wartownik 20.05.2007 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2007 ... to dlatego slaby jest zasieg taki teren ... http://img225.imageshack.us/img225/9640/panorama2zz4.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 20.05.2007 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2007 Cześć RW Chciałem wszystkim oznajmić, że byłem i glacom świeciłem, froschka robi super gołębie, wrzuciłem 3 i 1/3(resztę podiwaniła Tola z bodziem ) frosch, to super gościu ( kiedy mu się zrewanżuję ) a w ogóle , to pozdrawiam największy stolik na zlocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 20.05.2007 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2007 Cześć RW Chciałem wszystkim oznajmić, że byłem i glacom świeciłem, froschka robi super gołębie, wrzuciłem 3 i 1/3(resztę podiwaniła Tola z bodziem ) frosch, to super gościu ( kiedy mu się zrewanżuję ) a w ogóle , to pozdrawiam największy stolik na zlocie Cieszę się, że spotkanie się udało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 20.05.2007 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2007 Cześć RW Chciałem wszystkim oznajmić, że byłem i glacom świeciłem, froschka robi super gołębie, wrzuciłem 3 i 1/3(resztę podiwaniła Tola z bodziem ) frosch, to super gościu ( kiedy mu się zrewanżuję ) a w ogóle , to pozdrawiam największy stolik na zlocie Cieszę się, że spotkanie się udało. Szkoda, że nie byłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 20.05.2007 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2007 A ja nadal na zdjecia czekam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 20.05.2007 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2007 Cześć RW Chciałem wszystkim oznajmić, że byłem i glacom świeciłem, froschka robi super gołębie, wrzuciłem 3 i 1/3(resztę podiwaniła Tola z bodziem ) frosch, to super gościu ( kiedy mu się zrewanżuję ) a w ogóle , to pozdrawiam największy stolik na zlocie Cieszę się, że spotkanie się udało. Szkoda, że nie byłeś Uwierz, że ja naprawdę żałuję, bo nie wiem czy będzie jeszcze okazja kiedyś się spotkać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.05.2007 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2007 Oj, Fajnie było :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 20.05.2007 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2007 Oj, Fajnie było :) Ilu forumowiczw bylo ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 20.05.2007 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2007 No i? gacie http://www.prezenciki.pl/img/towary/FAA/FAA00331.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.05.2007 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2007 Oj, Fajnie było :) Ilu forumowiczw bylo ? Forumowiczów - nie mam pojęcia - dużo :) Edzia mówiła coś o 500 osobach zgłoszonych (razem z rodzinami) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 20.05.2007 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2007 zastepowalam cie w umilaniu zycia Toli nigdy Ci tego nie zapomnę Ew-ka, już ja jutro, tzn. dziś o przyzwoitej porze przez telefon wszystko opowiem, usiądź w wygodnym fotelu, bo to potrwa i muszę powiedzieć o najważniejszym, Gołąbki Froschki to mistrzostwo świata...prawda Jea Nie no froszka, te gołabki to niebo w gebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 20.05.2007 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2007 Witam! Kochani, właśnie uruchomiłam Neostradę! Więc teraz drżyjcie! Będę zbierała od dzisiaj gacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.05.2007 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2007 Witam! Kochani, właśnie uruchomiłam Neostradę! Więc teraz drżyjcie! Będę zbierała od dzisiaj gacie A po co ? Przecie i tak wyglądasz na bank najfajniej bez gaci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 20.05.2007 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2007 Teraz opowiem swoja wersję To Urzutu przybylismy po małym zabładzeniu, ale się udało przyjechać tuz za autokarem muratora. Zaraz pobiegłam po identyfikator, zeby ludziska z RW mnie poznali Pierwszaą wypatrzyłam Olkę(bez czytania) . Ale super z niej babka, meża tez ma przefajnego. Świetnie mi sie z nimi gadało. Zaraz potem w oddali ujrzałam nasza sliczną Tolę, tez bez problemu ja rozpoznałam. Stała razem z jakaś bandą. Okazało się że to banda z RW- andre, jea, froschka,Dagullka rowniez Edzia. Były gorące usciski i buziaki. Niedługo potem dołączyła Monikach, markus_gdynia , jajcek, nefer i nasza sliczna miss forum - Joola. (Moj mąż przez poł drogi nie mogł uwierzyć jak mu powiedziałam ile ma lat- myslał że jest duzo, duzo młodsza). Froschka zorganizowała nam duuuzy stoł przy ktorym zmiescili się też inni znani forumowicze. Piwo się lało strumieniami, były śmiechy pogaduchy.Rozdano dyplomy. ja też dostałam , chyba za to ze tak długo tu siedzę na forum Odbyły sie tez liczne konkursy w ktrych niestety ja nie brałam udziału, ale miałam na nie pewien wpływ . Sorki jea że ci nie pomogłam, ale wyciągałes najtrudniejsze pytania . Potem nasza forumowa mamusia -Olka dostała od nas wielkiego pluszaka dla swojego Tomusia. Widzisz PP co cię czeka? Andre- nasz utytułowany kompozytor zagrał i odśpiewał forumowa piosenkę razem ze znakomitym churem- Froschka, kropeczką i innymi laskami. Dodam tylko ze pogoda była cuuudna, ale i bez tego byłoby bardzo fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 20.05.2007 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2007 Zołza! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 20.05.2007 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2007 Zołza! a jaka masz predkosc ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 20.05.2007 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2007 Teraz opowiem swoja wersję To Urzutu przybylismy po małym zabładzeniu, ale się udało przyjechać tuz za autokarem muratora. Zaraz pobiegłam po identyfikator, zeby ludziska z RW mnie poznali Pierwszaą wypatrzyłam Olkę(bez czytania) . Ale super z niej babka, meża tez ma przefajnego. Świetnie mi sie z nimi gadało. Zaraz potem w oddali ujrzałam nasza sliczną Tolę, tez bez problemu ja rozpoznałam. Stała razem z jakaś bandą. Okazało się że to banda z RW- andre, jea, froschka,Dagullka rowniez Edzia. Były gorące usciski i buziaki. Niedługo potem dołączyła Monikach, markus_gdynia , jajcek, nefer i nasza sliczna miss forum - Joola. (Moj mąż przez poł drogi nie mogł uwierzyć jak mu powiedziałam ile ma lat- myslał że jest duzo, duzo młodsza). Froschka zorganizowała nam duuuzy stoł przy ktorym zmiescili się też inni znani forumowicze. Piwo się lało strumieniami, były śmiechy pogaduchy.Rozdano dyplomy. ja też dostałam , chyba za to ze tak długo tu siedzę na forum Odbyły sie tez liczne konkursy w ktrych niestety ja nie brałam udziału, ale miałam na nie pewien wpływ . Sorki jea że ci nie pomogłam, ale wyciągałes najtrudniejsze pytania . Potem nasza forumowa mamusia -Olka dostała od nas wielkiego pluszaka dla swojego Tomusia. Widzisz PP co cię czeka? Andre- nasz utytułowany kompozytor zagrał i odśpiewał forumowa piosenkę razem ze znakomitym churem- Froschka, kropeczką i innymi laskami. Dodam tylko ze pogoda była cuuudna, ale i bez tego byłoby bardzo fajnie verunia: z tego wszystkiego zapomniałem Ci podziękować za pomoc w prowadzeniu konkursów, mam nadzieje ze wybaczyc emerytowi forum :D tak czy siak, w tym miejscu serdecznie CI dziękuje i mimo ze nie brałaś udziału to mam nadzieje ze dobrze sie bawiłaś. pozdrawiam m. ps. wlasnie wrocilem jakies 30 minut temu do domu ze zlotu , kto wracał dłużej niż ja?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 20.05.2007 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2007 zastepowalam cie w umilaniu zycia Toli nigdy Ci tego nie zapomnę Ew-ka, już ja jutro, tzn. dziś o przyzwoitej porze przez telefon wszystko opowiem, usiądź w wygodnym fotelu, bo to potrwa i muszę powiedzieć o najważniejszym, Gołąbki Froschki to mistrzostwo świata...prawda Jea Nie no froszka, te gołabki to niebo w gebie. Yes, Yes, Yes!!! prezent od Froscha dzisiaj smakuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 20.05.2007 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2007 Oj, Fajnie było :) Ilu forumowiczw bylo ? Forumowiczów - nie mam pojęcia - dużo :) Edzia mówiła coś o 500 osobach zgłoszonych (razem z rodzinami) Tak mnie poinformowano, że tyle się zgłosiło ale z tego 1/3 nie przyjechała/. A teraz niech żałują o!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 20.05.2007 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2007 Teraz opowiem swoja wersję To Urzutu przybylismy po małym zabładzeniu, ale się udało przyjechać tuz za autokarem muratora. Zaraz pobiegłam po identyfikator, zeby ludziska z RW mnie poznali Pierwszaą wypatrzyłam Olkę(bez czytania) . Ale super z niej babka, meża tez ma przefajnego. Świetnie mi sie z nimi gadało. Zaraz potem w oddali ujrzałam nasza sliczną Tolę, tez bez problemu ja rozpoznałam. Stała razem z jakaś bandą. Okazało się że to banda z RW- andre, jea, froschka,Dagullka rowniez Edzia. Były gorące usciski i buziaki. Niedługo potem dołączyła Monikach, markus_gdynia , jajcek, nefer i nasza sliczna miss forum - Joola. (Moj mąż przez poł drogi nie mogł uwierzyć jak mu powiedziałam ile ma lat- myslał że jest duzo, duzo młodsza). Froschka zorganizowała nam duuuzy stoł przy ktorym zmiescili się też inni znani forumowicze. Piwo się lało strumieniami, były śmiechy pogaduchy.Rozdano dyplomy. ja też dostałam , chyba za to ze tak długo tu siedzę na forum Odbyły sie tez liczne konkursy w ktrych niestety ja nie brałam udziału, ale miałam na nie pewien wpływ . Sorki jea że ci nie pomogłam, ale wyciągałes najtrudniejsze pytania . Potem nasza forumowa mamusia -Olka dostała od nas wielkiego pluszaka dla swojego Tomusia. Widzisz PP co cię czeka? Andre- nasz utytułowany kompozytor zagrał i odśpiewał forumowa piosenkę razem ze znakomitym churem- Froschka, kropeczką i innymi laskami. Dodam tylko ze pogoda była cuuudna, ale i bez tego byłoby bardzo fajnie Aaaaaaaa jak fajowo!!! Widzieliscie się wszyscy z RW... Ja też chcę! Przyjadę na zlot za rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts