Nefer 21.05.2007 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2007 Dzień Dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 21.05.2007 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2007 Dzień Dobry Witam Panią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 21.05.2007 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2007 Witam wieczornie frosch, a ze mną gadasz? a byles na zlocie ? bo cie nie widzialam bo trza było nie patrzeć przez maskę spawalniczą wybacz musialam cie nie zauwazyc nie moglam oderwac wzroku od takiego goscia w koszuli w krateczke , w jeansach zdaje sie byl , fajna wele mial i okularki przystojny jak cholera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 21.05.2007 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2007 Dzień Dobry czesc smarkulo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 21.05.2007 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2007 Witam wieczornie frosch, a ze mną gadasz? a byles na zlocie ? bo cie nie widzialam bo trza było nie patrzeć przez maskę spawalniczą wybacz musialam cie nie zauwazyc nie moglam oderwac wzroku od takiego goscia w koszuli w krateczke , w jeansach zdaje sie byl , fajna wele mial i okularki przystojny jak cholera ten z łysom glacom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 21.05.2007 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2007 Witam wieczornie frosch, a ze mną gadasz? a byles na zlocie ? bo cie nie widzialam bo trza było nie patrzeć przez maskę spawalniczą wybacz musialam cie nie zauwazyc nie moglam oderwac wzroku od takiego goscia w koszuli w krateczke , w jeansach zdaje sie byl , fajna wele mial i okularki przystojny jak cholera ten z łysom glacom ja i z puklem na klacie kule zabujalam siem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 21.05.2007 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2007 Witam wieczornie frosch, a ze mną gadasz? a byles na zlocie ? bo cie nie widzialam bo trza było nie patrzeć przez maskę spawalniczą wybacz musialam cie nie zauwazyc nie moglam oderwac wzroku od takiego goscia w koszuli w krateczke , w jeansach zdaje sie byl , fajna wele mial i okularki przystojny jak cholera ten z łysom glacom ja i z puklem na klacie kule zabujalam siem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 21.05.2007 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2007 Własnie zaczynam przymusowy urlop... Dobrze chociaż, ze pogoda jest extra tylko na plażę budowlaną to i owszem chodź na moją A co, tez idziesz na przymusowy urlop? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 21.05.2007 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2007 Witam wieczornie frosch, a ze mną gadasz? a byles na zlocie ? bo cie nie widzialam bo trza było nie patrzeć przez maskę spawalniczą wybacz musialam cie nie zauwazyc nie moglam oderwac wzroku od takiego goscia w koszuli w krateczke , w jeansach zdaje sie byl , fajna wele mial i okularki przystojny jak cholera ten z łysom glacom ja i z puklem na klacie kule zabujalam siem przecież NS nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 21.05.2007 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2007 Witam wieczornie frosch, a ze mną gadasz? a byles na zlocie ? bo cie nie widzialam bo trza było nie patrzeć przez maskę spawalniczą wybacz musialam cie nie zauwazyc nie moglam oderwac wzroku od takiego goscia w koszuli w krateczke , w jeansach zdaje sie byl , fajna wele mial i okularki przystojny jak cholera ten z łysom glacom ja i z puklem na klacie kule zabujalam siem przecież NS nie było wkleje ci potem jego fote mowie ci ...fantastyczny facet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 21.05.2007 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2007 Witam wieczornie frosch, a ze mną gadasz? a byles na zlocie ? bo cie nie widzialam bo trza było nie patrzeć przez maskę spawalniczą wybacz musialam cie nie zauwazyc nie moglam oderwac wzroku od takiego goscia w koszuli w krateczke , w jeansach zdaje sie byl , fajna wele mial i okularki przystojny jak cholera ten z łysom glacom ja i z puklem na klacie kule zabujalam siem przecież NS nie było wkleje ci potem jego fote mowie ci ...fantastyczny facet lepiej najpierw na melijka, żeby retusik zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 21.05.2007 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2007 Prosze - tylko NietenpanSpecjalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 21.05.2007 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2007 Prosze - tylko NietenpanSpecjalny moj to jest Ktosspecjalny jea nie martw sie wyszedles bardzo ladnie , nie musimy nic retuszowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 21.05.2007 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2007 Własnie zaczynam przymusowy urlop... Dobrze chociaż, ze pogoda jest extra tylko na plażę budowlaną to i owszem chodź na moją A co, tez idziesz na przymusowy urlop? ja cały czas na przymusowym urlopie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 21.05.2007 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2007 Własnie zaczynam przymusowy urlop... Dobrze chociaż, ze pogoda jest extra tylko na plażę budowlaną to i owszem chodź na moją A co, tez idziesz na przymusowy urlop? ja cały czas na przymusowym urlopie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 21.05.2007 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2007 Frosiu o tym panu mówisz, tym na drugim planie? http://www.dommaksia.pl/pics/murator2007/maksiu/P5190031.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 21.05.2007 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2007 Frosiu o tym panu mówisz, tym na drugim planie? http://www.dommaksia.pl/pics/murator2007/maksiu/P5190031.jpg tez ci wpadl w oko ? nie mam szans przy tobie nic , trzeba sie wieszac na innych gosciach a byl jeszcze jeden fajny tez w koszuli w kratke w brelkach z fajna wela cholernie przystojny ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 21.05.2007 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2007 http://img405.imageshack.us/img405/4289/p5190048ni1.th.jpg czesc wszystkim , z ktorymi nie gadam Ale się sciskacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 21.05.2007 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2007 Tu lepiej mnie widac i mojom glace http://www.dommaksia.pl/pics/murator2007/tomek1950/P1030792.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 21.05.2007 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2007 Jea jako jeden z nielicznych ubrałeś się stosownie do "powagi" sytuacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts