monikach 22.05.2007 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 FROSIA masz pozdrowionka od mojej Wiktorki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 22.05.2007 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 FROSIA masz pozdrowionka od mojej Wiktorki . dziekuje ucaluj i wyscikaj ja mocno ode mnie i Majeczke tez wlasnie sciagam twoje dziewczynki na fotosika jak beda wszystkie zdjecia wrzuce je na forum nie mialam pojecia , ze jest ich tak duzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 22.05.2007 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 Maksiu gratki http://www.e-lady.pl/files/image_mini/4245_Koszulka_SAHARA_Q_95_phby.jpg kze samego dobrego w życiu http://www.ooops.pl/makowskiundpepe/images/wino.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 22.05.2007 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 FROSIA masz pozdrowionka od mojej Wiktorki . dziekuje ucaluj i wyscikaj ja mocno ode mnie i Majeczke tez wlasnie sciagam twoje dziewczynki na fotosika jak beda wszystkie zdjecia wrzuce je na forum nie mialam pojecia , ze jest ich tak duzo Bądź dla mnie łaskawa...zamaluj mnie korektorem ... Mój małż robił mi wyrzuty, że nie miał okazji z nikim pogadać ...Siedział z laskami na placu zabaw co by mamusi w piffkowaniu nie przeszkadzać :o ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 22.05.2007 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 Kze spełnienia marzeń http://www.rycerska.pl/obrazki/alkohole.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 22.05.2007 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 FROSIA masz pozdrowionka od mojej Wiktorki . dziekuje ucaluj i wyscikaj ja mocno ode mnie i Majeczke tez wlasnie sciagam twoje dziewczynki na fotosika jak beda wszystkie zdjecia wrzuce je na forum nie mialam pojecia , ze jest ich tak duzo Bądź dla mnie łaskawa...zamaluj mnie korektorem ... Mój małż robił mi wyrzuty, że nie miał okazji z nikim pogadać ...Siedział z laskami na placu zabaw co by mamusi w piffkowaniu nie przeszkadzać :o ... ja z nim zamienilam ...........chyba jedno zdanie ale czesto sie do niego usmiechalam nie zeby wiesz teges , choc nie powiem przystojny jest bardzo dobrze , ze byl dla nas taki wyrozumialy mogl gadac z Froschem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 22.05.2007 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 Witam balowiczów Sprawdzę co tam ponawypisywaliście na poprzednich stronach i wracam maksiu gaciorki http://www.pestaola.gr/images/adriana_lima_ana_beatriz_barros_bikini_02.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 22.05.2007 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 FROSIA masz pozdrowionka od mojej Wiktorki . dziekuje ucaluj i wyscikaj ja mocno ode mnie i Majeczke tez wlasnie sciagam twoje dziewczynki na fotosika jak beda wszystkie zdjecia wrzuce je na forum nie mialam pojecia , ze jest ich tak duzo Bądź dla mnie łaskawa...zamaluj mnie korektorem ... Mój małż robił mi wyrzuty, że nie miał okazji z nikim pogadać ...Siedział z laskami na placu zabaw co by mamusi w piffkowaniu nie przeszkadzać :o ... ja z nim zamienilam ...........chyba jedno zdanie ale czesto sie do niego usmiechalam nie zeby wiesz teges , choc nie powiem przystojny jest bardzo dobrze , ze byl dla nas taki wyrozumialy mogl gadac z Froschem Tiaaaa to moze odrazu wszystkich panow trzebabylo na plac zabaw odeslac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 22.05.2007 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 FROSIA masz pozdrowionka od mojej Wiktorki . dziekuje ucaluj i wyscikaj ja mocno ode mnie i Majeczke tez wlasnie sciagam twoje dziewczynki na fotosika jak beda wszystkie zdjecia wrzuce je na forum nie mialam pojecia , ze jest ich tak duzo Bądź dla mnie łaskawa...zamaluj mnie korektorem ... Mój małż robił mi wyrzuty, że nie miał okazji z nikim pogadać ...Siedział z laskami na placu zabaw co by mamusi w piffkowaniu nie przeszkadzać :o ... ja z nim zamienilam ...........chyba jedno zdanie ale czesto sie do niego usmiechalam nie zeby wiesz teges , choc nie powiem przystojny jest bardzo dobrze , ze byl dla nas taki wyrozumialy mogl gadac z Froschem Tiaaaa to moze odrazu wszystkich panow trzebabylo na plac zabaw odeslac z toba gadalam i nie tylko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 22.05.2007 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 Uwaga : zdjecie premierowe z mojego albumu !!!! Artystki Monikach : Wiktoria i Majeczka http://images21.fotosik.pl/319/d05b27a11bb5bceemed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 22.05.2007 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 Jajcus !!!!!! fajnie bylo , co? http://images21.fotosik.pl/319/81d0cb6a376f133fmed.jpg od lewej : andre , daggulka , ja , jajcek na drugim palnie monikach ze swym przystojniakiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 22.05.2007 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 Jajcus !!!!!! fajnie bylo , co? http://images21.fotosik.pl/319/81d0cb6a376f133fmed.jpg od lewej : andre , daggulka , ja , jajcek No to w końcu wiem jak wygląda Smoczyca i Jajcek, bo Andre widziałem już wcześniej. Froszka wklejaj dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropeczka27 22.05.2007 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 Dzień Dobry Wszystkim Zajrzałam tu do Was, bo nudzi mi się w pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 22.05.2007 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 z toba gadalam i nie tylko Bo mnie udalo sie wyrwac z placu zabaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 22.05.2007 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 Dzień Dobry Wszystkim Zajrzałam tu do Was, bo nudzi mi się w pracy Dzień dobry Mi też się nudzi, ale na brak pracy nie narzekam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 22.05.2007 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 Jajcus !!!!!! fajnie bylo , co? juz nie moge sie doczekac powtorki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropeczka27 22.05.2007 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 Dzień Dobry Wszystkim Zajrzałam tu do Was, bo nudzi mi się w pracy Dzień dobry Mi też się nudzi, ale na brak pracy nie narzekam. Ja też mam co robić, ale pierwszy dzień po urlopie nie wypada się przemęczać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 22.05.2007 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 Dzień Dobry Wszystkim Zajrzałam tu do Was, bo nudzi mi się w pracy Cesc kropecka no i swietnie ze tu zajrzalas, a swoja droga to zlot powinien trwac tydzien a nie tak odrazu do pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 22.05.2007 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 FROSIA masz pozdrowionka od mojej Wiktorki . dziekuje ucaluj i wyscikaj ja mocno ode mnie i Majeczke tez wlasnie sciagam twoje dziewczynki na fotosika jak beda wszystkie zdjecia wrzuce je na forum nie mialam pojecia , ze jest ich tak duzo Bądź dla mnie łaskawa...zamaluj mnie korektorem ... Mój małż robił mi wyrzuty, że nie miał okazji z nikim pogadać ...Siedział z laskami na placu zabaw co by mamusi w piffkowaniu nie przeszkadzać :o ... ja z nim zamienilam ...........chyba jedno zdanie ale czesto sie do niego usmiechalam nie zeby wiesz teges , choc nie powiem przystojny jest bardzo dobrze , ze byl dla nas taki wyrozumialy mogl gadac z Froschem Tiaaaa to moze odrazu wszystkich panow trzebabylo na plac zabaw odeslac z toba gadalam i nie tylko A ja nie ... .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 22.05.2007 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 Dzień Dobry Wszystkim Zajrzałam tu do Was, bo nudzi mi się w pracy Dzień dobry Mi też się nudzi, ale na brak pracy nie narzekam. Ja też mam co robić, ale pierwszy dzień po urlopie nie wypada się przemęczać I to się nazywa właściwe podejście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts