czekać na relację ze zlotu i zdjęcia ...dużo zdjęć zdjęć nie będzie dla takich leniwców, co to im się na zlot lecieć nie chce Ewcia a ty w tym roku olalas zlot ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 18.05.2007 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 Cześć Wszystkim! Gratki Jacek . Mam pytanie. Czy jak sie nie zgłosiłem na jutzrjsze spotkanie muratora to nie moge tam pojechac???? . Poczytałem o tym spotkaniu i jakos to tak zostalo przez redakcje przedstawione. nie wiem ale chyba można... bo ja może wpadnę No właśnie tak myslalem nie chcialem sie zglaszac, bo wiadomo rózne obowiazki i zmienna pogoda ale mieszkam tylko 5 km o Urzutu szkoda by stracić taką okazję moze jednak wpadne.Fajnie by było i Ciebie poznac w realu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 18.05.2007 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 a ja będę czekać na relację ze zlotu i zdjęcia ...dużo zdjęć zdjęć nie będzie dla takich leniwców, co to im się na zlot lecieć nie chce Ewcia a ty w tym roku olalas zlot ??? mozna to tak ujac a mozna inaczej ...delikatniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 18.05.2007 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 heloł Jajcek ja tez chcę do Ciebie przyjechać Olunia alez oczywiscie to na którą u Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 18.05.2007 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 a ja będę czekać na relację ze zlotu i zdjęcia ...dużo zdjęć zdjęć nie będzie dla takich leniwców, co to im się na zlot lecieć nie chce Ewcia a ty w tym roku olalas zlot ??? mozna to tak ujac a mozna inaczej ...delikatniej nasiusiałaś na niego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 18.05.2007 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 Cześć Wszystkim! Gratki Jacek . Mam pytanie. Czy jak sie nie zgłosiłem na jutzrjsze spotkanie muratora to nie moge tam pojechac???? . Poczytałem o tym spotkaniu i jakos to tak zostalo przez redakcje przedstawione. nie wiem ale chyba można... bo ja może wpadnę No właśnie tak myslalem nie chcialem sie zglaszac, bo wiadomo rózne obowiazki i zmienna pogoda ale mieszkam tylko 5 km o Urzutu szkoda by stracić taką okazję moze jednak wpadne.Fajnie by było i Ciebie poznac w realu miło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 18.05.2007 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 a ja będę czekać na relację ze zlotu i zdjęcia ...dużo zdjęć zdjęć nie będzie dla takich leniwców, co to im się na zlot lecieć nie chce Ewcia a ty w tym roku olalas zlot ??? mozna to tak ujac a mozna inaczej ...delikatniej jasne.. a jutro w Urzucie będzie - 'NIIIIEEEEEEEESODZIANNNNNNKAAAAAAAAAAAA!!!!" i Ewka we własnej osobie :D m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 18.05.2007 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 a ja będę czekać na relację ze zlotu i zdjęcia ...dużo zdjęć zdjęć nie będzie dla takich leniwców, co to im się na zlot lecieć nie chce Ewcia a ty w tym roku olalas zlot ??? mozna to tak ujac a mozna inaczej ...delikatniej bojkotujesz chcialem napisac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 18.05.2007 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 heloł Jajcek ja tez chcę do Ciebie przyjechać Olunia alez oczywiscie a mnie nikt nie zaprosił :( i będę się pewnie błąkał po okolicy od 12 pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 18.05.2007 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 heloł Jajcek ja tez chcę do Ciebie przyjechać Olunia alez oczywiscie to na którą u Ciebie? podobno maja dojechac kolo 13:30 czyli w zasadzie tuz przed wyjazdem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 18.05.2007 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 a ja będę czekać na relację ze zlotu i zdjęcia ...dużo zdjęć zdjęć nie będzie dla takich leniwców, co to im się na zlot lecieć nie chce Ewcia a ty w tym roku olalas zlot ??? mozna to tak ujac a mozna inaczej ...delikatniej jasne.. a jutro w Urzucie będzie - 'NIIIIEEEEEEEESODZIANNNNNNKAAAAAAAAAAAA!!!!" i Ewka we własnej osobie :D m. maksiu ...niech Cie dorwę to tak uściskam ,że nie dychniesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 18.05.2007 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 heloł Jajcek ja tez chcę do Ciebie przyjechać Olunia alez oczywiscie a mnie nikt nie zaprosił :( i będę się pewnie błąkał po okolicy od 12 pozdrawiam m. Maksiu Ciebie tez zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 18.05.2007 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 maksiu ...niech Cie dorwę to tak uściskam ,że nie dychniesz czyli bedziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 18.05.2007 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 heloł Jajcek ja tez chcę do Ciebie przyjechać Olunia alez oczywiscie a mnie nikt nie zaprosił :( i będę się pewnie błąkał po okolicy od 12 pozdrawiam m. Maksiu Ciebie tez zapraszam ehhh takie wpraszanie sie jest beeee.... :D nawet nie wiem gdzie stoi Twój dom m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 18.05.2007 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 maksiu ...niech Cie dorwę to tak uściskam ,że nie dychniesz czyli bedziesz niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 18.05.2007 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 no własnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 18.05.2007 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 heloł Jajcek ja tez chcę do Ciebie przyjechać Olunia alez oczywiscie a mnie nikt nie zaprosił :( i będę się pewnie błąkał po okolicy od 12 pozdrawiam m. Maksiu Ciebie tez zapraszam ehhh takie wpraszanie sie jest beeee.... :D nawet nie wiem gdzie stoi Twój dom m. no jak to ladnie ujaoles w okolicy czyli w grodzisku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 18.05.2007 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 no własnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts