Jajcek 22.05.2007 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 dziewczyny z RW od lewej na górze : Tosinka, Tola, Monikach, Froschka,Edzia, Neferka,Kropeczka27, Daggulka na dole: Maluszek, Joola, Marzycielka. Pozdrawiam, Smoczyca ty mnie tu wszystkie zdjatka na mejlika plizz caluski daggulka i mnie i mnie co? caluski? fotki kochana fotki, ale caluskami tez nie pogardze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 22.05.2007 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 Gaciorki Jajcek http://i.wp.pl/a/f/jpg/8963/hkg2005111718656.jpg Hej na zlocie byłam, tylko kawę piłam ale tego zdjęcia grupowego nie pamiętam Gatki Jajcek Bo to dooobra kawa była Nieźle się zabawiliście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 22.05.2007 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 Gaciorki Jajcek http://i.wp.pl/a/f/jpg/8963/hkg2005111718656.jpg Hej na zlocie byłam, tylko kawę piłam ale tego zdjęcia grupowego nie pamiętam Gatki Jajcek dzieki no wlasnie Jolciu, gdzies Ty byla ze na tej fotce Cie nie ma ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 22.05.2007 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 Gaciorki Jajcek http://i.wp.pl/a/f/jpg/8963/hkg2005111718656.jpg Hej na zlocie byłam, tylko kawę piłam ale tego zdjęcia grupowego nie pamiętam Gatki Jajcek dzieki no wlasnie Jolciu, gdzies Ty byla ze na tej fotce Cie nie ma ? Ja yyy kawę piłam A Ty gdzie byłęś, bo też Cie nie ma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 22.05.2007 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 Moniczko.... wysłałam Ci dziś rano przed pracą ....kurcze, może jakiś błąd?...sprawdzę jak wrócę do domku po pracy....czyli wieczorkiem na fotosiku mam tylko te, co na wątku o zdjęciach wkleiłam...jak wrócę do domku to sie pobawię i wtedy więcej mogę Wam wysłać.... tylko dawać mi tu adresiki mailowe na priva a ze swojej strony....jeśli macie jakieś zdjątka ze mnę w tle to też proszę ....adresik : [email protected] całuski , Frosch.... nie pobłądziliście z powrotem? pozdrawiam, smoczyca tylko raz .........w lesie dagullka , ja wszystkie fotki wrzucilam na fotosika , zeby kazdy zainteersowany mogl sobie sciagnac je na kompa wiecej nie mam chyba , ze z Komunii , na ktorej bylam w niedziele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 22.05.2007 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 Gaciorki Jajcek http://i.wp.pl/a/f/jpg/8963/hkg2005111718656.jpg Hej na zlocie byłam, tylko kawę piłam ale tego zdjęcia grupowego nie pamiętam Gatki Jajcek dzieki no wlasnie Jolciu, gdzies Ty byla ze na tej fotce Cie nie ma ? Ja yyy kawę piłam A Ty gdzie byłęś, bo też Cie nie ma? No jak to gdzie? Ktoś musiał to zdjęcie zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 22.05.2007 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 Ja yyy kawę piłam A Ty gdzie byłęś, bo też Cie nie ma? Ja yyy Ciebie szukalem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 22.05.2007 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 Nie ważne co , ważne z Kim otototo i juz mi sie podoba Hihihi a co dopiero jak się zadzieje No strach się bać Już zacznę trenować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 22.05.2007 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 no niestety musze sie zabrac do pracy wracam za godzinke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 22.05.2007 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 froschka...sorki, dopiero teraz link zauważyłam ...norrrmalnie muszę chyba do okulisty ....no to lecę oglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 22.05.2007 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 [Cesc kropecka no i swietnie ze tu zajrzalas, a swoja droga to zlot powinien trwac tydzien a nie tak odrazu do pracy Moim zdaniem zlot powinien sie odbywać ...co tydzień No może co dwa A już na pewno nie raz w roku , to skandal przecież conajmnie dwa czyli roszpoczecie i zakonczenie sezonu O to to , polać temu Panu , dobrze gada To co , zakończenie we wrześniu ? To ja poleję, dzięki froschce http://images21.fotosik.pl/319/5cb020d7b735ba35med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 22.05.2007 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 Cześć Jea. To mi też polej, bo ciepło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 22.05.2007 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 patrzcie jak sie tego pana trzymalam http://images20.fotosik.pl/374/47cc53f4a9fa465cmed.jpg : Też bym się tak potrzymała Farciara teraz patrze , ze ten pan tez sie niezle trzymal ja Was wszystkie chętnie złapię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 22.05.2007 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 To ja poleję, dzięki froschce raczej z Froschem w tej czesci wiochy urzedowaliscie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 22.05.2007 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 No tak, ale to raczej się goni króliczka, a nie króliczek jest goniącym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 22.05.2007 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 To ja poleję, dzięki froschce raczej z Froschem w tej czesci wiochy urzedowaliscie Rozumiem, że Ty poszłaś na coś twardszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 22.05.2007 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 Moniczko.... wysłałam Ci dziś rano przed pracą ....kurcze, może jakiś błąd?...sprawdzę jak wrócę do domku po pracy....czyli wieczorkiem na fotosiku mam tylko te, co na wątku o zdjęciach wkleiłam...jak wrócę do domku to sie pobawię i wtedy więcej mogę Wam wysłać.... tylko dawać mi tu adresiki mailowe na priva a ze swojej strony....jeśli macie jakieś zdjątka ze mnę w tle to też proszę ....adresik : [email protected] całuski , Frosch.... nie pobłądziliście z powrotem? pozdrawiam, smoczyca Daggulka sorki ...są ...mam...odebrałam...dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 22.05.2007 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 Cześć Jea. To mi też polej, bo ciepło cześć nie ma sprawy za barem też sobie radzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 22.05.2007 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 To ja poleję, dzięki froschce raczej z Froschem w tej czesci wiochy urzedowaliscie Rozumiem, że Ty poszłaś na coś twardszego tak daleko balam sie sama z jea oddalac dla niewtajemniczonych powiem , ze tak strasznie za nim tesknilam , ze przedluzylismy jeszcze spotkanie w Czestochowie fajnie bylo jea Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 22.05.2007 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 To ja poleję, dzięki froschce raczej z Froschem w tej czesci wiochy urzedowaliscie Ktoś musiał o Ciebie dbać ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts