jea 22.05.2007 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 Widzę, że RW się sławne robi nawet selimm zajrzał Witam nie witanych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 22.05.2007 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 maxiu , twoje zdjecia to mistrzostwo swiata dlaczego tak uważasz??? próbowałaś już kawki z nowego .... ? pozdrawiam m. ty i Kropka porobiliscie odwaliliscie naprawde niezla robote wlasnie przesylam moje (w zasadzie Froscha ) fotencje na fotosika nie probowalam ...szkoda mi uzywac (tak naprawde leza jeszcza w bagazniku i jezdza z Froschem na budowe ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 22.05.2007 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 Jolunia grtauluję tytułu całkiem zasłużony ty to powinnaś w kategorii nastolatek startować Taki drobiazg dla Ciebie mam http://ksenia.pl/sklep/images/img_sr/STRDOD-KORONA-ROZO_300.gif Miss-ka bez korony to nie miss-ka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 22.05.2007 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 monka , serdeczne gratulejszyn gadaj co ci snilo w pierwsza noc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 22.05.2007 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 A czemuż to Jola nie ma jeszcze stosownego podpisu pod swoim nickiem? Ale ze mnie gapa Nie zauważyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 22.05.2007 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 monka , serdeczne gratulejszyn gadaj co ci snilo w pierwsza noc dzięki nić się nie śniło ...albo nie pamiętam bo zwarzona byłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 22.05.2007 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 maxiu , twoje zdjecia to mistrzostwo swiata dlaczego tak uważasz??? próbowałaś już kawki z nowego .... ? pozdrawiam m. ty i Kropka porobiliscie odwaliliscie naprawde niezla robote wlasnie przesylam moje (w zasadzie Froscha ) fotencje na fotosika nie probowalam ...szkoda mi uzywac (tak naprawde leza jeszcza w bagazniku i jezdza z Froschem na budowe ) jak masz mozliwosc to przeslij fotki do mnie na adres te co ponizej, to wrzuce na swoją stronke, oczywiście jesli chcesz pozdrawiam m. ps. koniecznie wyjmij ... z bagażnika bo jeszcze sie uszkodzi i będzie lament... a następna okazja dopiero za rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 22.05.2007 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 dziewczyny dzięki za gratulacje wieczorem neta nie mam to teraz szampana stawiam http://www.access-wines.com/seau_champagne/VasqueChampagneEtainSupport_G.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 22.05.2007 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 A Wy tylko zlot i zlot... Odezwać sie w temacie nie mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 22.05.2007 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 dzieki maksiu , troche za pozno mi powiedziales (poszlo juz 30 ) jakos dam rade zabiore to dzisiaj wieczorem , bo faktycznie bylby wielki placz monka , takie niedopatrzenie (zapamietaj wobec tego pierwszy zapamietany ) co do podpisu jooli ( a wlasciwie jego braku) ....to skandal!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 22.05.2007 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 No dziękuję pięknie za koronę Czy mi się należy, to sprawa dyskusyjna Co do mojego wieku, to ...w życiu się nie przyznam publicznie ile mam lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 22.05.2007 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 Oczywiście, że się należy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 22.05.2007 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 A Wy tylko zlot i zlot... Odezwać sie w temacie nie mogę zaluj straszliwie chcialam cie zabrac , a ty nie chcialas juz w samochodzie bylo wesolo mialam lozko polowe dla ciebie przygotowane , zebys mogla sie wygodnie polozyc sorry pepicia , ale takiego spotkania nie da sie szybko zapomniec ( w ogole nie da sie zapomniec ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 22.05.2007 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 no dziękuję pięknie za koronę Czy mi się należy, to sprawa dyskusyjna Co do mojego wieku, to ...w życiu się nie przyznam publicznie ile mam lat 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 22.05.2007 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 joola ma podpis !!!!!!!!! zasluzylas , zasluzylas a latek masz tyle , na ile wygladasz ( czyli 18 ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 22.05.2007 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 No podpis przy nicku Jooli juz jest i wszystko jasne PP trzymaj się!!! Już niedługo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 22.05.2007 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 A Wy tylko zlot i zlot... Odezwać sie w temacie nie mogę zaluj straszliwie chcialam cie zabrac , a ty nie chcialas juz w samochodzie bylo wesolo mialam lozko polowe dla ciebie przygotowane , zebys mogla sie wygodnie polozyc sorry pepicia , ale takiego spotkania nie da sie szybko zapomniec ( w ogole nie da sie zapomniec ) Ja bardzo chciałam jechać, ale bardziej bym się umęczyła tym zlotem, niż dobrze bawiła, naprawdę. Ja pochodzę 10-15 minut i już nie mam siły, brzuszek mam ciężki, juzek się układa tak, ze oddechu złapać nie mogę... Nie jest komfortowo Za rok pojadę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 22.05.2007 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 pp już Cię uwialbiam No dobra, kolega Markus sprowadził mnie przed chwilą na ziemię i kazał się wziąć do roboty. Żeby mi się dzisaj tak chciało jak mi się nie chce Buziaki dla wszystkich i wpadnę po pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 22.05.2007 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 A Wy tylko zlot i zlot... Odezwać sie w temacie nie mogę a oni tylko banany i banany a my bidulko kompletnie nie w temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 22.05.2007 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 No podpis przy nicku Jooli juz jest i wszystko jasne PP trzymaj się!!! Już niedługo Trzymam się i liczę, ze moze po weekendzie się rozdwoję, bo upały idą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts