frosch 19.05.2007 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2007 My również wróciliśmy, było suuuuper! Cieszę się, że poznałam wszystkich tych, których poznałam i nie tylko a mnie wstyd , ze z wszystkimi nie pogadalam dobrze , ze bylas przy jednym stole ciesze sie , ze cie poznalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 19.05.2007 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2007 My również wróciliśmy, było suuuuper! Cieszę się, że poznałam wszystkich tych, których poznałam i nie tylko my nie miałyśmy jeszcze przyjemności .... prawda ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 19.05.2007 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2007 witam obieżyświatów ciesze sie ,że calo wrociliscie i z wrazeniami fajnie sie tak zobaczyc w realu ..albo biedronce oczywiscie czekam na zdjecia ......duzo zdjec szkoda , ze cie nie bylo zastepowalam cie w umilaniu zycia Toli za rok nie przejdzie ci juz ten numer kochana jedziesz z nami fotki wkleje w poniedzialek wiedzialam ,że spiszesz sie na medal czekam z wypiekami na zdjecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 19.05.2007 23:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2007 zastepowalam cie w umilaniu zycia Toli nigdy Ci tego nie zapomnę Ew-ka, już ja jutro, tzn. dziś o przyzwoitej porze przez telefon wszystko opowiem, usiądź w wygodnym fotelu, bo to potrwa i muszę powiedzieć o najważniejszym, Gołąbki Froschki to mistrzostwo świata...prawda Jea Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 20.05.2007 04:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2007 Tola jestes niemozliwa zalatwic wam kawe ? http://www.aldiana-gruppen.de/pix/kaffeetasse2.gif milej niedzielki wam zycze wszystkim jeszcze nie ochlonelam ze wczorajszych wrazen a juz ide na kolejna imprezke jutro opowiem wam jak bylo w Urzucie (choc to raczej niemozliwe ) i pokaze fotencje (jak uda mi sie je zrzucic na kompa) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 20.05.2007 05:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2007 gratki wartownik gatki dla ciebie http://blog.olicio.us/public/weblog/l-vs-r/2_lvr_2.jpg jeszcze raz dziekujemy ci wartowniku za pomoc !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 20.05.2007 05:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2007 zalatwic wam kawe ? http://www.aldiana-gruppen.de/pix/kaffeetasse2.gif milej niedzielki wam zycze wszystkim jeszcze nie ochlonelam ze wczorajszych wrazen a juz ide na kolejna imprezke jutro opowiem wam jak bylo w Urzucie (choc to raczej niemozliwe ) i pokaze fotencje (jak uda mi sie je zrzucic na kompa) A oj Froszka, spać nie możesz od rana w niedziele? :D dobrze Ci, jesteś już w domu... a ja dopiero wyjeżdzam za jakąś godziinkę do domu fajnie było poznać się na żywca pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 20.05.2007 05:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2007 maxiu , mnie bylo jeszcze fajniej jeszcze raz dziekuje ....ty wiesz za co szykuje sie na 9-ta na komunie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 20.05.2007 05:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2007 maxiu , mnie bylo jeszcze fajniej jeszcze raz dziekuje ....ty wiesz za co szykuje sie na 9-ta na komunie a z komunii to podeślij jakoś szpajza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 20.05.2007 05:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2007 maxiu , mnie bylo jeszcze fajniej jeszcze raz dziekuje ....ty wiesz za co szykuje sie na 9-ta na komunie proszę Cię bardzo, fajnie jest spełniać marzenia małych dziewczynek mam nadzieje, że nie tylko z tego powodu mnie zapamiętasz :D pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 20.05.2007 05:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2007 maxiu , mnie bylo jeszcze fajniej jeszcze raz dziekuje ....ty wiesz za co szykuje sie na 9-ta na komunie a z komunii to podeślij jakoś szpajza niy wiym czy bydzie ale jakis kolocz sie znojdzie do ciebie wczorej zech jechala twojom trasom jak wy mocie tam piknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 20.05.2007 05:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2007 maxiu , mnie bylo jeszcze fajniej jeszcze raz dziekuje ....ty wiesz za co szykuje sie na 9-ta na komunie proszę Cię bardzo, fajnie jest spełniać marzenia małych dziewczynek mam nadzieje, że nie tylko z tego powodu mnie zapamiętasz :D pozdrawiam m. nie zapomne cie nigdy !!!!!! mykam kochani , papap Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 20.05.2007 05:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2007 maxiu , mnie bylo jeszcze fajniej jeszcze raz dziekuje ....ty wiesz za co szykuje sie na 9-ta na komunie a z komunii to podeślij jakoś szpajza niy wiym czy bydzie ale jakis kolocz sie znojdzie do ciebie wczorej zech jechala twojom trasom jak wy mocie tam piknie eee, koło Lublińca to jest piknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 20.05.2007 05:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2007 Witam niedzielnie.Kurcze, jak Wam zazdroszczę, że mieliście okazję się poznać i spędzić razem dzień.Może za rok się uda?Miłego dnia życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 20.05.2007 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2007 Nie może ..tylko się uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 20.05.2007 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2007 Witam was kochani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 20.05.2007 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2007 Witam was kochani A, ajk kochani, to rozumiem że do mnie piszesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 20.05.2007 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2007 Witam was kochani A, ajk kochani, to rozumiem że do mnie piszesz ... albo do mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 20.05.2007 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2007 Witam was kochani A, ajk kochani, to rozumiem że do mnie piszesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 20.05.2007 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2007 Witam was kochani A, ajk kochani, to rozumiem że do mnie piszesz ... albo do mnie A to przepraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts