kropeczka27 22.05.2007 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 Cesc kropecka no i swietnie ze tu zajrzalas, a swoja droga to zlot powinien trwac tydzien a nie tak odrazu do pracy Tak, tak jestem za Nie wiem tylko czy moja wątroba wytrzymałaby zloy tygodniowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 22.05.2007 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 Uwaga : zdjecie premierowe z mojego albumu !!!! Artystki Monikach : Wiktoria i Majeczka http://images21.fotosik.pl/319/d05b27a11bb5bceemed.jpg Fajne ... Podeślesz mi parę fotek na maila? Tatuś siedział na placu, ale zdjęć to w ogóle nie robił ... PS. Farba z ubrań nie zeszła .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 22.05.2007 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 Dzień Dobry Wszystkim Zajrzałam tu do Was, bo nudzi mi się w pracy Cesc kropecka no i swietnie ze tu zajrzalas, a swoja droga to zlot powinien trwac tydzien a nie tak odrazu do pracy I jak będzie trwał tydzień to na pewno się zjawię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 22.05.2007 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 Cesc kropecka no i swietnie ze tu zajrzalas, a swoja droga to zlot powinien trwac tydzien a nie tak odrazu do pracy Tak, tak jestem za Nie wiem tylko czy moja wątroba wytrzymałaby zloy tygodniowy hmmmmm trening czyni mistrza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 22.05.2007 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 marjucha , fajny avatar http://images20.fotosik.pl/374/201b8158e5c753c1med.jpg od lewej (nie wszystkich znam niestety ): Patrycja z lizakiem , maz Kropeczki z torba , jea z listem gonczym ,Wiesia , nad nia Marzycielka , andre , pod nim daggulka , ja , corka maluszka , maluszek ,edzia od tylu,dumna i blada neferka z dyplomem , tomek1950 z aparatem i plecy bodzia_g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 22.05.2007 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 FROSIA masz pozdrowionka od mojej Wiktorki . dziekuje ucaluj i wyscikaj ja mocno ode mnie i Majeczke tez wlasnie sciagam twoje dziewczynki na fotosika jak beda wszystkie zdjecia wrzuce je na forum nie mialam pojecia , ze jest ich tak duzo Bądź dla mnie łaskawa...zamaluj mnie korektorem ... Mój małż robił mi wyrzuty, że nie miał okazji z nikim pogadać ...Siedział z laskami na placu zabaw co by mamusi w piffkowaniu nie przeszkadzać :o ... ja z nim zamienilam ...........chyba jedno zdanie ale czesto sie do niego usmiechalam nie zeby wiesz teges , choc nie powiem przystojny jest bardzo dobrze , ze byl dla nas taki wyrozumialy mogl gadac z Froschem Tiaaaa to moze odrazu wszystkich panow trzebabylo na plac zabaw odeslac z toba gadalam i nie tylko A ja nie ... .. no to musimy nadrobic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 22.05.2007 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 [Cesc kropecka no i swietnie ze tu zajrzalas, a swoja droga to zlot powinien trwac tydzien a nie tak odrazu do pracy Moim zdaniem zlot powinien sie odbywać ...co tydzień No może co dwa A już na pewno nie raz w roku , to skandal przecież Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 22.05.2007 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 Dzień Dobry Wszystkim Zajrzałam tu do Was, bo nudzi mi się w pracy Witaj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 22.05.2007 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 hejka ludziska jestem w pracy i też mi się nudzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 22.05.2007 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 [Cesc kropecka no i swietnie ze tu zajrzalas, a swoja droga to zlot powinien trwac tydzien a nie tak odrazu do pracy Moim zdaniem zlot powinien sie odbywać ...co tydzień No może co dwa A już na pewno nie raz w roku , to skandal przecież conajmnie dwa czyli roszpoczecie i zakonczenie sezonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 22.05.2007 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 marjucha , fajny avatar Co Ci się w nim nie podoba. Wiesz ile czasu szukałem tego potwora w necie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 22.05.2007 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 hejka ludziska jestem w pracy i też mi się nudzi To już trójka Kto następny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 22.05.2007 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 FROSIA masz pozdrowionka od mojej Wiktorki . dziekuje ucaluj i wyscikaj ja mocno ode mnie i Majeczke tez wlasnie sciagam twoje dziewczynki na fotosika jak beda wszystkie zdjecia wrzuce je na forum nie mialam pojecia , ze jest ich tak duzo Bądź dla mnie łaskawa...zamaluj mnie korektorem ... Mój małż robił mi wyrzuty, że nie miał okazji z nikim pogadać ...Siedział z laskami na placu zabaw co by mamusi w piffkowaniu nie przeszkadzać :o ... ja z nim zamienilam ...........chyba jedno zdanie ale czesto sie do niego usmiechalam nie zeby wiesz teges , choc nie powiem przystojny jest bardzo dobrze , ze byl dla nas taki wyrozumialy mogl gadac z Froschem Tiaaaa to moze odrazu wszystkich panow trzebabylo na plac zabaw odeslac z toba gadalam i nie tylko A ja nie ... .. no to musimy nadrobic No ba...koniecznie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 22.05.2007 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 To kto rozpoczyna nową stronkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 22.05.2007 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 FROSIU daj link do calego albumku bo nie mogie sie doczekac reszty fotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 22.05.2007 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 hejka ludziska jestem w pracy i też mi się nudzi To już trójka Kto następny? Mnie się nie nudzi ...mnie się pracować nie chce ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 22.05.2007 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 kropka , kropka pamietasz ..........? http://images20.fotosik.pl/374/5c95f05de9790d2cmed.jpg malenstwo kze , jego zona ,pani , ktorej nie zadzylam poznac ,pani redakcjar ,pan redakcja , andre,no i mistrzynie w wyciu czyli ja z kropka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 22.05.2007 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 hejka ludziska jestem w pracy i też mi się nudzi To już trójka Kto następny? zgadnij Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 22.05.2007 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 FROSIU daj link do calego albumku bo nie mogie sie doczekac reszty fotek Ona chciwa jest, to nie da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 22.05.2007 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 FROSIU daj link do calego albumku bo nie mogie sie doczekac reszty fotek troche was przetrzymam najpierw premiera na RW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts